Çocukla tinderda tanıştık
Ben makara için tindera girmeye başladım daha 2 günlük hesap ama feyk bir profilim vat oradan ciddi ciddi sevgili arama niyetim yoktu
Çocugu gördüm çok etkilendim zaten onada söyledim bu hesabın feyk oldugunu makara için burada takıldıgımı ama ondan etkilendigim için numaramı verdim, whatsapptan konuşmaya başladık, dolaylı yoldan bakiréé de oldugumu söyledim çünkü cinsellik medet ummasın diye
Ben 27 o da 28 yaşında. Çocuk fabrikada amirmiş bu hafta gece çalışıyormuş önümüzdeki hafta dışarıda buluşup birbirimizi tanıyacagız
Onunla ne konuşmalıyım nasıl olmalıyım gerçekten tecrübem yok lütfen taktik verin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
O uygulama genelde cinsellik için kullanılır sen oraya meraktan girdiğini sen karşına çıktığını söyle kız olduğunu söyle niyetinin cinsellik değil eş adayi aramak olduğunu soyle
Konu bakireliğe gelmiş ama arkadaşın niyeti Tinderde tanışmak değil. Tamam git seviş ama bakireliğini kaybetme önemli.
Ortak birlikte yapalim mi ne dersin
@Düsunceleregüvenme Yok sağol
Oo ciddi olmuşusz
Konuyu bakirelige ben getirdim başta çizgiyi çizmek için
Adama açık açık ben bakireyim benimle yatamazsın demek yerine dolaylı yoldan bakireyim dedimki cinsellik icin heveslenmesin
Asıl şimdi daha çok heveslenecek
Aynen öyle ben almak istiyorum gibisinden
@Düsunceleregüvenme Ee yani bu kızın ilki olmak için elimden geleni yapacam diye kafaya koymuştur
Aynen öylee vAllaha yaa ben ne kizlar gördüm vermiyecem diyen yakinlaştiktan sonra o iş bitiyor
Bide adam senden bile tehlikeli yani
bakiresin diye seni s*kmek istemeyeceğini mi sanıyor sun :?
bakireliğini kaybedenler nasıl kaybetti sanıyorsun?
Hemen güvenme, güven için zaman lazım. İlişki de yaşama, sadece böyle bile birlikte olanların sayısı çok
Dediğin uygulama cinselik uygulamasi mi da direk ben bakireyim deme zorunluluğu buldun
Tecrübe kazanacaksın işte. Staja başlıyorsun
Tinder uygulaması cinsellik üzerine kurulmuş bir uygulama üzülen sen olursun sık. ldim aglama
Bakiréyim diyorum kimse bekaretimi alamaz
Sen öyle san bu zamanda ne olduğunu biliyormusun ne çabuk güveniyor sun o erkege
Sen söyle ne yapayım ben engelleyeyimmi
Vallaha ben temiz bir tane kiz vardi süt gibi o kiz beni beğenmişti gün geçtikçe yapmak istiyorsun söylim kizda benle yapmak istedi izin vermedim üzüldüm yani o sana empati duyarmi bilemem
Buluşmamayi tercih edeceksin iyice tanı direk neden cinselliğe olarak bakireyim neden söyledin
Kısaca zaten cinsel uygulamadan gelinen bir yerden neden inanirsin
İnşAllah başina bir şey gelmez
@Düsunceleregüvenme orasını kendisi bilir 🤷
Knk adam tehlikelidir yani bence çünkü amir sonucta ve beğenmiş çabuk manğpüle olur
@Düsunceleregüvenme her neyse ben bilmem 🤷
İyi geceler diliyorum soru sahibi düşün iyice yazık etme kendine
🥲🥲 sorun değil bizim için
Tinder ı kullananların amacı belli, yani çok bi şey bekleme 😀
Ordan ciddiyet bekleme üzülürsün
Evlenenler var gördüm
Bulustuktan sonra nasil davrandığın onemli
Sen ne iş yapıyorsun merak
O iş olmaz
İnstagramda tanıssaydık olacakmıydı
Ona güveniyormusun peki seni aldatmayaxğına
Eski iş yerinde tanıştıgım bir erkek vardı çok begenmistim ama sevgilisi oldugunu duydum herkes onun hakkında "adam gibi adam çok iyi biridir" diyordu, kendisiyle tinderda eşleştim ve bana sevgilisi oldugunu ama kaçamak yapmak için tinderı kullandıgını söyledi
Adam gibi adamda tinderda sevgilisini aldatıyor
Ne diyeyim mutlu olursun inşallah
Kaçarak uzaklaş.
Ona teklif ederek