Evet zaman mekan fark etmez ama genel olarak neden gece?

Evet zaman mekan fark etmez ama genel olarak neden gece?
Geceleri insanlar her şeyden arınmış şekilde zihnini boşaltarak yatağa gider buna etken olarak genellikle fiziki temas daha fazla hale gelir. Gecenin sakinliği, karanlığın gizemi, tutkusu, şehveti ile gece seks yapmaktan daha fazla haz alır insanlar.
Sanırım seks denilince geçmişten gelme yatmadan önce yatakta yapılması ön görülen bir hadise olduğundan gece uygun görülmüş ve kalıplaşmış. Ancak günümüzde yer mekandan ziyade ışığın ya da karalığının bir farkı olmaksızın istediğinde elde edilebilecek bir haz olması, sadece geceleri tercih edilebilir olması gibi eski bir görüşü absorte etmiş olmalı. Atasözleri gibi geçmişte kalma bir cümle olması yakındır :)
Say say bitmez beeeeeeeeeeeee😂😂
Çünkü gündüz çalışıyorlar akşam gelince yorgun bir şekilde seks de yapınca iyi bir enerji kazanıyorlar libido yükselmesi ile beraber o enerjiyi de harcayıp ondan sonra da yatıp uyuyorlar, bu yüzden gece tercih ediliyor bence 🤔
Cevap
40Cevap
Zaman fark etmez ama işlerden dolayı sanırım bir de el ayak çekilince :D
Yap, gevşe, rahatla, uyu işte. :D
Şu pozisyonu da hiç sevmiyorum saki at tutuyor tövbe sdfsdfsd genelde gece romantik olduğu içindir ya da gün içinde zaman kalmıyordur
Sorumu sabote etme 😂😂
😂😂 9 köyden kovuluyoruz
insan beyni akşamı ya da karanlığı görünce otomatik olarak duygusal moda alırmış kendini. duygusal modda en yakın cinsellik arzulanır. Sebebi budur. Hatta uzmanlar birini etkilenmek istiyorsanız akşam 8 den sonra konuşun daha etkili ve duygusal olur diyorlar
Gündüz işin gücün arasında olmuyor gizlendim bul beni qjsjjs
Ya seni ben gece karanlığında bulur sever üstine de yerimmmmm 😄
😃😃😃 manyaksin yavru
Ya vucudun iyi olmasina ragmen bazi pozisyonlara gunduz girmeyi utaniyorum gece rahat hissediyorum kendimj
Gece karşndaki, senden aldığı zevkle ''hayal gücüne kapılabilir''. Gece sevişmek genelde vücuduna o kadar da güvenmeyenlerin tercihi bence
Hangi pozisyonlara giremiyordun gündüzleri merak ettin
Cok ilginc bir yaklasim
masum
Etraf sessiz olur tenhalaşır sokakların gürültüsü diner havanın sıcaklığı veya soğukluğu biter tam başbaşa kalınacak zaman işte. Tek ses iniltiler, girip çıkmanın sesi ve şaplaklar.
daha güzeldir.. resmi ilk görünce yanlış anladım da şimdi asıl soru bu kadın o yöne doğru durmusta saçını arkadan nasil çekiyo anlamadim hic
Saçı kadın değil, bey kişisi tutuyor 😂😂
Bense tam tersi sabah uyandığımda gece uyku arasında daha libidom yükse oluyor ve o vakitler daha zevkli geliyor aslında ben her dakika her an uygunum hahaha🤪🤪🤪
@Degisik_-_ , Evet yaa! Halbuki vücudun en yorgun olduğu, ilk gevşemede uyku moduna geçeceği dakikalarda seks yapıyoruz! Gündüzün enerjisiyle 3-4 saat sevişmek varken!!!
Uyumadan stres atmak için olabilir daha rahat edildiği ve zamana yayılabildiği için olabilir ama benim için zaman ve mekandan çok doğru partner önemli
İnsanlar az, hava esintili, gündüzleri çalışan insanlar geceleri dinleniyor, arayan soran az. Bunun ne yeri ne de zamanı olmamalı diye düşünüyorum ben de
Çünkü dışarının sesleri biter, iş güç kapının dışıdna kalır sadece ve sadece birbirinize odaklanırsınız...
Birçok insanın gece zamanı olur ve seks sonrası birlikte uyumanın verdiği hazdan dolayı da gece mantıklı
Ruh hâli denk geldiği için olsa gerek ve bir de yaşam tarzına uygun saatler herhalde.
Gece yatmak dışında bisey yapmadıgmz boş kaldığımız icin
Genelde insanlar gece yalnız kalıyor. İş yok güç yok birbirine sarıyor 😂
Bunu hiç sorgulamadım ama gecenin kendisine has bir havası var bu yüzden olsa gerek
Gece gündüz aynı sessiz ortam olduğu için güzel.
Gündüz istesin aksa. Eve gelince akla dusuyor
Bence geceleri olwcwk diye bir şey yok herzaman olabilir.
Gündüzleri gelen giden oluyo , arayan oluyo, iş oluyo
Gün içinde işte olundugundan. Yoksa gün içinde daha heycanlı
Herkes o saate kadar işini bitirdiği için. Ayrıca foto baya iyi😎
Seksten sonra duş alıp uyumak daha keyifli oluyor bu yüzden gece tercih ederim. Birde loş ışıkta daha zevkli oluyor.
Evet bu enerjiyi nereye boşaltmalı , sırf az önce 25km bisiklet sürdüm geldim hala enerjim var
Geceleri siğil uygun ortamı yakalayincada seks oluyor bence
Günün her saati yapıyorum ben illa gece değil sabah kalkar kalkmaz daha güzel oluyoo
Çünkü rahatsız eden olmuyor sessiz oluyor herhangi bir işi olmuyor
Sessiz sakin müsait bi zaman
Hafifleyip uyumak için belkide 😀
Zaman yüzünden
Ben gece etöeö gündüzde okur
Sabah ise gec kalma telasi olmasin diye😂
Gunun her saati hazirim ben
Boş zamanımız olduğu için
Herkes uyuyor ondan olsa gerek
Yapalım yatalım modunda olduğu için galiba
Ya uyumadan önce egzersiz gibi
İnsanlar görmediği için gizli yapıldığı için