1 senedir tanıdığım biri var ancak uzak mesafe olduğu için belli zamanlarda görüşüyoruz. Güzel bir cinsel hayatımız var ve her konuda birbirimizle konuşup anlayabiliyoruz. Sevgili değiliz çünkü mesafe var ve bu bizi korkutuyor. Arkadaş kesinlikle değiliz. Dün bütün gece oturduk konuştuk bana çok zeki olduğumu benimle konuşmaktan da en az seks kadar zevk aldığını söyledi. Sizce bu erkek bağlanmaya başlamış mıdır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBi yol olmaz zaten seks yapıyormuşsunuz en can alıcı nokta bu erkekler için buna sahip olmuş. Diğer yandan zeki kadınlarla duygusal ilişki yaşamaya sıcak bakmaz bir çok erkek bu da cabası.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgili olmadiniz ama arkadasta kalmadınız, ilişkiye giriyorsunuz ama sonucunu hiç endişe etmiyorsunuz?
116 Yorumla
Soran1 yılFazlasıyla ediyoruz. Ancak uzak mesafe olduğu için yorucu olacağını biliyoruz. Ama birbirimizden kopamıyoruz da. Bir ara artık devam etmeyelim dedim. Çok düşünmeye başlamıştım, o da bana iyi gelen tek şey sensin, seni kaybetmek istemiyorum dedi. Bilmiyorum ne olacak gidişat
Soran1 yılGeçmişinde 8 yıllık ilişkisi uzak mesafede aldatılmaktan dolayı bitmiş. O yüzden çok karşı ben yine bir yolu bulunacağını düşünüyorum. İsmini koyalım diye daraltmak da istemiyorum. Erkek düşüncesiyle bunları yapan biri ne düşünüyordur sizce
Soran1 yılBitirmek istedim bir dönem ve bana iyi gelen tek şey sensin böyle bitsin istemiyorum vs dedi engel olmasaydı o zaman. Cidden anlayamadığım bir durumumuz var
Soran1 yılBilmiyorum dün konuşurken de acaba beni ileride nasıl hatırlayacaksın iyi mi kötü mü diye sordu ben de sana bağlı bu dedim, hayır senin nasıl baktığınla alakalı dedi. Her iyiliğin içinde kötülük vardır bizim de durumumuz bu dedi
Soran1 yılBirbirimize iyi gelmemiz iyi bir durum, ancak iletişim kesilirse ikimiz de bundan mahrum kalmamız kötü durum. Sonra da şunu ekledi her güzel şeyin bir sonu vardır benim de korkum bu dedi. Ben anlamadım sanki biri zorla siz birlikte olamazsınız diyormuş gibi modlara giriyor
Soran1 yılŞu an aynı yerdeyiz 3 ay beraber olacağız. Her gün görüşüyoruz. Genelde ilk önce ortak arkadaşımız da oluyor beraber oturuyoruz birkaç saat sonra o gidince baş başa kalıyoruz. Günün yaklaşık 6-7 saati beraberiz
Soran1 yılİleride olacak şeylere altyapı derken açabilir misiniz biraz
Soran1 yılEvet oluyor dışarıda oluyoruz araba var geziyoruz, ya da sakin bir yere arabayı çekip oturuyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBaglanmaz
Uzakta olmanda isine geliyodur
Arada da baskalarina sapliyodur mis gibi hayat17 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHatta boyleleri eskiden uzak iliski yasayip aldatilip guven sorunu da vardir
Soran1 yılEvet öyle olmuş baya uzun süreli ilişkisinde aldatılmış mesafeden dolayı. Ve evet 4 ay görüşmediğimiz dönemde biriyle yatmış. Bizim konumuz açıldığında da şu an bir şey diyemem evrilirse ilişkiye evrilir dedi
Cevap sahibi1 yılAhhshs sen daha demeden adami yazmisim sana
Hayatina bakmani oneririm. reel hayatina guzel iliskin olmasi adina
Nasi tanistin bu kisiyle
Soran1 yılOrtak arkadaşımız vardı öyle denk geldik.1.5-2 ay beraber zaman geçirdik sonra farklı şehirlere gittik. Birkaç aya bir görüşüyoruz o zamanlarda her gün beraberiz. Dediğim gibi birbirimize çok şey katıyoruz. Bu yönden bitirmek istemiyorum ama duygusal açıdan da yıpratıyor beni. Çünkü zaman geçirdikçe bağlanıyorum ama ortada belirli hiçbir şey yok
Cevap sahibi1 yılSeks arkadasi oldugunu kabul etmesende oylesiniz
Adamin umrunda olmayacak ama sen kendini bitiriyorsun
Soran1 yılDiğer yorumlarımı okudunuz mu benim kafamı karıştıran nokta orası paylaşımımız çok yoğun seks haricinde. Bitirmek istediğim bir dönem oldu bana iyi geliyorsun kaybetmek istemiyorum seni dedi. Ve bazen ben seks yapmak istediğimde bugün yapmayalım sadece konuşalım sarılalım diyen de o
Cevap sahibi1 yılHayir okumadim yorumlariniz
Siz dm atar misiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılhayır, sadece takılıyor sizle işte
11 Yorumla
Soran1 yıl1 senedir takılmak nedendir ya? Takılmak kısa süreli bir şey değil midir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılReklam kokan hareketler inanma
14 Yorumla
Soran1 yılReklam olmadığına eminim çünkü birkaç aydır iletişim buna evrilmeye başladı. Beni anlıyorsun diyip hayallerini, geçmişini her şeyini anlatıyor.
- 1 yıl
Ben sana bişey diyim şimdi şu anda konuşmalarınız gayet tatlı güzel eğlenceli gelebilir neden sevgili değilsiniz ve herşeyde her konuda çok güzel anlaşabilirsiniz ama aranızda mesafeler var ve bu tamamen konuşmak için söylenen şeyler yani normal olarak cinsel konuşmalar çekimler vs güzel geliyor ama ilşki anlamında ilerde çoğu şeyleriniz birbirinize anlamsız gelecek şimdi keyifli olur her şey ifade edebildim umarım anladın konuşma açıldıkça erkek zaten herşeyi anlatır kadının eksik tarafı ilgi ise verilen ilgiye odaklanır kim olduğuna değil sevgide öyle muhabbet te öyle
Soran1 yılAnlıyorum sizi. Konuşmalar tatlı, eğlenceliden ziyade ikimiz de hayattan bazı darbeler yemişiz farklı zamanlarda. Ve bu da hayatta kendi başarımıza, kişisel gelişimimize odaklanmamız gerektiğini fark ettirdi. Birbirimizde bunu görüyoruz. Hayat hedefleri olsun bütün derin konuları konuşup birbirimizi anlayabiliyoruz. Bunu birinde bulabilmek beni ona bağlayan şey keza aynı şeyi o da söylüyor. Cinsellik desen şu zamana kadar yaşadığımın en iyisi diyor. Bilmiyorum gidişat ne olacak iki türlü de yapamayacağız herhalde
- 1 yıl
Şimdi sağlıklı düşünüldüğü zaman insanı çeken bir taraf plır illaki bu konu seks olur veya arkadaşlık olur veya dediğin gibi farklı zamanlarda yediğiniz darbeler olsun ikinizin ortak noktası ya da şöyle diyelim sizin değil herkesin ortak noktası yani şimdi ben biriyle tanışsam illaki onlada ortak darbe yediğimiz veya hayattan aldığımız yaralar çıkacaktır böyle konularda biraz ağırdan almak en güzeli çünkü ilerde yine bir ortak noktanız olacak yaşadığımın en iyisi dediyse ya hiç yaşamamıştır ya da senden baya bir şey görmüştür etkilemişsindir ki bunu böyle zamanlarda bir kıza söylenmez bence karar senin tabiki ama sağlıklı düşünmeni isterim
1 yılYanılmıyosam sensen yaşça biraz büyük galiba bencr kullanılıyosun manipüle de ediyor bir süre böyle devam edip ortadan kaybolavaktır emün ol şahit oldum..
00 YorumlaBağlanmıştır herhalde
10 Yorumla
1 yılSanmıyorum siz sadece f*ck sunuz
02 Yorumla
Soran1 yılFb olsak sadece seks yaparız ve devam etmeyiz iletişime. Biz her gün en az 5-6 saat beraberiz
- 1 yıl
Ya bacım öyle ilişkiden hayır gelmez
Gizli Üye(30-35)1 yılBurcu ikizler mi
11 Yorumla
Soran1 yılYengeç
Olabilir
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi