Merhaba, 35 yaşında bakır olması illa sorunlar yaşayacağın anlamına gelmez. Evliliğin ilk zamanlarında özellikle. Evet ilk zamanlar ilişkide ikinizinde tecrübesiz oluşu haz konusunda problem yaratabilir ama zamanla birbirinizi tanıdıkça ve tecrübe kazandıkça gayet güzel geceleriniz olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBiraz Uzun Olacak Ama Kusura Bakma :) Yorumların Bazılarını Okudum da Biraz Üzücü Birazcıkta Saçmalamışlar. Bende 35 Yaşında Bakir Bir Adamım Ne Özgüven Sorunum Var Ne İletişim Problemim Herkes Sever Sayar Beni Neyse. Bakir Kalmasının Bir Çok Nedeni Vardır Bunlar Bilindik En Önemli Maddeleri Şunlar; 1- Dini İnanç Gereği - 2- Kendisini Eşine Saklıyordur - 3- Kız Kardeşi Varsa Ondan Olabilir - 4- Aşırı Muhafazakar Birisidir Veya Vb. Şeyler Çoğaltılabilir Bunlar. Herkes Cinsellik Yaşayacak Diye Bir Kayıt Yoktur Her Şeyin Yeri ve Zamanı Vardır. Kimse Kusura Bakmasın Ama 50 Tane Yatanla Kalkanı Kimse Almaz Herkes Bi Tutturmuş Tecrübe Tecrübe Sende Zamanında Bakire Veya Bakirdin Ne Değişti de Şimdi Böyle Tutturmaya Çalıştın Adam Belli Ki Benim Gibi Temiz Kalmak İstemiş Ne Var Ki Bunda. Bence Hiç Bir Sorun Olacağını Zannetmiyorum Yine de Karar Senin Çevrendeki Seni Etkileyebilecek Sözlerden Ve Faktörlerden Vs Kaçınmanı Tavsiye Ederim Bu Adamla Sen Evleneceksin Senin Dünyan Olacak. 50 Tane Yatıp Kalkanla Mı Birlikte Hayatını Sürdüreceksin Yoksa Tertemiz Birisini Mi İstersin. Senin Kafanda Soru Veya Sorular Varsa Cevaplayabilirim.
16 Yorumla
Soran1 yılBende onun gibi deneyimsiz ve tecrübesizom ama insan merak etmeden duramıyo
Cevap sahibi1 yılDeneyimi Birlikte Yaşayarak Kazanılır Ne Güzel İşte Güzel Bir Tutku Güzel Bir Şehvet Ortaya Çıkar Merak Etmekte Sonuna Kadar Katılıyorum Acaba Mı Diyebilirsin Kendi Kendine Bende Evleneceğim Kişi Ben Bakireyim Derse Bile Bende Kendi Kendime Sorgulama Yapacağım Bu Konuda Size Katılıyorum. Ben Karşı Tarafı Tanımadığım İçin Kesin Bir Şey Söyleyemiyorum Ama Kendim İçin Söyleyeyim Yaşayacağım İnsanla Müthiş Bir İş Çıkacaktır İlk Başlarda Zorlukları Olabilir Fakat Bu Zamanla Tecrübe Edine Edine Çıkacaktır Şunu Unutma Eğer Yazdıklarımı Okuduysan Bu Zorlukların Üstesinden İkinizde Gelebilirsiniz Bilmiyorum Yaşlarınız Kaç. Bu Cinsellik Elbette Eğer Birbirinizi Seviyorsanız Çok Güzel Olacaktır İnan Bana Başka Soru Veya Soruların Varsa Alabilirim
Soran1 yılBen 24 o 35 yasında ama kimsede bulamadlğım şefkati onda buluyorum beni dinliyor yargılamadan anlayıs gösteriyor her konuda bakir olması benim için sorun değil ki ama etrafımda bunun sorun çıkaracağını söyleyen arkadaslarlm var
Cevap sahibi1 yılSen Etrafına Bakar Laf Dinlersen Hepten Sorun Yaşarsın Tamam 11 Yaş Aralığı Var Ama Birbirinizde Kendinizi Buluyorsanız Seviyorsanız Buna Kimsenin Bir Söz Söylemesine Gerekte Yok Diye Düşünüyorum Yanlış Mıyım Ve Ne Gibi Sorunlar Çıkacakmış Söyler Misin Rica Etsem
Soran1 yılBu adam bu yastan sonra cinsellge mi doyacak yoksa etrafdaki insanların çocuk baskısına mı kulak verecek sen gençsin o yaslı bir kaç sene sonra artık seni tatmin edemeyecek falan gibi bircok sey duyuyorum
Cevap sahibi1 yılGerçekten Gülünç :) Bunları Sen Kafana Takma Milletin Ağzıyla Hareket Etme Derim. Cinsel Yönden Tatmin Olmak Herkes İster Kadını da Erkeği de. Sen Anlaşabiliyor Musun Güzel Bir İlişkiniz Var Mı Sen Ona Bak Sen Mutlu Olmana Bak Her Şey Cinsellik Değildir Elbette Cinsellik Hayatımızın Bir Parçası Sende Yaşayacaksın Oda Yaşayacak. Olaya Sadece Cinselliği Kafa Takma Genel Mana da Bakmanı Öneririm Kim Ne Derse Desin Ya Sevdiğin Adamla Mutluysan Kime Ne :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Özgüven ve iletişim sorunu yoksa kendi isteğiyle bakir kalmışsa sorun olmaz ama çoğu bakir kalan iletişim ve özgüven problemlerinden dolayı kalabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTürkiye, bence dünyanın en garip ülkesi. Neden mi? Kadınların bakire olmasının önemsediği, Erkeklerin bakir olmamasının istendiği başka ülke yok da, ondan.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTabiiki normal birisi degil belli ki 35 yasi da adma bakir mi olur ak
21 Yorumla
Soran1 yılBende şok icindeyimm
1 yıl18-24 yaş aralığındaysan yaş farkınız çok. Anlaşma açısından sorun olur
00 YorumlaNeden sorun olsun ki bakır bulmuşsun işte daha ne istiyorsun 100 kişi ile yatan mi yoksa bakır mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
1 yılMillet güzel kardeşim kadin or.. olmuş bakir olmak suç sanki😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen evlendiğimde eşim 35 bende 30 yaşındaydım ve eşim bakirdi ne var ki bunda olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlur bence 35 yaşına kadar bi ziki bi deliğe sokamayan adamın mental sorunları vardır
00 Yorumla
1 yıl35 ysdinda bakır erkek Türkiye'de 100 tane bile yoktur
02 Yorumla
Soran1 yılNe kadar varsa var ben buldm iste
- 1 yıl
Tamam
Gizli Üye(25-29)1 yılO saatten sonra eğitmekle uğraşırsın ama çabuk kavrar 😂 2 3 yıl marş basar sonrası tırt
04 Yorumla
Soran1 yılNieki
Cevap sahibi1 yıl35 yaşına kadar yapmamış diyorsun bilmeden seni zorlar ilişki sadece sok çıkardan ibaret değil
Soran1 yılEvt oda var
Cevap sahibi1 yılSen kaç yaşındasın
- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
1 yılBakir mi kalınır o yaşta
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir yani ne diyelim şimdi 😅😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılBulursan hiç kaçırma tabi sende öyleysen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yıl35 yaşında bakir olduğunu nerden biliyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılİlişkiye girmeden anlaman mümkün değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBakır olduğuna emin misin
09 Yorumla
Soran1 yılEminim
Cevap sahibi1 yılYa nasıl olabiliyorsun. Erkekler yalancıı
Soran1 yılGenelleme yapma hemcinslerine😂
Cevap sahibi1 yılÖyleyiz çünkü😃😃
Soran1 yılAllah belanızı versin o zaman 😂😂
Cevap sahibi1 yılHahahha dürtesene bi bi
Soran1 yılHahah
Cevap sahibi1 yılÖzel konuşacağım seninle gel😃
Soran1 yılNe gibi özel
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılneden olsun olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılneden sorun olsun ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılOlur tabi
00 Yorumla Olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılNiye sorun olsun ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılNeden olsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sen kac yasindasin
00 YorumlaNeden zor olsunki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılNe gibi sorun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
1 yılNeden olsn
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNereden buldun
04 Yorumla
Soran1 yılMüzeden
Cevap sahibi1 yılHaha hayırlı olsun. Fena parçalar seni
Soran1 yılÇok korkuyorum ilişkimizde soeun çıkar diyüe
Cevap sahibi1 yılNe açısından
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin yaş kaç
02 Yorumla
Soran1 yıl24
Cevap sahibi1 yılYaş farkı biraz fazla canım yaa hadi 5-6 yaş neysede 11 yaş fazla biraz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNiye olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen bakire misin peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılzengin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErken boşalır bakirse
00 Yorumla
1 yılne gibi sorun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam