Cinsel Yaşam Yüzünüz ile nude atar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Eğer öyle yayilirsa ne yaparsiniz Yüzünüz ile nude atar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Boostrap Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl atmamaya özen gösteririm ama atmışlığım da vardır. Karşımdaki insana ne kadar güvendiğime bağlı orası 0 0 Yorumla
BayŞeytan Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 62% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Kesinlikle atmam. Sadece partnerimin göreceği ne malum ayrıca nude deki amaç cinsel haz değilmi yüzümle ilgili olacağını çok sanmıyorum zaten :) 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yüzümü göstermem videolarım bile var partnerlerim kayıt alır tek şart yüz olmaz 0 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Daha önce bir kaç kişi attı yüzü ile telefonda resim tutmayı sevmediğim için sildim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tanımadığım birine yüzümü gösterecek şekilde niye çıplak fotoğraf atayım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden tanımadığın biri Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ha tanıdığım aramızda güven olan biri ise atabilirim ama o da atmalı karşılıklı. Şimdi tanımadığım birine çırılçıplak fotoğraf atsam yüzümde görünse gidip bir yerde yayıp şantaj yapabilir yani Yorumla
Muratsadf Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Yahu yüzü boş ver. Annem derdi güzel yüzde pilavmi yenir 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl aşırı güvenmek lazım en az 1-2 senelik 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yapacak birsey yok amasyada 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yayilirsa yildiz olur 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Atmam kimseden de öyle bir nude istemem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben istesem bile yüzünü istemem nolur nolmaz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya fotoğraflar hep bulut hesaba yükleniyo birisi hesabı çalar görür falan durduk yere başı yanar kim olursa olsun böyle bişey istemem Yorumla Soran 1 yıl Me alaka kwkwkwwkwkw Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hem daha güvenilir oluyo öyle ksksns Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiçbir şey :D 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka abi Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Böyle şeylere ihtiyaç duymuyorum :D Yorumla
Bigdadyy Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl yüzsüz atarım ben 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Bigdadyy 1 yıl yüzü ne yapcak görmesi gerektiği şey o değil Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Atamam riskli 0 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 656 cevap paylaştı. Atmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben sanal da istemem yüzünü atmasın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka ozluyor insan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanal da diyorum sevgilim değil mesela Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
atmamaya özen gösteririm ama atmışlığım da vardır. Karşımdaki insana ne kadar güvendiğime bağlı orası
Kesinlikle atmam. Sadece partnerimin göreceği ne malum ayrıca nude deki amaç cinsel haz değilmi yüzümle ilgili olacağını çok sanmıyorum zaten :)
Yüzümü göstermem videolarım bile var partnerlerim kayıt alır tek şart yüz olmaz
Daha önce bir kaç kişi attı yüzü ile telefonda resim tutmayı sevmediğim için sildim
Tanımadığım birine yüzümü gösterecek şekilde niye çıplak fotoğraf atayım
Neden tanımadığın biri
Ha tanıdığım aramızda güven olan biri ise atabilirim ama o da atmalı karşılıklı. Şimdi tanımadığım birine çırılçıplak fotoğraf atsam yüzümde görünse gidip bir yerde yayıp şantaj yapabilir yani
Yüzüm olmadan atıyorum
Yorumlamak istersen sana da atarım
Yahu yüzü boş ver. Annem derdi güzel yüzde pilavmi yenir
aşırı güvenmek lazım en az 1-2 senelik
Yapacak birsey yok amasyada
Yayilirsa yildiz olur
Atmam kimseden de öyle bir nude istemem
Ben istesem bile yüzünü istemem nolur nolmaz
Neden
Ya fotoğraflar hep bulut hesaba yükleniyo birisi hesabı çalar görür falan durduk yere başı yanar kim olursa olsun böyle bişey istemem
Me alaka kwkwkwwkwkw
Hem daha güvenilir oluyo öyle ksksns
Öyle nude atılmaz.
Hiçbir şey :D
Ne alaka abi
Böyle şeylere ihtiyaç duymuyorum :D
yüzsüz atarım ben
Niye
yüzü ne yapcak görmesi gerektiği şey o değil
Atamam riskli
Atarim tabi
Güvendiğime evet.