Cinsel Yaşam Mastürbasyonla aranız nasıl? Hrhrh Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Mastürbasyonla aranız nasıl? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sık sık yaparım sen diyince aklıma geldi yine yapıcam çok zevkli 9 20 Yorumla 1berkay34 1 yıl Benimde öyle aklıma düşürdü şu an bende yapıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @1berkay34 yap yap güzel oluyor dncnc Yorumla 1berkay34 1 yıl Evet yardım etmek isterdim sana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @1berkay34 hiç seks yapmadım ama yapasım var canım çok istedi şu an bi tarafım sulanıyor Yorumla 1Biradam 1 yıl Arkadaşlar yardımcı olalım kıza djdjdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @1Biradam ahahhaa yanıyorum söndüren yokmu 😜😜😃😃 Yorumla 1Biradam 1 yıl Seç beğen al be canısı 😂 Yorumla 1berkay34 1 yıl Acilen söndürürüm gel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @1Biradam 😃😃😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @1berkay34 ben sönerim birazdan kendi kendime Yorumla 1berkay34 1 yıl Nasıl istersen Yorumla 1Biradam 1 yıl Bizi de söndürsene be😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @1Biradam valla ben onu mesajla yapamam yan yana gelince yapabilirim anca ilk önce yalarımmm sonra içime alırım Yorumla 1berkay34 1 yıl Büyük ihtimalle şu an konuştuğum kişi sensin bemce Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @1berkay34 şu an biriylemi konuşuyodunki eğer öyleyde ben sana özelden yazmadım Yorumla 1berkay34 1 yıl Bence o sensin sen bi yaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @1berkay34 özelden yazabilmek için güzel taktikmiş Yorumla 1berkay34 1 yıl İlk defa denedim bence tutmalı bu sayende Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @1berkay34 ama ben yermiyim sence Yorumla 1berkay34 1 yıl İnsanlık namına bi faydan dokunsun Yorumla
Urtlantosx Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yani gayet iyi yapmadan uyumam Yani bir nevi terapi gibi 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. İyidir yeni oyuncak aldım onunla işleri ilerleticez bakalım jsklds 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İhtiyaç olduğunda oluyor illaki. İstek hep yüksek ama her gün yapılmaz. 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Aramız iyi. haftada 2-3 kez görüşüyoruz. soranlara selamı var :D 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Haftada 2 -3 kere hafta sonu özellikle azıyorum evde yanlız olduğum zamanlarda 0 1 Yorumla by_kowboy 1 yıl Sen ne zaman yaptın en son? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tam olacakken birakiyorum yapmayi ya:( 7 8 Yorumla Sakızdüşkünü55 1 yıl Niyeee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sakızdüşkünü55 tatmin olamiyorum Yorumla Sakızdüşkünü55 1 yıl mastürbasyon biraz kısa oluyo zevki seks nasıldır bilmem yapmadım hiç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sakızdüşkünü55 zaten seks yaptikdan sonra hic mastürbasyon yapamaz oldum:( Yorumla Sakızdüşkünü55 1 yıl Nedenki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sakızdüşkünü55 daha iyisini tatmis olmak sanirim Yorumla Sakızdüşkünü55 1 yıl Çok zevk veriyomu seks sonrasında piimanlkk falan olmuyomu Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl Partnerin yok mu hala Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tek başıma sarmıyor artık 2 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. İyi selamı var sanada 0 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. Bu geceki planım kendisini yapmal 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi ams reeli tercih ederim 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yapmıyorum ihtiyaç duymuyorum 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yani çok kötü hiç gerek kalmıyor Senin peki 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. çok iyi selamı var size :) 0 0 Yorumla
Mitea646499 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Çok iyi 2 1 Yorumla muhammet0707 1 yıl Helal olsun Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Iyi amasyada 0 0 Yorumla
Sinister_D Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Gayet iyi 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Fifti fifti 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. iyi anlaşıyoz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Sık sık yaparım sen diyince aklıma geldi yine yapıcam çok zevkli
Benimde öyle aklıma düşürdü şu an bende yapıyorum
@1berkay34 yap yap güzel oluyor dncnc
Evet yardım etmek isterdim sana
@1berkay34 hiç seks yapmadım ama yapasım var canım çok istedi şu an bi tarafım sulanıyor
Arkadaşlar yardımcı olalım kıza djdjdi
@1Biradam ahahhaa yanıyorum söndüren yokmu 😜😜😃😃
Seç beğen al be canısı 😂
Acilen söndürürüm gel
@1Biradam 😃😃😃
@1berkay34 ben sönerim birazdan kendi kendime
Nasıl istersen
Bizi de söndürsene be😄
@1Biradam valla ben onu mesajla yapamam yan yana gelince yapabilirim anca ilk önce yalarımmm sonra içime alırım
Büyük ihtimalle şu an konuştuğum kişi sensin bemce
@1berkay34 şu an biriylemi konuşuyodunki eğer öyleyde ben sana özelden yazmadım
Bence o sensin sen bi yaz
@1berkay34 özelden yazabilmek için güzel taktikmiş
İlk defa denedim bence tutmalı bu sayende
@1berkay34 ama ben yermiyim sence
İnsanlık namına bi faydan dokunsun
Yani gayet iyi yapmadan uyumam Yani bir nevi terapi gibi
İyidir yeni oyuncak aldım onunla işleri ilerleticez bakalım jsklds
İhtiyaç olduğunda oluyor illaki. İstek hep yüksek ama her gün yapılmaz.
Aramız iyi. haftada 2-3 kez görüşüyoruz. soranlara selamı var :D
Haftada 2 -3 kere hafta sonu özellikle azıyorum evde yanlız olduğum zamanlarda
Sen ne zaman yaptın en son?
Tam olacakken birakiyorum yapmayi ya:(
Niyeee
@Sakızdüşkünü55 tatmin olamiyorum
mastürbasyon biraz kısa oluyo zevki seks nasıldır bilmem yapmadım hiç
@Sakızdüşkünü55 zaten seks yaptikdan sonra hic mastürbasyon yapamaz oldum:(
Nedenki
@Sakızdüşkünü55 daha iyisini tatmis olmak sanirim
Çok zevk veriyomu seks sonrasında piimanlkk falan olmuyomu
Partnerin yok mu hala