Dalga geçmeyin bakireyim ve ters ilişki yapmayı kabul ettim ama tamamen temiz olduğumdan emin olmak istiyorum yanlış bir şey olursa utançtan ölebilirim nasıl anlarım ya temiz olduğumu düzgünce bilen bilgi verin lütfen dalga geçmeden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılEczaneden 200 ml lavman al ve Anal ilişkiden 2 saat önce uygula. Sonrasında partnerinle birlikte iğrenme gibi duyguları kenara bırakıp birlikte hazırlık sürecini yapın.
Bunun için önce oranın kas yapısını anlamak lazım parmağını sokmayı denersen biri dışarıda biri içeride iki tane dairesel kas yapısı olduğunu ve içerideki kasın daha sıkı olduğunu görürsünBu kasların doğru şekilde alıştırılarak girişim genişletilmesi gerekir anal seks aceleye getirilirse ve zorlamayla girmeye kalkışılırsa koca bir fiyaskoya döner ciddi doku zedelenme ve yaralanmaları da yaşanabilir dikkatli olmak ve sabırlı olmak gerekir
Lavmandan sonra parmaklara prezervatif takarak veya lateks eldivenle ve kayganlaştırıcı ya da şampuan yardımıyla önce bir parmak, sonra iki parmak sonra da üç parmak rahatça girecek şekilde yavaş yavaş genişletilip alıştırmak gerekir. Bunları yaptıktan sonra duş başlığıyla içine ılık su verip ıkınarak boşalt. Bunu en az 10-15 defa hatta 20 defa yap. İçeride en ufak dışkı kalıntısı kalmasın ki zevkin içine kötü koku ve görüntüler girmesin.
Bu iç temizlikten sonra ilişkiye başlarken de yine parmaklarla ve kayganlaştırıcı kullanarak tekrar uygun genişletmeyi yapınGenişletme sonrasında anal ilişkiyi yaşayabilirsiniz.
erkeğin penis kalınlığına göre iki anal ilişki arasında 10-15 gün boşluk bırakın.
Anal ilişkiden sonra o kasların tam sıkılığına dönmesi 3-4 saatle 1 gün arası bir zaman alır. Bu da normaldir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBu çok çok özel bir zevktir ve sadece işini bilen bayanlar bundan zevk alır. Yani Kezbanlara bakma sen bu hazzı tatman lazım ama bazı dikkat etmen gereken şeyler var tabii
Önce temizlik önemki 2 gün önceden sadece sıvı tüket mende fayda var tabii. lagman falan da yaparsın. Kayganlaştırıcı mutlaka şart. Yoksa olmaz. İyi bir kayganlaştırıcı bulmanız lazım pretwrvatif falan yeterli olmaz.
Sıra geldi en önemli şeye ilkinde bayaa bir ağrı çekmişsin ve zevk alamamışsın belli
Bunun için mutlaka kendini hazırlaman lazım. Yoksa kendini geri çekersin devamlı yani yatakda ondan kaçarsın ve en önemlisi kendini kasarsın. Bu durumda
1-partnerine mahcup olursun
2-kendini çık kasarsın
3-penis tam giremez
4-ve ağrılu olur.
Bunların olmaması için bilinçalındaki önyargılarından kurtulman lazım yani bunun çok zevkli olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım Bunun için etkili mastürbasyon teknikleri var onları kullanmanı tavsiye edeirm04 Yorumla
Soran1 yılSıvı derken ne yemeliyim çorba gibi şeyler mi
Cevap sahibi1 yılEvet çorba, ayran falan. Katı şeyler fazla yeme.
Peki, sen mi istiyorsun yoksa partnerini kırmamak için mi kabul ettin. Ona göre birkaç şey daha söyleyeceğim 😊😊
Soran1 yılBiraz bende de istek var ama o çok ısrar etti ve denemekten zarar gelmez dedim bende
Cevap sahibi1 yılÖnce bilinçaltında anal dan hoşlandığını ispat etmem lazım.
Peki arkanı uyarmaktan hoşlanmıyormusun 😊😊
1 yılAlmanya yapabilirsin Ama sırf bu temizlik için yeterli değildir Hani ilk defa yapıyorsan partnerinin kayganlaştırıcı falan alması lazım ya da direkt ilişkiye girmeden önce seni alıştırabilecek şekilde alıştırma yapması lazım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
27Cevap
1 yılGeceye bir söz bırakayım : Davul patlamamış ama tokmağın değmediği yer kalmamış.
102 Yorumla- 1 yıl
Cuk diye oturmuş
Gizli Üye(25-29)1 yılİstediğin kadar temiz tut o an tuvaletini tutamazsan altına sicadabilirsin her şey olur yani dkddk
26 Yorumla
Soran1 yılZaten bu olmasın diye temizleniyor
Cevap sahibi1 yılYasin kadar anal tecrübem var 😂🤘
Soran1 yılTemiz olmak için ne yapmalıyım peki? Bilgi verir misin ha
Cevap sahibi1 yılVereyim. Lavman yapma. O daha da kötü eder söyleyeyim. Ben lavabo yaptıktan sonra duşta o bölgeyi temizce yıkıyorum yapmadan önce de birkaç saat önce yemek yemiyorum. Temiz oluyor ama dediğim gibi vereceğin reaksiyon önemli oan tuvaletin gelir yaparsın çünkü analda kaka yapiyormus gibi oluyor
Soran1 yılDuş başlığı ile yapmak yeterli olur mu sence
Cevap sahibi1 yılBence olur
1 yılŞanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın ve bunu yaparsan bakire olmazsın ilerde umarım seni seven kişiye söylersin günahını almazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
1 yılYemek yemeyeceksin o saate kadar. Lagma yap temiz olur problem olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılİlişkiden kaç saat önce yeme yemeyi kesmeliyim
- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılYa bunun internette bir çok açıklaması uygulaması var. ordan bak lütfen :D burayı hiç karıştırma :D
02 Yorumla
Soran1 yılYa link falan verebilir misin
- 1 yıl
Hayır arama motorundan.
Gizli Üye(18-24)1 yılne güzel erkekelr hiçir çaba harcamıyor. sok çıkar boşal geç. senin boook deliğine girecek ama book çıkarsa sen utanacaksın o utanmayacak. Ne güzel dünya.
11 Yorumla- 1 yıl
Destek verecek seviyorsa
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bırak çok meraklıysa olduğu gibi girsin, en fazla lavman olabilir
00 Yorumla
1 yılBakireliği koruyup analdan yeme fikrine saygı duydum, gotthen sskm aklını
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yahu niye vajinal yönden sürtünerek yapmıyorsunuz daha fazla zevk alırsın. Niye pis işlere giriyorsunuz ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılHiç bir zaman emin olamazsın bırak kalanı da o temizlesin senden iğrenecekse hiç yapmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNasıl kandırdı kız seni ondan sonrada totonun üstüne oturamazsın
00 Yorumla
1 yılBilgi vermek benim işim ama öyle bir konuyu yorumda cevaplamak doğur olmaz
00 YorumlaOrtalığı b*k götürünce gelen pişmanlık hissi😂
02 Yorumla
Soran1 yılBu olmasın diye emin olmak istiyorum işte her şeyden djdbdb
Gizli Üye(25-29)1 yılLavman yapman lazım yoksa sokunca gelir :d
22 Yorumla
Soran1 yılYa bunun hakkında detayli bilgi verir misin
Cevap sahibi1 yılGoogle'dan araştır daha iyi olur
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Böyle sağmalık inekler bize denk gelmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Dogal ol yeter amasyada
00 Yorumla
1 yılElektrikli spüpurge sok onunla temizle
00 Yorumlabu bilgiler açık açık yazılmaz silinir yazılar...
01 Yorumla
1 yılLavman yap 2 kere tamam
00 Yorumla
1 yılYapma anal ya kendine yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu kadar fazla kasma
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılVe sen önce git kendinş evde alıstır tavsşyem yoksa gtten yiyemezsin
Gizli Üye(30-35)1 yılYanlış birsey olması yüksek ilk defa mı olacak
07 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılO zaman bazı şeyleri yapmış olman lazım temizlikte ilgili
Soran1 yılDuş başlığı ile temizlik pratiği yaptım
Cevap sahibi1 yılCiktim
Soran1 yılSen beni engellemissin shdbd
Cevap sahibi1 yılKullanıcı adın ne :) ilk ucharfi söyle kaldrayim
Soran1 yılWan
Gizli Üye(30-35)1 yılBakireysen bulaşma derim
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBir git şuradan ya
Cevap sahibi1 yılSöyle buradan
Yapma sende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. parmağı sok belli olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uzak dur
00 YorumlaLavman kullan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. lavman alcan onu sık
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSu tut
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılLavman yap canım
12 Yorumla
Soran1 yılDuş başlığı ile aynı şey mi
Cevap sahibi1 yılEczanede satılıyor
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Çok riskli bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFotograf at bakiyim temiz mi ici
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılLavman kullan
00 Yorumla