Hangi cinsiyetin bu tecrübeye sahip olması daha iyi olur?

Hangi cinsiyetin bu tecrübeye sahip olması daha iyi olur?
Tabii ki iki tarafında tecrübeli olması daha iyi. Pozisyon değişiminde mesela aval aval bakmayacak, hemen yeni pozisyona geçecek. Bu tecrübeden kaynaklanır.
Selam,
Mümkünse iki taraf birden tecrübeli olsun..
Ama en kritik bence erkeğin tecrübeli olma durumu.. Tecrübeli erkek kadınını yönetir şekilden şekile sokar ve bı şekilde iki tarafta yaşadığına gerçek bı birliktelik diyebilir..
Erkeğin tecrübesiz olduğunu düşünelim;
Sevişme ve keyif alma odaklı değil penetrasyon odaklı olacağı için doğru düzgün sevişmez, direkt sekse başlamak ister.. Ama aslında kadın yeterince ıslanmamıştır bile, hazır değildir penetrasyona..
Yetersiz on sevişme sonrası penetrasyon esnasında kadın zevk değil acı duyar.. Erkekte kadın da yarım kalır, bunlara ek kadın seksten korkar ve soğur.
Tecrübesi olan erkek,
Ön sevişmeye önem verir ve partnerini sekse hazırlar.. Kadına nasıl davranması gerektiğini bilir.. Rol yapan ve gerçekten zevk alanı ayırt edebilir..
Güzel açıkladın.. Eline sağlık :).
Teşekkürler
erkek bencil olmamalı, kadınıda mutlu etmeli yatakta. kadını yatakta mutlu edebilen tecrübelidir bence.
çoğu erkek duyumuma göre “oldu bitti işim, ne yaparsan yap.” kafasında.
Kesinlikle. Kadın mutlu olmadan erkek mutlu olamıyor.
İkisi de bilmeli. İkisi de kendi bedenini bilmeli öncelikle, neleri sevdiğini neleri sevmediğini bilmeli. İlişki esnasında buna göre hareket edebilmeli.
Bunu karşı taraf söylemezse bilemez. İlk kez ilişkiye girdiğin biri soft mu seviyo hard mı seviyor sormazsan bilemezsin, yalamayı mı yoksa yalatmayı mı daha çok seviyor bilemezsin. Hangi pozisyonda daha rahat, hangisinde canı yanıyor, hangisinden daha çok zevk alıyo bilemezsin. Bunun için iki tarafın da birbirine söylemesi lazım nelerden hoşlandıklarını
Cevap
10Cevap
Bence tecrübeli olup olmaması önemli değildir.
Tecrübe yaşanılan ilişkiyle artar öncesinde olmasına gerek yoktur gadası s
Erkeğin tecrübeli olması kadına avantaj katar ama kadın çoğu erkeğinde şikâyet ettiği gibi dümdüz, odun gibi yatarsa bu ilişki zevk vermez. Cinsellik karşılıklı paslaşma hâlidir.
erkeğin ben bi erkeğe şunu şöyle yap bunu böyle yap demek istemem kendisi bilmesi lazım ona göre davranması lazım
Supersin
Her kadın farklıdır, her insan farklıdır daha doğrusu. Sevdiği, zevk aldığı şeyler farklıdır. Ve bunları partnerimizle konuşmadan bilemeyiz. O ne yapınca hoşumuza gittiğini söylemezsek, feed back vermezsek assssla öğrenemez ve tecrübe de kazanamaz. Tecrübe kazanmak kaç kişiyle ya da kaç kere ilişkiye girdiğinle değil, ilişkilerinin kritiğini yapıp kendini geliştirmekle olur. Konuşmak her şeyin temelidir.
erkeğin tecrübesi esastır. ne kadar tecrübeli kadın candır vs desek de işin temeli erkeğin iş bilirliği.
öteki türlüsü de kötü değil ama sürdürülebilir olduğunu düşünmüyorum :D
Tecrübeliyse ikisi de öyle olsun. Değilse de ikisi de acemi olsun
erkek olursa kadın ztn teslım olmayı sevıo ısı erkek yapıo
Iki tarafta tecrubeli olsun ki iliski sampiyonlar ligi kivaminda olsun
İkisi de bilmemeli. Evlenince birbirleriyle ögrenmeliler
İkiside ama ağırlık erkek olmalı
@seinjerlin şu adamı engelle ya her kızın yorumuna salça oluyor böyle sapık sapık şeyler yazıyor
Hallettim 😄 fark ettim zaten teşekkürler
Ben teşekkür ederim
Erkek daha tecrübeli olmalı
Biri tecrübeli olsun da akdkwk
Beraber tecrübelenmek
Erkek bence
Her iki cinsyetinde
Ikiside bilmeli olqun olmali
Erkeğin
Erkeğin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?