Etrafa beni soran biri begendiğini söyleyen tanımak istediğini söyleyen birisi
Ben yazdım dün. Erken uyumasına rağmen gece 2 3 e kadar konuştu. Uzun uzun konuştu hatta. Ama bugün mesaj atmadı ne düşünüyor olabilir
Etrafa beni soran biri begendiğini söyleyen tanımak istediğini söyleyen birisi
Ben yazdım dün. Erken uyumasına rağmen gece 2 3 e kadar konuştu. Uzun uzun konuştu hatta. Ama bugün mesaj atmadı ne düşünüyor olabilir
Şey mantığı var sen geri dur o gelsin. Ben zaten şimdikileri anlamıyorum. Hani mesajlaşırken anlık cevap vermek saçmaymış. Kendini soğuk gibi göstermek mantıklıymış. Seviyorsa veya hoşlanıyorsa yazması gerek. Kendini uzak tutarak sevdirme yöntemini yapıyor herkes. Bilemicrm ama tuhaf olay. Belki de senin istekli olman onun isteğini kaçırmış olabilir.
Bilmem ne düşünüyor. Kendi bilir gerçekten. Ortalıkta herkese söyleyen kendisi. Ben sadece hal hatır sordum.
Ya benim yengeme söylemiiş uzun zamandır begendiğini yalnız mı demiş. Kendi annesine de söylemiş vs o da aramış. Ama işte öyle olunca durum anlayamadım
Ben de o kısmı anlamadım değişik
Peki şimdi şöyle anladım doğru mudur? Sizi beğeniyor hoşuna gidiyorsunuz. Sonra yakınlarınıza ailenize söylüyor. Konuştuğumuz var ki yok mu öğreniyor. Sonra siz yazıyorsunuz konuşuyorsunuz ertesi gün yazmıyor. Ben şöyle düşünürüm. Çalışıyordur ve yoğun olabilir. Bu yoğun tempo da vakti olmamıştır. Çalışmıyorsa öyle kişiden uzak dururum. Tek mantık bu yani çalışıp çok yoğunsa yazmaz .
Analdım normalde yazması gerekiyordu bence de. Yoğun mu bilmiyorum onu tabii.
Ama öyle yapıp vazgeçtiyse eğer o da ayıp
Tabiki hem hoşlandığını söyleyeceksin hem bunu çevreye söyleyeceksin hemde kız yazıyor Buda tuhaf. Demek ki ilginiz var. Ama eğer ki böyleyse olgun değildir. Ama işi vardır yoğundur bilemem. Tuhaf valla bize hoşlandığımız kız yazsa öyle durumda mutluluktan uçarız adamlar yazmıyor tuhaf 😂
İlgi azsa eğer niye birilerine söylüyorsun o da tuhaf😀 ben de çözemedim şahsen
Ever bakalım artık. İsterse yazar kendi bilir zaten. Çok beklerse de beni bulabilir. mi bilmiyorum😀
Kendi bilir. Teşekkür ederim hayırlısı
Zamanı yoktur, işi çıkmıştır, o an sıkılmıştır o yüzden konuşuyordur, heveslendirmek istemiştir, yazma konusunda çekingendir ve senin yazmanı bekliyordur…Gibi çok şey geldi aklıma. Dert etme sende yazabilirsin, bir erkek satırlarca kimseyle konuşmaz. Konuşuyorsa değer verdiği biridir, sen bir yaz.
Ama onlardan hangisi işte
Evet erken yatıyorum normalde bu saate kalmam asla demişti. Ona rağmen baya çok uzun yazdı mesajları. Tekrar konuşuruz vs dedi. Hani yakın zamanda da çok begeniyorum uzun zamandır falan demii tanıdıklara
Dün yazdım ama tekrar mı yazayım
Tabii, ne olucak ki? Daha çok onun hoşuna gider. Bende çekingen bir adamım. Yazma konusunda hep ikilemde kalırım. Beni ikilemde bırakmayıp, yazan kişilerden çok hoşlanırım. İşi varsa, konuşmak istemiyorsa açıkça söyler. Korkulacak bir şey yok. Özgüvenli ol.
Konuşmak istemeyebilir mi peki ya. O kadar sormuş etmiş yalnız mıyım diye. Bi de başka durumlar var
İstemezse istemesin, Sana adam mı yok kardeşim?
Ya sorun o değil ki. Yüz yüze falan gelirsek. Kafam karışık bu konuda.
Sorun ne anlamadım ama dediklerimi yap
İnsan detaylı anlatamıyor böyle ya😀
Mesaj atayım o zamn
At bir şey olmaz. Bende çekingenim bu konuda belki oda öyledir, garibim çekiniyordur mesaj yazmaya.
Bence çekiniyor kesinlikle. Hani rahatsız etmiyim laf söz olmasın diyodur. Çok efendi düşünceli biri çünkü.
Ve bizimde bazı durumlar ondan dolayı daha fazla çekiniyo olabilir
Evet öyledir, senle alakası yok. Yaz sen
Ayy çok heyecanlandım ya
Nabzına buz koy geçer
Yaaaa😅😅😅offf ben de çekingenim normalde ondan bana da zor
Biriniz yapmazsa yok olursunuz. At hadi
Ya bana normal mesajlardan gaz verir misin😅
Cevap
1Cevap
Çok ihtimal var ya istediği muameleyi görnedi kaçtı ya da ciddeb önemli bişey var
Kaçmaz diye düşünüyorm ama iletişim eksikliği olmuş olabilr
Yani ciddi bahanesi olması lazım
Onu da bilemeyiz
İşte öyle durup dururken iletişim kesilmez kusura bakma şöyle şöyle oldu demesi lazım
İletişim kesmedik aslında ya. Öyle bi iletişim halinde değildk
Hep o attıysa belki senden bekliyoedur
Hayır canım öyle bişi değil olay. Burdan detaylı da anlatamıyorum ki. Öyle bi iletişimimiz yoktu.
Anlattığından bu çıkıyor bilemiyorum
Fazla detay veremiyorm o yüzden. Teşekkür ederim
Fazla detay yoksa aradığın cevabı da bulamazsın adamı bulup alacak halimiz yok
Tam sevmeye bilir amasyada
Senden adım bekler.
Ne gibi bir adım. Dün akşam mesaj attım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?