Cinsel Yaşam Erkek arkadaşınız çok boşalırsa hoşunuza gider mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Benim bazen çok geliyorr Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Güncel güncel Erkek arkadaşınız çok boşalırsa hoşunuza gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. gitmez 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden gitmez Yorumla Soran 1 yıl Az mı boşalsın isterdin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet giderdi 1 98 Yorumla Soran 1 yıl Nerene gelsin isterdin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ağzıma.. Yorumla Soran 1 yıl Çok isterdim ağzına boşaltmayı kafandan tutup Yorumla Soran 1 yıl Hoşuna gider miydi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ben oral seviyorum Yorumla Soran 1 yıl Soruyu beğensene sohbet edelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama ben buraya sohbet ya da tanışma amaçlı gelmedim kusura bakmayın Yorumla Soran 1 yıl Biraz sohbetin ne zararı olur ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerek yok Israr sevmiyorum zorlamayın Yorumla Soran 1 yıl Bekar değil misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yo bekarım ne alaka Yorumla Soran 1 yıl Merak ettim sadece neden konuşmak istemediğini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dedim ya siteye bu tip amaçlarla gelmediğim için bu kadar Türkçe anlamıyor musunuz Yorumla Soran 1 yıl Türkçe anlıyorum hanım efendi bu tip amaçlarla neden gelmediğinizi anlamıyorum Yorumla Soran 1 yıl İlişkide sert mi seversin yumuşak mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Siteyi öyle kullanmadığım için bu kadar Yorumla Soran 1 yıl Anladım demek istediğini Yorumla Soran 1 yıl Keşke sevgilim olsaydın oral yapardık bol bol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İkiside olsun isterim Yorumla Soran 1 yıl En sevdiğin pozisyon ne peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kucak Yorumla Soran 1 yıl Ben de bayılırım kucağa sevgilim kucağımdayken memelerini emmek isterim Yorumla Soran 1 yıl Göğüslerin kaç beden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzelmiş bende isterdim Benimkiler 80b Yani orta Ne büyük ne küçük Yorumla Soran 1 yıl Güzel vücudunu görmeyi çok isterdim Yorumla Soran 1 yıl Keşke burası değil de başka yerden tanışsaydık seninle bi kahve içmeyi çok isterdim Yorumla Soran 1 yıl Nerelisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boşverin gitsin yav Normal bir kızım işte Karadenizliyim Yorumla Soran 1 yıl Karadeniz kızları güzel oluyor Yorumla Soran 1 yıl Çok isterdim şu an ağzına vermeyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler sağ olun ama güzellik kişiden kişiye göre değişir Ben güzel olduğumu sanmıyorum normal biriyim Saçmalamayın yav Ben buraya sanal şey yapmaya gelmedim Yorumla Soran 1 yıl Sanal şey yapmanın nesi kötü ikimiz de zevk alıyoruz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama ben bu tip amaçlar için gelmedim Vede istemiyorum gerek yok Yorumla Soran 1 yıl Yüksek değil misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl şu an değilimKi yüksek olsa bile fark etmez Bana saçma geliyor sanal şey ve gerekte duymuyorum Kendime yetebiliyorum Yorumla Soran 1 yıl Sanal sevmiyorsan reel yapabiliriz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben tanımadığım herhangi biriyle yapmam asla saçmalamayın daha fazla Yorumla Soran 1 yıl Tanışalım o zaman severiz belki birbirimizi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama ben buraya sohbet ya da tanışma amaçlı gelmedim kusura bakmayın Ki sanal ilişkiyi tasvip etmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerek yok Yorumla Soran 1 yıl Anladım nude attın mı hic Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır Asla da yapmam Yorumla Soran 1 yıl Kapalı mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır açığım Yorumla Soran 1 yıl Boyun kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 150yim minyon tipliyim Yorumla Soran 1 yıl 194üm çok isterdim seni altımda ezmeyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Baya Uzunmuşsunuz oha maşallah Minyon tipli seviyorsanız nasip olur sizede umarım ne diyeyim Ki tek minyon tipli ben değilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ülkede birçok kız öyle Ve biz zaten uzun bir ülke değiliz Yorumla Soran 1 yıl Sana oral yaptırmak istiyorum Yorumla Soran 1 yıl Boğazına kadar alır mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Deneyimli değilim ama kocam olsaydı yapmaya çalışırdımAma ağzım küçük biraz zorlandım muhtemelen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zorlanırdım* Yorumla Soran 1 yıl Evlenmek isterdim seninle deneyimini benimle yaşardın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saçmalamayın bu işler belli olmaz nasip Yorumla Soran 1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 23üm Yorumla Soran 1 yıl 22 ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyiymiş 👍 Yorumla Soran 1 yıl Öğrenci misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Hangi bölüm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben çocuk gelişimi okuyorum Yorumla Soran 1 yıl Çok iyiymiş tıp ben de Yorumla Soran 1 yıl Kaçıncı senen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oo çok zor bölüm kolay gelsin Ben 3. Seneye geçicem 2. sınıfı bitirdim (Hazırlık okudum bölüm 5 senelik) Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler doktor koca ister miydin 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne demek kgjk Nasipte varsa neden olmasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Siz kaçıncı sınıfsınız Yorumla Soran 1 yıl 4e geçtim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Helal olsun az kalmış baya Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler seni muayene etmek isterdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ricalar Evlenmeden olmaz kgjk Muayene ayağına beni götürmenizi istemem ngjj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şaka maka ben evliliği bekliyorum ciddi ilişki insanıyım Yorumla Soran 1 yıl Seni masamın üstünde becermek istiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzel fantezi jgjk Yorumla Soran 1 yıl Küçük bedenini altımda ezmek istiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben muayene yatağı olarakta düşünmüştüm jgjk Yorumla Soran 1 yıl O yatak da olur güzelim Yorumla Soran 1 yıl Seni gelinlikle becermek isterdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelinlikle zor olur ama Yorumla Soran 1 yıl Soyarim seni o zaman Yorumla Soran 1 yıl Napıyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uzanıyorum şu an sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sitede değildim kusura bakmayın Yorumla Soran 1 yıl Önemli değil günaydın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tünaydın Anlayışınız için teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl 1 ay geçmiş vay be Yorumla Soran 1 yıl Sohbet etmek ister misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerek yok ya ben bildirimlere bakarken denk geldim ondan yazmıştım sadece bu kadar Bildirimler arasında kaybolmuş o yüzden cevap yazmamıştım kusura bakmayın Yorumla Soran 1 yıl şu an gerçekten sohbet edecek birine ihtiyacım var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama o ben değilim kusura bakmayın Siteye sohbet ya da tanışma amaçlı gelmedim Yorumla Soran 1 yıl Sohbet ve tanışmayı neden istemiyorsun anlamıyorum kötü bir şey değil ki yeni insanlarla tanışmak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Siteye bunlar için gelmedim o yüzden Hemde istemek zorunda değilim Salın beni artık yav Yorumla Soran 1 yıl Nasıl gideriyorsun peki ihtiyaçlarını Yorumla Cevap sahibi 1 yıl mastürbasyon yaparak sadece bu kadar Benim için sekstinge gerek yok ki kendime yetebiliyorumAyrıca da bana saçma geliyor zaten Yorumla Soran 1 yıl Birlikte mastürbasyon yapabiliriz foto atarım sen de atarsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya saçmalamayın ben nude atmam asla Ki seksting istemiyorum Zorlamayın artık Daha yazmayacağım iyi günler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
gitmez
Neden gitmez
Az mı boşalsın isterdin
Evet giderdi
Nerene gelsin isterdin
Ağzıma..
Çok isterdim ağzına boşaltmayı kafandan tutup
Hoşuna gider miydi
Evet ben oral seviyorum
Soruyu beğensene sohbet edelim
Ama ben buraya sohbet ya da tanışma amaçlı gelmedim kusura bakmayın
Biraz sohbetin ne zararı olur ki
Gerek yok
Israr sevmiyorum zorlamayın
Bekar değil misin
Yo bekarım ne alaka
Merak ettim sadece neden konuşmak istemediğini
Dedim ya siteye bu tip amaçlarla gelmediğim için bu kadar
Türkçe anlamıyor musunuz
Türkçe anlıyorum hanım efendi bu tip amaçlarla neden gelmediğinizi anlamıyorum
İlişkide sert mi seversin yumuşak mı
Siteyi öyle kullanmadığım için bu kadar
Anladım demek istediğini
Keşke sevgilim olsaydın oral yapardık bol bol
İkiside olsun isterim
En sevdiğin pozisyon ne peki
Kucak
Ben de bayılırım kucağa sevgilim kucağımdayken memelerini emmek isterim
Göğüslerin kaç beden
Güzelmiş bende isterdim
Benimkiler 80b
Yani orta
Ne büyük ne küçük
Güzel vücudunu görmeyi çok isterdim
Keşke burası değil de başka yerden tanışsaydık seninle bi kahve içmeyi çok isterdim
Nerelisin
Boşverin gitsin yav
Normal bir kızım işte
Karadenizliyim
Karadeniz kızları güzel oluyor
Çok isterdim şu an ağzına vermeyi
Teşekkürler sağ olun ama güzellik kişiden kişiye göre değişir
Ben güzel olduğumu sanmıyorum normal biriyim
Saçmalamayın yav
Ben buraya sanal şey yapmaya gelmedim
Sanal şey yapmanın nesi kötü ikimiz de zevk alıyoruz
Ama ben bu tip amaçlar için gelmedim
Vede istemiyorum gerek yok
Yüksek değil misin
şu an değilim
Ki yüksek olsa bile fark etmez
Bana saçma geliyor sanal şey ve gerekte duymuyorum
Kendime yetebiliyorum
Sanal sevmiyorsan reel yapabiliriz
Ben tanımadığım herhangi biriyle yapmam asla saçmalamayın daha fazla
Tanışalım o zaman severiz belki birbirimizi
Ama ben buraya sohbet ya da tanışma amaçlı gelmedim kusura bakmayın
Ki sanal ilişkiyi tasvip etmiyorum
Gerek yok
Anladım nude attın mı hic
Hayır
Asla da yapmam
Kapalı mısın
Hayır açığım
Boyun kaç
150yim minyon tipliyim
194üm çok isterdim seni altımda ezmeyi
Baya Uzunmuşsunuz oha maşallah
Minyon tipli seviyorsanız nasip olur sizede umarım ne diyeyim
Ki tek minyon tipli ben değilim
Ülkede birçok kız öyle
Ve biz zaten uzun bir ülke değiliz
Sana oral yaptırmak istiyorum
Boğazına kadar alır mısın
Deneyimli değilim ama kocam olsaydı yapmaya çalışırdım
Ama ağzım küçük biraz zorlandım muhtemelen
Zorlanırdım*
Evlenmek isterdim seninle deneyimini benimle yaşardın
Saçmalamayın bu işler belli olmaz nasip
Kaç yaşındasın
23üm
22 ben
İyiymiş 👍
Öğrenci misin
Evet
Hangi bölüm
Ben çocuk gelişimi okuyorum
Çok iyiymiş tıp ben de
Kaçıncı senen
Oo çok zor bölüm kolay gelsin
Ben 3. Seneye geçicem 2. sınıfı bitirdim
(Hazırlık okudum bölüm 5 senelik)
Teşekkürler doktor koca ister miydin 😂
Ne demek kgjk
Nasipte varsa neden olmasın
Siz kaçıncı sınıfsınız
4e geçtim
Helal olsun az kalmış baya
Teşekkürler seni muayene etmek isterdim
Ricalar
Evlenmeden olmaz kgjk
Muayene ayağına beni götürmenizi istemem ngjj
Şaka maka ben evliliği bekliyorum ciddi ilişki insanıyım
Seni masamın üstünde becermek istiyorum
Güzel fantezi jgjk
Küçük bedenini altımda ezmek istiyorum
Ben muayene yatağı olarakta düşünmüştüm jgjk
O yatak da olur güzelim
Seni gelinlikle becermek isterdim
Gelinlikle zor olur ama
Soyarim seni o zaman
Napıyosun
Uzanıyorum şu an sadece
Sitede değildim kusura bakmayın
Önemli değil günaydın
Tünaydın
Anlayışınız için teşekkürler
1 ay geçmiş vay be
Sohbet etmek ister misin
Gerek yok ya ben bildirimlere bakarken denk geldim ondan yazmıştım sadece bu kadar
Bildirimler arasında kaybolmuş o yüzden cevap yazmamıştım kusura bakmayın
şu an gerçekten sohbet edecek birine ihtiyacım var
Ama o ben değilim kusura bakmayın
Siteye sohbet ya da tanışma amaçlı gelmedim
Sohbet ve tanışmayı neden istemiyorsun anlamıyorum kötü bir şey değil ki yeni insanlarla tanışmak
Siteye bunlar için gelmedim o yüzden
Hemde istemek zorunda değilim
Salın beni artık yav
Nasıl gideriyorsun peki ihtiyaçlarını
mastürbasyon yaparak sadece bu kadar
Benim için sekstinge gerek yok ki kendime yetebiliyorum
Ayrıca da bana saçma geliyor zaten
Birlikte mastürbasyon yapabiliriz foto atarım sen de atarsin
Ya saçmalamayın ben nude atmam asla
Ki seksting istemiyorum
Zorlamayın artık
Daha yazmayacağım iyi günler