Sohbet arasında herhangi biryere dokunmak, geçerken yol verirken elini kızın sırtına-beline koymak gibi şeylrt çok sıradanmı yoksa dürtüsel olarakmı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tamamen dokunmak istediğimden, olan ilgimi belli etmek için yaptığım şeyler ve zaten belden tutmak çok iyi hissettiriyor.
Teşekkür ederim
Sıradan değil ilgi çekmek yavaş yavaş suyu ısıtmak gibi
Teşekkür ederim net cevabın için🌺
Dürtü kesinlikle bunu yaparken o kadına dokunmak istiyoruz hislerimi duygularımızı anlasın ilgimiz var bilsin isteriz
Yoğun bir dokunma isteğiylemi dokunuyosunuz yoksa anlasın diyemi dokunmak istiyosunuz
Yoğun bir dokunma isteği ile dokunuyorum ben ama onunda anlamasını istiyorum ikiside var
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim 💐
Tahrik olduğumda oluyor çok normal arkadaşça geldigide oluyor o anki performansına bağlı ama genelde Tahrik olurum güzel kokuyorsa bide
Sen tahrik oldugunda temas ettiğin yerin bir önemi var mı koluna nile temas olabilirmi
Yok ama vücut olarak temas etse daha etkili kol biraz daha zor tahrik eder
Nereler gibi mesela
Örnek veriyorum mesela dolmuşta giderken vucudumun bacaklarına kalçalarına değmesi göğüs biraz zor tabi normal şartlarda ama oraya temas etsem garanti sonuç
Orası artık taciz boyutunda abartı olur kimse yapamazki onu kolay kolay
Evet ama kalça oluyor dün başıma geldi hatta kız bildiğin dayadı bana dolmuşta
Anlıyorum iğrenç ve saçma bi durum. Ama bunlar uç ötnekler ben daha basit örnekleri bahsediyorum
Ya dün kızla kolumuz sürekli degiyordu saçları temas ediyordu çok az etkiledi mesela
Bu bile etkileyebiliyor yani çok garip değilmi
O anki yokluk durumuna bağlı işte bide elde olan bisey değil vücut reaksiyon gösteriyor yani
İstemsizmi oluyor yani tamamiyle
Evet yoksa öyle bir ortamda kim tahrik olmak ister saçma ve ayıp saklanmıyorda
Daha açık örnek vereceğim acıkca yardımcı oldugun için. Ben işyerinde birisiyle hu durumu yaşadıgım için acabaya düştüm ve erkeklere sordum. Normalde benim abi diye seslendiğim birisi ve normalde şimdiye kadar bir senedir başka niyetini görmedim asla. Samimiyiz sohbet vs ediyoruz toplu ortamlarda. Ama sohbet ederken koluma dokundugu, kolumu tuttugu anlık saliselik saçıma dokundugu, konuşurken saliselik bacagıma dokundugu kalkarken falan oluyor dünde kapıdan gecerken bana öncelik verirken sırtımla belim arası biyerden tutarak yer verdi biraz tuttu. Kız kafasından bakarsan bana bunlar basit arkadaşöa rahat temaslar geliyor bende kızlara yapıyprjm ama erkeklerde bus adece rahatlıktan öylesine olabilirmi yoksa olamazmı sence
Bu kişiden kişiye göre değişir biraz çocuğun karakterine bağlı senin gibi düşünüp yapan erkek tayfasıda var normal etkilemek taciz etmek için yapanda var ben o tarz hareketleri sevmem yani ama bunu arkadaşça yapanda var taciz etmek için yapanda
Peki nasıl anlarım
Temaslardan başka konuşmaları falan nasıl ona bakabilirsin diğer arkadaşlarından çocuk hakkında bilgi alabilirsin Bilemiyorum ki
Hoş kızsa dimdik olur direk😅 Kızds hiç dürtü olur mu peki
Çoğu dürtüsel diyebilirim
Bence durtusel boyle dokunan oldu mu hic yakin zamanlarda?
Soruya soruylamı karşılık veriyon ya cevapla ya cevaplama
Cevaplayanin soru hakki yok mu :) cevap orada zaten
Cevapladıktan sonra soru hakkı olur
Durtusel diye yazdim ya cumlenin basinda sonrasinda sordum devaminda
Bende dürtüsel temas oldumu diye sordun sandım kusura bakma
Evet işyerinde bir abi ara ara ufak temaslarda bulunuyo ama sohbet sırasında taciz boyutunda değil ama garip geliyor
Senin yanindan geciyor olsam cok dikkat ederdim :) dedigin gibi yanlislikla dokunmus olsam :) durtusel olmasa da cantayi gecirirdin galiba :) oyle mi?
Yok virgül eksikliğinden kaynaklı yanlış anlaşılma olmuş bide bi kaç kişi devaptan ziyade geçiştirince soru sorunca kızdım bi an
Belki rahat bir kisilikse ondandir ama sonuc olarak sen rahatsiz oluyorsan yapmamasi lazim yani ben boyle seylerin bireysel bakilmasi taraftariyim kisiyi rahatsiz eden hic birsey yapilmalali niyet bazen onemsiz kaliyor.
Ya şimdi açıkcası niyetini bilmediğim için rahatsoz olup olmadıgını kestiremiyorum rahat ve arkadaşçaysa bana ve o yuzden koluma vs dokunuyosa rahatsız olmam ama amac farklıysa rahatsız olurum o yuzden aradaki farkı anlamaya çalışıyprum
Olsun :) canin saolsun kizinca da hafif bir tatliligin hissedilmeseydi kacip giderdim :) saka takiliyorum sana :)
Belki zamanla niyetini daha iyi hissedebilirsin ona gore hareket edebilirsin
Tamamen durtusel
Ne düşünüyor o an dürtüsel olarak
Sende uyari uyandırma çabası
Ufak temaslar gerçekten uyarı uyandırabilirmi bana garip geliyor
Sana olan arzusu dikkatini çeker ondan
Anladım teşekkür ederim
Bunu yapan kim neyin oluyor
İşyerinden bir senedir tanıdıgım bir arkadaş
Cinsel ve hissel olarak. ilgjni çekiyor mu
Yok asla o gözle bakmıyorum
O zaman uyar
Ya sadece arkadaşçaysa tahatsa ben abartıyosam
Sürekli bele sirta temas olmaz
Yok belime bir kere dokundu bazen saliselik saçıma ya da sürekli koluma temas ediyor tutuyor falan şakalaşırken
Beline dokunurken birden cek huylaniyorim de
Tamam deneyeceğim teşekkür ederim
Daha detaylı konuşmak ister misin
Bana saçma geliyor
Nr saçma gelen temas etmekni
Etse de gizlenir
Dürtüsel olarak
Evet ederr
Ne gibi
Okşar gibi yaparsan mesela
El kol omuz
Okşamayı bahsetsem okşama yazardım