Cinsel Yaşam Size sabah akşam yükselen birinden sıkılır mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Libidosu sizin için çalışıyor, doymak nedir bilmiyor... Başa çıkabilir misiniz? 😂 Güncellemeler1 yıl Erkekler sıkılmaz anladık, kadınlar cevap versin 😂 Size sabah akşam yükselen birinden sıkılır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkekler için bulunmaz nimet kadınlar için ise bazılarının 😂 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Kadınlar sıkılabilir bence 😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Eşimden sıkılmam tabi ki de 1 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Çıkarım diyen ince bir yalan söyler.. Bir yerden sonra içinden bitszdz gitsek durumu olusur :)) 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bana da öyle geliyor 😂 Yorumla Onemortime 1 yıl Gerçekçi olmak lazım :) sonra bahanelerin ardı arkası kesilmez :) Yorumla
Nazendee10 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl O ne öyle be. Kısırlaştırılması gereken hayvanlar gibi. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bence de 😂 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Hafta içi olmaz ama hafta sonu başa çıkabilirim diye düşünüyorum🤣 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Benim istediğim benim de keyif aldığım Benim de ona yükseldiğim biriyse Evet 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Ulan ben fabrika mıyım? Başa falan çıkamam. Ötede oynasın. 🤣 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ahajajsjsj seri imalat Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Korkunç. 🤣🤣 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 🤣 🤣 🤣 Oo sen dünyaya döndün mü hemde tek dönmemiş 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka soru da mı sormayak 😂 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Sor sor 🤣 libidon ve sen ayrı ayrı soru sorun Yorumla Soran 1 yıl Karışma bana 😂 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 🤣 Tamam karpuz kabuğu diyorum sadece Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl İlk zamanlar everSonra her dakika seks isteyen birisini doyuramam 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. başa çıkmasına başa çıkılır da arada başka şeyler de yapmak lazım 0 0 Yorumla
bastien99 Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Böyle hatun mu var 1 saat sonra yeter ya biraz da normal hayattan bahsedelim. s. s 0 0 Yorumla
collegeguy Takip Et Yoda Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Sıkılmam. Tam tersi, ne güzel işte. Sabah akşam pompa. 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Başa çıkarım da gerek var mı o önemli 1 0 Yorumla
alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ben çıkarım o benle çıkar bilemiyorum 😅 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cikarim ve bu beni deli eder 🙂 1 0 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Ayni hisleri tasiyorsam cennet gibi olur 😀 0 0 Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Sıkılmam 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevinirdim 😋 1 2 Yorumla Emre_22- 1 yıl Sen hep içinde ister miydin Yorumla Emre_22- 1 yıl Yükseltipte gitseydin Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Evet 1 1 Yorumla JuniorForeverrrr 1 yıl Sıkılırım Yorumla
Donsuzbirerkek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Sen misin o 😁 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ben olsam ne olacaaaak, başkası olsa ne olacak ona göre cevaplayım 😂 Yorumla Donsuzbirerkek 1 yıl Vay roller değişti soruları ben mi soruyom artık :)) Yorumla Donsuzbirerkek 1 yıl 😅😅 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Sıkılmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Erkekler için bulunmaz nimet kadınlar için ise bazılarının 😂
Kadınlar sıkılabilir bence 😅
Eşimden sıkılmam tabi ki de
Çıkarım diyen ince bir yalan söyler.. Bir yerden sonra içinden bitszdz gitsek durumu olusur :))
Bana da öyle geliyor 😂
Gerçekçi olmak lazım :) sonra bahanelerin ardı arkası kesilmez :)
O ne öyle be. Kısırlaştırılması gereken hayvanlar gibi.
Bence de 😂
Hafta içi olmaz ama hafta sonu başa çıkabilirim diye düşünüyorum🤣
Benim istediğim benim de keyif aldığım Benim de ona yükseldiğim biriyse Evet
Ulan ben fabrika mıyım? Başa falan çıkamam. Ötede oynasın. 🤣
Ahajajsjsj seri imalat
Korkunç. 🤣🤣
🤣 🤣 🤣 Oo sen dünyaya döndün mü hemde tek dönmemiş
Ne alaka soru da mı sormayak 😂
Sor sor 🤣 libidon ve sen ayrı ayrı soru sorun
Karışma bana 😂
🤣 🤣 Tamam karpuz kabuğu diyorum sadece
İlk zamanlar ever
Sonra her dakika seks isteyen birisini doyuramam
başa çıkmasına başa çıkılır da arada başka şeyler de yapmak lazım
Böyle hatun mu var 1 saat sonra yeter ya biraz da normal hayattan bahsedelim. s. s
Oral yapmayı seven biri olunca dediğin gibi bir kız bulmak zor
Sıkılmam. Tam tersi, ne güzel işte. Sabah akşam pompa.
Sevdiğim insan ise sıkılmam
Başa çıkarım da gerek var mı o önemli
Ben çıkarım o benle çıkar bilemiyorum 😅
Sevdiğim hoşuma giden biriyse sıkılmazdım
Cikarim ve bu beni deli eder 🙂
Çak abartılı, o kadar da olmaz.
Kişiye göre değişiyor bu durum
Ayni hisleri tasiyorsam cennet gibi olur 😀
Evlilik sebebi olur.
En büyük isteğim böyle biriyle olmak zaten.
Sıkılmam
Sevinirdim 😋
Sen hep içinde ister miydin
Yükseltipte gitseydin
Evet
Sıkılırım
Elbette çıkılır
Sıkılmam
Sen misin o 😁
Ben olsam ne olacaaaak, başkası olsa ne olacak ona göre cevaplayım 😂
Vay roller değişti soruları ben mi soruyom artık :))
😅😅
Çıkarım.
Başa çıkarım
Tam benim ilacım
Evetv
Sıkılmam
Ne güzel iştee