Bu mutfakta iç çamaşırı olmadan hazırlanan kahvaltılar falan gerçek mi gelip arkadan sarılıp dayanmalar falan sürtünmeler?
Veya eşinizin hangi durumu sizi çok azdırır?
Veya eşinizin hangi durumu sizi çok azdırır?
Olumsuz hiç bir yoruma inanma evliyim öyle farklı şeyler ile tahrik ediyorki şaşırıyorum bende oda bu konuda çok iyiyiz mutfak ya da oda fark etmiyor tek hatamız akşam saatlerinde perdeler açıkken eşimin iç çamaşırı ile ev içinde gezmesiydi onu o şekilde komşumuzun oğlu gördü
Anladım akşamları tül perdeye dikkat edin evet ışık açıkken dışarıdan içerisi net görünür ama içerden sen dışarıyı göremezsin onu düşünmek gerke
Evet bu konuda hata yaptık
Komşunun oğluna yaramış bu durum sadece sizin için kötü tabi 🤦
Evet 17 yaşında bildiğim kadarıyla ilk kez böyle bir şey oldu
Evli olanların nasıl oluyor bilmem ama ben önceki ilişkilerimde yaşadım yani bunları.
Masal falan değil eğlenceli bir ilişkide yaşanan şeyler. Hafif loş ışıkta birbirimizin bedenini sunset renklerinde görmek, boyundan kulak memesine kadar öpüp emilmesi, kucağıma oturup buna devam etmesi, devam ederken hafifçe sürtünmeye başlaması, kulağa gelen güzel ve haz veren kelimeler paha biçilemez. Bir sürü yaşanacak şey var hayatta. Her duyduğumuz şeyin bir gerçekliği var anlayacağın.
Cevap
1Cevap
Evlendigin kadına göre değişir, ben kısa giyiyorum ev içinde genelde
Yani bende yazın evde rahat olmayı seviyorum mesela yani evliyim diye bu şeklim değişmez belki çünkü rahatıma düşkünüm evlisin sonuçta sadece eşin ve sen çıplakta olabilirsin sıcak havalar basıyor insanı 😄
Tam istediğim kadın
Sıcak havada kocamın yanında ferace giyecek halim yok tabiki hahahha
Hahahha 😄😄 haklısın evet smjdjss
Evet haklısın:)
Benim sevgilim mutfak masasında s2ti beni aslında gerçek
Vayy iyiymiş
Sevgilin ama evlilik nasıl olacak o iş
Nısanım var agustosta
Bir daha her odada yaparsınız artık herhalde 😂
Banyo yaparken gelmesi ıslak ıslak
Düşününce evet tahrik edici birde cilveli cilveli geliyorsa😄
Çok p*rno izliyon kanka
Olabilir belki cinsel hayatım olmadığı içindir 😂
Bunlar hepsi masal
Gerçekte evlenince olmaz mı böyle şeyler
Olmaz okuzun birine rastladiysan hic olmaz
Anladım herkese de öküz gözüyle bakma çok fazla anlaşıylı hanımcı erkekler de var
Hatunun ağzı yanmış
Sen beni bulsana bi bazı şeyleri yorumlatayım
Hahahha sebep ne alaka