Yeni evliyiz, iliski basinda sert oluyor daha sonra o sertlik gidiyor ve iliskiye giremiyoruz.
Sizce bu durum benimle mi ilgili? Beni çekici bulmuyor mu?
Sizce bu durum benimle mi ilgili? Beni çekici bulmuyor mu?
Seninle ilgili değil, insanın evindeki hanımına penisi kalkmaz mi , tabiki kalkar mis gibi karısı. Libidosu düşük, aktardan biseler alıp içmesi lazım. Ya da bi Ürolog ile görüşsün. Evin içinde de seksi gezmenin tavsiye ederim
Çükü bozulmuş onun 😬Bazen olabilir böyle şeyler senin onu bi. Şekilde ereksiyon da tutman lazım bazen sönebilir sevişmeyi uzun tutun psikolojik olarak eşinde problem büyük ihtimalle
Neden söner peki
Seninle ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum eşinle alakalı bişey bu psikolojik bir durum ama sende sönmemesi için bişeyler yapman lazım işte
seni çekici bulmasa bile bir erkek kaldırır ve saplar. heleki yeni evliyse. onun başka bir sıkıntısı var daha önce hiç ilişkisi olmamış mı anlatsana detayları
Cevap
33Cevap
Şekeri olabilir.. Hormonları düşük olabilir.. Cinsel organinda kaçak olabilir.. Bir süru sebebi olabilir.. Doktora gitmesi gerekiyor.. Sonra ilişkinizi renklendiirn dicemde yeni evliyiz diyorsun.. O yüzden doktor şart
Nasıl yani, başlarken sert sonrasında nasıl iniyor. Ön sevişme durumu olduğunda inmemeli neden kendine çektin ki durumu?
Sert oldugu zaman ustumde giysilerim varken ama iş daha da ilerleyince ereksiyonu kaybediyor. Acaba beni mi begenmiyor
Oral olmuyo ama opusme surtunme vs oluyor
Senlik bir durum değildir.
Kendisin de istek yaza arzu olmaya bilir ya da faklı başka etkenler etkileye bilir
Istegi var ama sevisme esnasinda sertlesiyor daha sonra sertlik giidyo
Sürekliliği olması gerekiyor ereksiyon problemi olabilir eşinde erkek ilişki bitene kadar yani erkek boşalana kadar ereksiyon sürmeli yoksa senin yaşadığın problem ortaya çıkıyor senle bir ilgisi yok tamamen eşinle alakalı bir sorun bu
Ya harbi sevisme suresinde giysilerim ustumdeyken bir sorun yokken neden daha sonra ereksiyon kaybediyo acaba beni begenmiyor mu diye dusunmeye basladim
Yok hayır seninle ilgisi yok bunun senin ona dokunuşun vs işte eşini daha da tahrik etmeli etmiyor ve sertleşme sürekliliğini kaybediyor elinle ilgili bir sorun var
Hiç bunu konuştun mu eşinle
Merhabalar üzülerek söylüyorum ki kocanız zevk almıyor modu düşüyor hissetmediği için ereksiyon yok oluyor dmden yazarsanız sizi bilgilendirebilirim
Evelenmeden olmazlar ile gelen süreç haliyle evlendikten sonsa bu şekil de yaşanıyor. Zamanla düzelicektir diye umuyorum. Genel de düzelir çünkü...
Ten uyumu olmamış olabilir kendinde eksik bir şey hissediyor musun
Nasil yani
Beğenmeyeceği bir şey var mı
Evlenmeden önce çok mastürbasyon yapmış anlaşılan mastürbasyon bağımlısı olmuş içine girince birden iniyormu
O an surekli oluyorsa sizle ilgili plamaz gibime geliyor.
Hic oral denedin mi? ya da soyunduktan sonra elinle birseyler yaptin mi?
Penis lastiği alın google arat onu alin onu takın oyle deneyin
Psikolojik ya da on secisme suresini uzatın
Olmuyorsa destek alirsiniz
Çokluktan olabilir biz yokluktayız hep dik 😂😂
Seninle alakalı değil ama şeninde yardımcı olman lazım oan
Çok normal tekrar kalkana kadar sana oral yapsın kalkınca devam
Hayır seninle alakalı değil eşinin bir doktora gitmesi gerek
Bunun bir-çok nedenleri var. O yüzden doktora gitmesi sizin için daha iyi olur.
arkadaşım siz saf mısınız? niye erkeğin her problemini kendi üstünüze alıyorsunuz? adamın çkü kalkmıyorsa bu niye senin sorunun olsun?
Fanteziler deneyin bence, cinsel yaşamınıza renk katın. Ne bileyim ayaklarına yağ sür footjob yap, pozisyon zarı oynayın, kostüm giy vs vs.
Senle alakası yok heyecan yapıyor o yüzden iniyo
ürüloji başvursun
Stres yapıyor olabilir.
İlk zamanlar olur böyle kaç ay oldu
Değiştir o cükü ozaman
Odaklanamıyor demek ki eşin
Kendinde de bi sıkıntı olabilir bence senlik degil
Evlenmeden önce cinsel ilişki yaşadınız mı
acemı arkadas
senle alakası yok
İlaç alsın
Benimle mi ilgili onu anlamaya calisiyorum