Daha önce ortam kızıydım dıps dıpıs bi gün onla ortam bi gün bunlaa kac kişiyi altıma aldım sayısını bilmiyorum. Niyseee bunu koca adaylarıma anlatınca aglayarak uzaklasiyorlar ne yapmali
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBir cevaba "sadık kalamayabilirim" demişsin. Bu konuda açıksözlü ve dürüst olmanı takdir edecek, karşılıklı sadakat yükümlülüğü olmadan seni sevip sana bağlı olabilecek, açık ilişki yaşama fikrine açık bir erkekle mutlu olabilirsin. Sadakat sözü verip gizli gizli başkalarıyla takıldığında aldatmış olacaksın. Gençken karşıma böyle bir kadın çıksaydı onunla evlenirdim. Evleneceğim kadının böyle bir geçmişi varsa bunu saklamak yerine dürüst olmasını tercih ederim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
Ne yapmalarını bekliyorsun gençken her boku yedikten sonra kalkıp seninle evlenecek birinimi seni yanında gezdirmeye utanır insan aq
016 Yorumla
Soran1 yılNiye utansın o erkekleri gezdirenler utanmiyor beni gezdirenler niye utansin
Soran1 yılOnlar da ortam erkegiydi
Soran1 yılOnceden oyleydi simdi boyle genclikte takildik gitti
Soran1 yılLaf atarlarsa kendi barbarliklari ben onlarla evli degilim sevgili değilim ne haddine laf aticak yanimda biri varken ya da yokken
Soran1 yıl+ konusarak sorunlari halletme yeteni olan bir insansin neden kotu seyler getiriyorsun aklina?
Soran1 yılAy cok saçma gelecegine bakmayacan yani karinin oyle mi iyiymis knk 😂😂
Soran1 yılDemek istedigim niye o seni ya da seni olu öldüresin konusursun git dersin gider ya da sikayet edersin gitmiyorsa kimse icin canindan olmaya ya da birinin canina zarar vermeye ve de hapse girmeye değmez. Akıl ve dilin sayesinde sorunları çözebilirsin her zaman şiddet hiçbirseyin çozumu degil
- 1 yıl
Hiç bir zaman şiddet yanlısı olmadım olmamda ben istemeden benle kavga edemezsin mesela o kadar sabırlı ve sakin biriyim ama seninle evlendim diyelim koluma takmışım geziyorum zamanında beraber olduğun biri çıktı geldi benim yanımda abuk subuk konuştu sakin kalabilir miyim sanıyorsun hangi erkek bunu sineye çekebilir çekenede saygım sonsuz annesinin donunu gidiyordur oje falan sürüyordur
Soran1 yılBenim gibi biriyle evlenmezsen evlenme de bu düşünce tarzın cidden çok zararlı yani her türlü duruma kendini hazırlamalısın o ne der bu neder diye çok düşünüyorsun sanirim. ama birak oje suruyo denisinler gerekirse. canından ya da özgürlüğünden daha önemli olmamalı bu ya... Onlara da aynı sekilde oje surmedigini ama kimse icin kendine boyle bir zarar vermeyecegini anlatabilirsin.
Hem karına gelen laf sana değil ona bunu bu kadar kişisellestirmemelisin onu onu sevdiğin icin korumalisin koruyacaksan bana laf gelir düşüncesiyle değil.
cunku onun yuzunden sana laf gelmemeli herkes kendinden mesuldur.
Yani senin dusunceni anliyorum karin aldatsa mesela utanirsin tahminimce ama bu durumda utanmasi gereken o birak utanciyla yasasin sonra dogru yolu bulsun bulsun (belki de bulamaz ama kendi pisliginde yasasin gitsin senden uzakta) hata yapılır. Sen doğrularınla var olmak istiyorsan hapiste ya da mezarda bunu gosteremezsin sabıkayla hayata tutunman cok zor olur. Yaşadığın surece doğrularınla mutlu olabilirsin ancak. doğru buldugun dusunceler senin zararınaysa dogrulugunu tekrar bi düşün derim.- 1 yıl
Evlenmem zaten o ayrı öyle biriyle arkadaşlıkta etmiyorum herkes kendi hayatından sorumlu doğrusu kendisine yanlışı kendisine sevdiğim biriyse tabi ki elimden geldiğince onu o yoldan çekmeye çalışırım ama yine de devam ederse bu onun kararı düşüncelerim zehirli falan değil evlenmek isteyen evlenir saygı duyarım ama ben yapmam bundan dolayı düşüncelerim tehlikeli veya zehirli oluyorsa olsun pek umrumda değil kimin ne dediği hadi Dünya tersine döndü oldu da evlendim öyle biriyle yaşadığı şehre kadar değiştiririm telefon numarası kullandığı hesapları vs çünkü bırak birinin sokakta laf atmasını mesaj atmasına bile tahammül edemem istersen mağara adamı diyebilirsin düşüncelerin zehirli diyebilirsin ne dersen de iyiyi kötüyü ayırt edebilecek olgunluktayım ve bu benim için kötü bir durum prensip meselesi birazda
Altına aldıklarından birini kocan yap yavrum
03 Yorumla
Soran1 yılOnlari kim bilir kimin altinda simdi nerden bulacamahahahha
Soran1 yılAa yok ben artık namusluyum
- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılAnlatma sende masum göster kendini. Eski sevgilim zorla bozdu de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende iliski yasadim bundan sonra sadik kalabilirsen kendine güveniyorsan buralardayim
03 Yorumla
Soran1 yılKalamayabilirim bilemiyorum soz veremem seninde sadik kalmana gerek yok ama hahaha
Cevap sahibi1 yılBence detayları burdan konuşmayalım anlasiriz diye düşünüyorum konusarak her sey çözülür durust olmak yeter
Cevap sahibi1 yılAcik iliski mi istedigin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılBen hayatım boyunca hiç yalan konuşmadım
02 Yorumla
Soran1 yılNiye
- 1 yıl
Gerek yok
İq seviyesini düşük tut
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılBen zeki seviyorum ya
- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılKendin gibi birini bul.
00 Yorumla
1 yılÜstte kalmayımı seviyorsun
00 Yorumla
1 yılBiraz zor
00 YorumlaBasit kiz oldugunu dusunuyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Güzel hikaye 🙄
00 YorumlaBen kabul ederim
03 Yorumla
Soran1 yılNiye
1 yılYalansız zor be
010 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Çevremde yalan söyleyen çok kişi var
Soran1 yılYani?
- 1 yıl
Doğruyu söyle kabul eden etsin etmeyen uzak dursun
Soran1 yılYa uzak durması hic skinti degilde dedikodu yapmasindan korkuyorum ki cogu kisi anlatir yani ese dosta o ona o ona illaki adim cikar yani
Soran1 yılSimdi 3 kisiye anlatmayla da evlenecek birini bulamam yani bunu herkes kabul etmez belki 20 kisiye anlatmam gerekicek belki daha bile fazla
- 1 yıl
Yakın çevren olmasın o zaman
- 1 yıl
Anlatmasan olmazmı
Soran1 yılBi gun bir sekilde ogrenebilir videolar falan ceken oldu sarhosken engel olamadim
- 1 yıl
Sıkıntı etme seven herşekilde sever
1 yılAlta alındın...
012 Yorumla
Soran1 yılYok knk ben uste ciktim hep kimsenin altina girmedim sukur
- 1 yıl
Ama sonuç olarak sana giren birşeyler oldu
Soran1 yılEvet baska nasil ciftlescez
Soran1 yılTabi ki gircek ne sacmaliyon
- 1 yıl
Aygırmısın sen
Soran1 yılBen oyle zevk aliyom ayip ya da ezik bisi diil