Cinsel Yaşam Belli etmeye çalışıyorum ama saf mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 hicbir sey yapmiyor yanasmaya çalışıyorum anlamıyo mu saf mı ne napabilirim açıkça söylemeye de utanıyorum alttan alttan ne diyim Belli etmeye çalışıyorum ama saf mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. O, kadar ima ettiğin halde anlamıyorsa hiç bişey yapmana gerek yok boş ver ne yaparsam yap anlamaz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl offf Yorumla HeadSh0t 1 yıl Of ne ya ☺☺☺ Yorumla Soran 1 yıl bi sey yapmim mi Yorumla HeadSh0t 1 yıl Direkt istediğini söyleyeceksen sen bilirsin Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı. Utanmadan acikca soyle, o utanacak kadar eziktir bzlki 0 3 Yorumla Soran 1 yıl çekiniyorum biraz ne demem lazım ki Yorumla BenderRodriguez 1 yıl Acik acik ne istedigini soyle, o anliyordur ama cekiniyordur. Boyle giderse sen olumune sinyal verirsin o olumune gormezden gelir Yorumla Soran 1 yıl soylicem Yorumla
cetin2861 Takip Et Bilge Yaş: 37 1 yıl Belki oyle seyler dusunmuyordur. Gercekten de sana bi zarar vermek istemiyordur. 0 0 Yorumla
asistant Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% 1 yıl Anlaması lazım biraz uzak galiba bu konulara 0 17 Yorumla Soran 1 yıl nasil yanasabilirjm Yorumla asistant 1 yıl Temas etsen biraz Yorumla Soran 1 yıl ediyorum zaten Yorumla asistant 1 yıl Bacaklarına dokundun mu hiç Yorumla Soran 1 yıl bacaklarami dokunmam lazım Yorumla asistant 1 yıl Evet öpüşürken elini önünde gezdir Yorumla asistant 1 yıl Penisi kalkar zaten Yorumla Soran 1 yıl cok opusmuyo da ona nasil fırsat bulcam Yorumla asistant 1 yıl Ayakta duvara felan daya kendine çek Yorumla asistant 1 yıl Anlar artık ama becerebilir dikkat et sonra 😅 Yorumla Soran 1 yıl ben mi onu duvara dayicam Yorumla asistant 1 yıl Benim sevgilim elini pantolonun içine atmıştı ben orada kendimden geçmişim Yorumla asistant 1 yıl Duvara itip temas ettir işte sürt kendini yani Yorumla Soran 1 yıl ya istemiyorum diyip beni iterse cok utanırım Yorumla asistant 1 yıl Anlarsın elinle dokunurken tepkisine bak oh inliyorsa tamamdır ilerle Yorumla Soran 1 yıl tamamdir denicem Yorumla asistant 1 yıl İyi eğlenceler 😄 Yorumla
yalnız_romantik Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Eve gidince yat soyun diye emir ver 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bana denk gelecek senin gibisi var ya 0 38 Yorumla Soran 1 yıl niye ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Açım ben canım Yorumla Soran 1 yıl benimki saf biraz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilin mi Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hımm hazır olmayabilir. Belki de o gözle bakmıyor. Bilemezsin. Yorumla Soran 1 yıl işte yapacak bir şey yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen evde boşala boşala git orada azma. Bende eskiden öyle yapardım 2 posta atıp sevgilime giderdim 🤣 Yorumla Soran 1 yıl belki o da söylemeye cekiniyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bozdurmak mı istiyorsun yoksa rahatlamak mı sürtünerek? Yorumla Soran 1 yıl fark etmez Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Of of ne şanslı çocuk Yorumla Soran 1 yıl o kadar da değil yaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye seksi değil misin? Yorumla Soran 1 yıl utanıyorum biraz yanında Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha güzel seni açması daha zevkli olur Yorumla Soran 1 yıl nasıl belli edicem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şu ıslak gözüken dudağa sürülen şeylerden sür. İstekli gözük. Gerisi onun testeronuna kalmış. Yorumla Soran 1 yıl gloss hep sürüyorum zaten ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayda bunun ki ölü mü hiç seni çekmiyor mu yanına Yorumla Soran 1 yıl normal oturuyoruz oyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne zamandır berabersiniz Yorumla Soran 1 yıl 4 ay Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boyun kilon kaç fiziğin nasıl Yorumla Soran 1 yıl 165 58 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kiloda iyi yani ne diyelim ben sulandım sana o sulanmadı benim kadar Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 gülü seven dikenine katlanır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O gülü ben koklasaydım keşke Yorumla Soran 1 yıl taktik falan yok mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ölüye derman yok canım sen üstüne oturman lazım. Yapmazsa sıra benimdir Yorumla Soran 1 yıl ya tecrübesizde degil belki ben nasil yaklasmam lazim bilmiyorumdur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eve atıyor Muş seni değil mi? Evde giy miniyi atla kucağına Yorumla Soran 1 yıl eve cok gitmiyoruz Yorumla Soran 1 yıl ailesi falan da gelebilir diye her an tereddüt ediyorum yanj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gidiyorsunuz arada demek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Canım eteği giy zaten sıyırıp girersiniz Yorumla Soran 1 yıl hesabını acsana bi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sürtün 1 11 Yorumla Soran 1 yıl nasil firsat bulamıyorum ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani Bir çok ortam oluşur aslında Yorumla Soran 1 yıl nasil olcak iste biraz çekiniyorum da Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nerede buluşuyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evde mi Yorumla Soran 1 yıl genelde disarda bazen evde oluyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evden iyi fırsat mı var Yorumla Soran 1 yıl ya beni iterse istemiyorum diye napicam cok utanırım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kanka öyle değil ya :) Yorumla Soran 1 yıl of nasıl anlamiyorum ben de galiba askim ya iki saf😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaz istersen 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl M@l olabilir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl napcam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Elindekini yavaşça yere bırak ve uzaklaş ordan hemen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
O, kadar ima ettiğin halde anlamıyorsa hiç bişey yapmana gerek yok boş ver ne yaparsam yap anlamaz
offf
Of ne ya ☺☺☺
bi sey yapmim mi
Direkt istediğini söyleyeceksen sen bilirsin
Utanmadan acikca soyle, o utanacak kadar eziktir bzlki
çekiniyorum biraz ne demem lazım ki
Acik acik ne istedigini soyle, o anliyordur ama cekiniyordur. Boyle giderse sen olumune sinyal verirsin o olumune gormezden gelir
soylicem
Belki oyle seyler dusunmuyordur. Gercekten de sana bi zarar vermek istemiyordur.
Anlaması lazım biraz uzak galiba bu konulara
nasil yanasabilirjm
Temas etsen biraz
ediyorum zaten
Bacaklarına dokundun mu hiç
bacaklarami dokunmam lazım
Evet öpüşürken elini önünde gezdir
Penisi kalkar zaten
cok opusmuyo da ona nasil fırsat bulcam
Ayakta duvara felan daya kendine çek
Anlar artık ama becerebilir dikkat et sonra 😅
ben mi onu duvara dayicam
Benim sevgilim elini pantolonun içine atmıştı ben orada kendimden geçmişim
Duvara itip temas ettir işte sürt kendini yani
ya istemiyorum diyip beni iterse cok utanırım
Anlarsın elinle dokunurken tepkisine bak oh inliyorsa tamamdır ilerle
tamamdir denicem
İyi eğlenceler 😄
Eve gidince yat soyun diye emir ver
Bana denk gelecek senin gibisi var ya
niye ki
Açım ben canım
benimki saf biraz
Sevgilin mi
evet
Hımm hazır olmayabilir. Belki de o gözle bakmıyor. Bilemezsin.
işte yapacak bir şey yok
Sen evde boşala boşala git orada azma. Bende eskiden öyle yapardım 2 posta atıp sevgilime giderdim 🤣
belki o da söylemeye cekiniyo
Sen bozdurmak mı istiyorsun yoksa rahatlamak mı sürtünerek?
fark etmez
Of of ne şanslı çocuk
o kadar da değil yaa
Niye seksi değil misin?
utanıyorum biraz yanında
Daha güzel seni açması daha zevkli olur
nasıl belli edicem
Şu ıslak gözüken dudağa sürülen şeylerden sür. İstekli gözük. Gerisi onun testeronuna kalmış.
gloss hep sürüyorum zaten ki
Hayda bunun ki ölü mü hiç seni çekmiyor mu yanına
normal oturuyoruz oyle
Ne zamandır berabersiniz
4 ay
Boyun kilon kaç fiziğin nasıl
165 58
Kiloda iyi yani ne diyelim ben sulandım sana o sulanmadı benim kadar
😂😂😂 gülü seven dikenine katlanır
O gülü ben koklasaydım keşke
taktik falan yok mu
Ölüye derman yok canım sen üstüne oturman lazım. Yapmazsa sıra benimdir