Bazen küçük detaylar çok belirleyici olabiliyor. Seksin sonunda "işte bu" diyebilmeniz için ne veya neler olması gerekmektedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılÖncelikle sıcak öpüşmelerle ve vücutlara dokunarak başlamalı. Yavaş yavaş birbirinin üzerini çıkararak ama her çıkan kıyafette öpüşmeye devam ederek. Sonra kadının boyun ve göğüs bölgesini yalayacaksın ama ıslak değil, narin ve saf öpücüklerle dolu olacak. Kadın soft ve yavaş hareketlerle gözünün içine bakarak oral yapacak. Sonra sen kadına soft hareketlerle oral yapacaksın. Bir elin göğüsünü avuçlarken diğer elinin parmakları da boş durmayacak yavaş yavaş vajina duvarına değdirerek sokup çıkaracaksın. G noktasını hem dil darbeleri hem de vakumlayarak baştan çıkaracaksın. Ama öyle 3-5 dakika değil biraz ön sevilmeyi uzun tutacaksın ki hazzın doruklarına beraber ulaşacaksın. Ardından 69 pozisyonunda devam edeceksin. Sonra kadının üzerine çıkacak ve derin öpüşmelerle beraber içine alacak seni. Birbirinize sarılarak, nefesleriniz karışacak ve hızlanacaksınız. Pozisyonlar değişir ama aynı nokta da orgazm olma duygusu, aynı anda beraber zirvelere ulaşmak mükemmel ötesi bir şey. (Bence)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİçinde oral sekste olsun ve karşılıklı orgazmla bitsin. Beklentilerimi çok düşürdüler. 😂😂
31 Yorumla- 1 yıl
fark ettim mükemmel seks tanımı için nefes alsın yeter seviyesinin bi tık üstü nerdeyse :D gerçi güzel bi oral seks akıldan çıkmaz gerçekten iyi bi iz bırakıyor :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
1 yılÖn sevişmede erkek usta olmalı nasıl yalanmasını bilmeli okşamayı bilmeli sulandıkça kadın zevke gelir zaten
31 Yorumla- 1 yıl
nasıl sevişileceği konusunda aynı fikirdeyim kontrol genel olarak erkekte olmalı. benim sorduğum mükemmel diyebilmen için neler olmalı :D
Gizli Üye(25-29)1 yılSeninkini merak ettim. Anlatsana 🫢
14 Yorumla- 1 yıl
iki soruma da yazan sensin sanırım, buradan mı anlatayım? buradan çok detay veremem o yüzden söylüyorum :)
Cevap sahibi1 yılİki soruna da? Ben buraya yazdım ama diğer sorunlarına da yazabilirim hahaha
- 1 yıl
açıkçası mükemmel seks benim için birbirinin en hayvansı ve kimseye göstermediğin taraflarını göstererek yapılan seks. çok tutkulu, bol terlemeli ve önünü arkasını düşünmeden yapılan türden
Cevap sahibi1 yılKulağa hoş geliyor 😌
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler