"Çoğu erkek tripli, öküz ve sevdiği kadını üzüyor ya da sadece cinsellik peşindeler" doğru.
"Bizi prenses gibi hissettirecek el üstünde tutacak erkek kalmadı gibi geliyor." bu da doğru ama bunda biraz sizlerin de etkisi var.
Bunu o kadar abartan hemcinslerin var ki üstteki gibi olmayan eekekleri de bezdirdiler. Böyle davranacak erkeklee de artık davranmıyor. Yani temelde haklıydınız ama onlar sebepli haksız duruma düştünüz.
Gerçekten kaç taneniz prenses? Herkes prenses olma peşinde istediği o ama hak ediyorlar mı? Bunun oranı çok çok az.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılDişiler erkeksileşti, erkekler dişileşti..
Bu durumların ve lpglilerin bu kadar artmasının sebebi bu neslin çocukluğundan beri zihinleriyle oynuyorlar. Medya etkisi gerçekten çok yüksek..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
1 yılBen ziyadesiyle erilim. Akıl hayal durdurabilirim
12 Yorumla- 1 yıl
Really?
- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılYaptık yaptık onu da yaptık. neymiş her şeyi veren erkekten sıkılırlarmış her şey çok iyimiş olmuyormuş :D
00 Yorumla
1 yılCinsiyet rolleri yok kimse kimseye prenses gibi hissetermek zorunda değil.
00 YorumlaErkeği feminen yapmaya çalışan kadınlara sormak gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. El üstünde tutarım da şımarıp daha fazlasını isteyenlere öküz olurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYa erkeğe denk gelmemissin, ya da hak etmemissin dir
00 Yorumla Türk kızları prenses gibi olmayı hak ediyor mu sence?
00 YorumlaKıyıda köşede kalmışlar vardır bulur sizi merak etmeyin
00 Yorumla
1 yılNiye sizi prenses gibi hissettirelim
Siz kimsiniz00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYa arkadaş herkes farklı, herkesin isteği de farklı kendi isteğine göre birini bulamayan gelip genelleme yapıp soru açıyor. Bulana kadar deneyeceksin kapiş? Hadi eyvallah.
04 Yorumla- 1 yıl
Deneyeceksiniz derken tüm erkekleri elden mi geçirek
Cevap sahibi1 yılEğer tek kıstası buysa kızın illa bu olacaksa bulana kadar deneyecek. Artık o süre zarfında kaç erkek geçer ben bilemem
- 1 yıl
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cevap sahibi1 yıl😁😁😁
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Kadınların çoğu artık eril istemiyorlar. Yoksa eril gibi olmak bizi de mutlu eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğru erkeği bulamamış olabilirsin. Yoksa sevdiğini el üstünde tutacak erkeklerde var benim gibi mesela.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEril erkek prenses gibi değil, kadın gibi, kadınsı hissettirir.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu durumdan şikayetçi misin?
1 yılSiz kadınlar cinselliğe öcü gibi baktığınız sürece aradiginiz erkeği bulamazsınız erkeği kazanmak için erkegi iligine kadar kurutmaniz lazim ki onlar da size gerekeni yapar zaten
024 Yorumla- 1 yıl
İlişki yaşayıp sonra ortadan kaybolan cinslerine de bi kaç cümle söylemek ister misn
- 1 yıl
Ben evliler den bahsettim o senin dediklerin o. c için geçerli
- 1 yıl
Yorumunda evli dıe bsi yazmadg içn genelleme yapmistm sorry
- 1 yıl
Yok evli bir çok abilerimden ve Arkadaşlarimdan duydum aldatan çok var hepsinin sorunu cinsellik ilgi yok eşlerinde genel olarak kızlar düşük bu konuda
- 1 yıl
Sebeble alakası yok kadınlar erkeklerin çok kafasini yiyor çok sıkıyorlar ve cinsellik konusunda da hafta bir ayda iki falan benim öyle kaç tane tanıdığım var ayrıca kendim den de biliyorum bir kızla sevgili oluyorum nie mesaj atmadin niye şuraya gittin haber etmedin ben ona sormuyorum o bana adım attığımin hesabını soruyor yani sıkılıyorsunuz daralti gelio hele evli erkeğe bunu yaparsan al sana sorun
- 1 yıl
Gereksz trip ve kısıtlama çabası herkesi yorar ama aldatmaya bahane GL bunlar. Gitsin bosansn engel mi var karaktersizlik yapacagna paşa paşa ayrlsn ondan sonra bekar haliyle napiosa yapsn
- 1 yıl
Zaten öyle yaptı iki arkadaşımda ama biri kabul etmedi boşanmayı
- 1 yıl
Sebebi neymiş pislign keyfi mi bozulurmus
- 1 yıl
Karısı bosanmadi 😅 erkek değil
- 1 yıl
Kibariye nin başka versiyonu o da 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- 1 yıl
Bilemem artik 😅
- 1 yıl
Al birini vur ötekine
- 1 yıl
Yani hak ediyor hepsi
- 1 yıl
İğrençler
- 1 yıl
Daha neler var bunlar yunmus yikanmis
- 1 yıl
İyiki çevremde yok böylesi cenemle döver öldürürdm valla
- 1 yıl
Senin haberin yoktur da ondan millet anlatmaz her kes sır saklıyor ben tehtidle aliyorim lafları 😅😝
- 1 yıl
Nasıl
- 1 yıl
Uzun hikâye yaa beni kullanani bend e kullanirim işte
- 1 yıl
Bunlara birde arkadaş dion sn 🙄
- 1 yıl
Ne deyim ya o. c arkadaşım mi diyim 🤔
- 1 yıl
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- 1 yıl
Bu ne yaa 🙄 banane ya ne yaparlarsa yapsinlar bana giren çıkan yok
1 yılBütün erilliği biz kaptık
01 Yorumla
1 yılGenellemek olmaz da, evet maalesef var böyle mahlukatlar
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılaynaya baktınız mı? sizde hep o erkekler peşinde gidiyorsunuz. el üstünde tutulmak için haketmek lazım
00 Yorumla
1 yılValla öyle eril olanlara odun maço filan falan gibi şeyler söylediğiniz için olabilir misiniz acaba?🤔
00 Yorumla
1 yılBu eril demek mi dmdmxmxxmmxmccmcm gülücem asıl erillik ne biliyomusun karısını kollayan sahip çıkan budur başka bişey değil
00 YorumlaKadınlar neden yeterince dışil değilsiniz artık?
02 Yorumla
1 yılBu senin yanlış seçimlerinden kaynaklanıyor
05 Yorumla- 1 yıl
Nasıl oluyorsun biraz anlatsana bunun için nasıl bir çaba sarf ediyorsun
- 1 yıl
Bunun için bulunduğun çevre çok önemli ve kriterlerin olmazsa olmazların çıtayı biraz yüksek tutarsan eline kalacak tek şey yalnızlık
- 1 yıl
Anlat o zaman yazdım sana
1 yılErkeklik ölüyor yemnlen. Bi selası kaldı okumaya
16 Yorumla- 1 yıl
Çünkü eril olanlara odun maço bilmem ne gibi lakaplar taktiniz
- 1 yıl
Alakası yk çok farklı şeyler onlar
- 1 yıl
Hiç de bile hemen eski kafalı yabani bilmem ne yaftası yapıştiriyolar bi soru sor istersen de gör kizlarin verecegi cevaplari
- 1 yıl
Herkesin kriteri başka ve herkesin zevkine uyamazsn dmi
- 1 yıl
Valla bu zamanda sagolsun sosyal medya herkesi tek tip yapti nerdeyse hem giyimiyle hem dusunceyle hemde yaşamiyla
- 1 yıl
🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılKadınların sayesin de sdfdf
02 Yorumla- 1 yıl
Çok baskı kurunca böyle oluyorlar sdfsd
Gizli Üye(30-35)1 yılEril olmak çok yorucu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsanları kalıplara koymayı bırakmalısınız.
00 YorumlaSeviyorum
00 Yorumla
1 yılSen yanlış erkeklere denk geliyorsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne