Napacağım ben, ne olur akıl verin?

Benim 4 yıllık ilişkim vardı ben üni 3. Sinjfim ve babam hotmail hesabıma. girmjs tüm fotolarim yedeklenmis orada her şeyimi görmüş. Sevgilimle sahilde el ele yurudugum videoyu falan. Dün aradı gitmeyeceksin butlere dedi evdne adimini atmicaksin gidersen geri dönüşün yok dedi, anneme de bağırdı çağırdı senin yüzünden bu kız böyle diye yarın görüntülü aricam evde olcaksin dedi bana normalde bugün bütüm var gitmedim 6 saat uzaklıkta bı unide okuyorum. Bugün de annemi aradi ne konuştular bilmiyorum ağlama sesi geldi annem baya ağlıyordu ve verelim gitsin dediğini duydum galiba bakire olmadigimi öğrendiler napicam bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum. Okulum bitmedi daha ve babam gondermicem diyo. Annem de ilk başta okuluna git dedi ama bugün o da yüzüme bakmıyor anneme ne dedi artık bilmiyorum. Sevgilim de evde dur yüzleş ailenle diyor ama ben çok utanıyorum kötü hissediyorum yüzlerine nasıl bakicam bilmiyorum. Gitmek istiyorum unide bı kiz arkadaşım var ona anlattım buraya. gel okulunu. bitir ise gir sonra ailenle Arani duzeltirsin dedi ama babam çok kinli biri napicam bilmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Babam sehirdisinda calisiyo bu arada haftasonu izin alıp gelcem diyor
Güncellemeler
1 yıl
Elimden telefonumu almasından korkuyorum 21 yaşındayım bu arada tehdit ediyor öldürürüm o çocuğu falan demiş anneme
Napacağım ben, ne olur akıl verin?