ben bakire değilim ama bu kötü biri olduğum anlamına gelmiyor daha önce 3 senelik iliskim vardı onla yaptım yasım 21 üniversite okuyorum hemsirelik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılŞimdi, arkadaşım bu kişiden kişiye değişen bir durumdur. Ben, dine uzak bir insanım. Bu nedenle, bir kadının değerini; basit bir zarın belirlediğini de düşünmüyorum. Mühim olan kişilik, insanlıktır. 5 vakit namaz kılıp, tonlarca kötülük yapan da var. Müslüman olmayıp, iyiliklerini sadece merhametli olduğu için yapan da var. Kısacası, bu tamamen karakter meselesi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYa benim hiç sevgilim olmadı yaş 24 kız eli tutmadım çirkinim saçma bi soru olucak ama bi kızın bakire oldugunu anlama şansımız yokki doktorlar öyle diyo bu arada bakirelik önemli manasında sormuyorum çoğu kız zaten bakireyim diye kekliyo kan gelmesi bakirelik değilki
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılCiddi düşünmek ağır olur ya. Ben kendim neysem öyle birini isterim, tabii bu iyi niyetlilik haricindeyse. Bekaretini başkasına vermiş bir kadın, gidip onunla evlensin. İlelebet sahibi var nasıl olsa.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla çevremde çok gördüm öyle evlenen kızlarla. Sorun yok o yüzden korkma.. Merak ettiğim şey, eski sevgilinle, kaç kere yaptığınız? Buda önemli
07 Yorumla
Soran1 yılbaya yaptık yani
Cevap sahibi1 yılAçılmış ozaman. Olsun bişey olmaz seni kabullenen böyle de kabullenecektir. Ne kızlar evleniyor. Boşanmış, çocuklu.. Sen mi evlenmeyeceksin
Soran1 yılen kötü diktiririm diye düşündğm doğru diyosun
Cevap sahibi1 yılDiktirme bence. Baya açılmış çünkü. Ayrıca kimseyi kandırmaya gerek yok. Diktirdikden sonra ilişkiye girince aşırı acı duyabilirsin, ve bu sonraki ilişkilerinde isteksizlik, ya da acıma duygusundan dolayı travma yaratabilir. Sen bilirsin yinede. Geniş birini bul evlen, derim. Kocan rahat birisi olsun. Otoriter olmasın
Cevap sahibi1 yılYa zaten bu, kızlık zarına dikkat eden erkekler, ya çok dominant, baskıcı dır, ya yobazdır, ya abaza, sapıktır, ya da geri kafalıdır. Sen önemsemeyen birini bul derim
Soran1 yılsence bi erkek takılmalık olarak gördüğü kıza sonradan aşık olur mu düzgün olduğunu anlrsa
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum belki. Kişisine göre değişir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet ben geçmişine bakmam sevdiğim kadının
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
1 yılEvleneceğim ya da sevgili olacağım kişiyi bakire veya değil diye asla seçmem kişilik ve karakter önemli olan benimle olan ilişkisi birbirimize saygı vs yalan olmadığı sürece sorun yok kalıpta bakire misin diye de sormam
28 Yorumla
Soran1 yılcok guzel bi düsünceye sahipsiniz
- 1 yıl
Kendi kendine kuruntu yapma ve dikkat et ama bu tarz söylemlerde bulunup kullanmaya çalışanda olur. Abartmadan bence istediğin kişi ile birlikte olabilirsin sen istedikten sonra ama flört veya konuştuğun kişiler bakire misin falan diye sorarlarsa ilişki başında ya da flört aşamasında hızlıca yol vermeye bak derim
- 1 yıl
AA buna cevap gelmemiş 😂
Soran1 yılbunu sormucak erkek var mıdır bilmiyorum
- 1 yıl
Yani sormak çok absürt değil mi sence de her manada? Yani hoşlandığın konuştuğun birisine niye sorasın ki? Yakınlaşmak istiyorsa olur veya konusu açılmadan niye sorarsın ki niye sorulur yani
Soran1 yılsizin gibi düşünen erkek az maalesef aslında olması gereken dediğiniz şekilde bi çekim varsa sormadan olır
- 1 yıl
Hayatıma giren kimseye sormadım gereksinim de duymadım ya çok garip ve farklı Bi soru bence ilişkinin başında bunu sormak birbirini daha tanımadan
- 1 yıl
Hayır bütün büyüsü de bozulur ki zaten bu soruyu sorarken. Be bileyim bi çekim olur seksting yaparsın ya da ne bileyim birlikte yakınlaşma olunca sorulur onu anlarımda boyut oraya gelene kadar sormak ve sormanın manası nedir bilmiyorum garip
Bunu düşünme hayatım. Şöyle düşün mesela eli kız eline değmemiş biriyle evlenmezsin de geçmişinde bunu yaşamış biriyle evlenirsin sende. Fazla kafana takma ve hep dürüst ol
214 Yorumla
Soran1 yılhaklisin 🫶
- 1 yıl
Evlenemicekki evde kalcak :D
- 1 yıl
Baştan vermiceksiniz kardeşim kimse evlenmez ikinizlede
Soran1 yılbunun derdi sana mı düştü
- 1 yıl
Yok abi kadının, kadından daha büyük düşmanı yok ya 😂
- 1 yıl
@Kamasutraaa senin yüzünü aklıma yazdım hangi şehirde oturuyon sen?
- 1 yıl
Yavrum ben sana direkt konum vereyim ayıpsın
- 1 yıl
Hayır ya eğleniyoruz bununla 😂
- 1 yıl
@Çilelikız3849 Ben yapmadiysam karsimdaki kisininde yapmamis olmasini beklerm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSevmissin yapmiasin bir hata ama boyutu onemli. Birde bana karsi olan dabranisin. Durust olursan ben takmazdim kafaya.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılBunu sorun haline getirecek birini hayatına almayacak kadar medeni ve akıllı birine benziyorsun.
20 Yorumla
1 yılAklı başında biri buna takılmaz, ama sen her seferinde takılırsan kullanırlar seni
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunları düşünmek artık çok eskide kaldı tamamen insanlığa bakılıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
1 yılDüşünür neden düşünmesin ama bazıları bunu ileride sana karşı kullanabilir yani
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılNiye düşünmesinler. p*rnocular evleniyor sen mi evlenemiycen :D
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Düşünürüm niye düşünmeyeyim. bastan söylemek kaydıyla tabi
10 YorumlaEvet düşünür ama bu fikri kadın karşı tarafın aklına kendi sokar. Karıncayı s…ceksin belini incitmeden.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBen yapmadiysam karsimdaki kisininde yapmamis olmasini beklerm
02 Yorumla
Soran1 yılniye sana göre mi yasicak
- 1 yıl
O zaman bos yapmiycaksin kardes fikrim bu
- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılDüşünmez. Bi tane ma. l bulup kendini kaktirman lazım. Sevgiler
00 Yorumla
1 yılBence bu tarz düşünceler artık gereksiz geliyor... )))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılDüşünürüm tabikkide, ten uyumunu test ederek daha sağlıklı bir ilişkinin temeli atılabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDusunur tabi ama bi kac kisi daha gecer evlenene kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılhemşireler istekli oluyor diyorlar doğru mu..
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen yapmadiysam karsimdaki kisininde yapmamis olmasini beklerm
Gizli Üye(30-35)1 yılmesela 30 yaşındaysa bunu sorun etmem ama 21 yaşında biri için ciddi düşünmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden düşünmesin ki sadık guvenilir saygili olmak onemli erkeklerde yasiyor biliyorsun
00 YorumlaFazla kişiyle yapmadıysa ben cidi düşünürüm
20 YorumlaNamus sadece bacak arasindan ibaret degil
10 Yorumla
1 yılBakire olmayıp evlenen tonla kız var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılDüşünen mutlaka çıkar kisiden kişiye değişir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılKendinizi bir zardan ibaret görmeyin.
10 Yorumla
1 yılBelki de karşındakinin de böyle bir durumu olabilir
00 Yorumla
1 yılBen düşünmem şahsen ama düşünen bulursun piyasa nasıl bakire doluysa bakir de dolu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Severse olabilir amasyada
00 Yorumla
1 yılSenin düşüncen daha kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl3 senelik ilişkin nerede şimdi? Yok, değil mi?
00 Yorumla
1 yılhemşireler istekli oluyor diyorlar doğru mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılİşin biraz zor tr de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen düşündüm ama istemediler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCiddi dusunmem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDiktir bence kuzum
10 YorumlaDüşünür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılNeden olmasın?
00 Yorumla
1 yılSanmam 🙄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Niye almayalım
00 Yorumla
1 yılArkadaş olalim desem yaş bahanesi yapacan
00 Yorumla
1 yılSanmıyorum
00 Yorumlaİlk yatağa kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
1 yılEvet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seviyosa düşünür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç sanmıyorum
00 Yorumla
1 yılsever bırakırım
20 Yorumla
1 yılBen düşünmem
00 Yorumla
1 yılZor bence