Ne güzel işte... Süreç sende terse işliyor.. Keyfini çıkar
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Süreç çoğu kişide bu şekilde işliyor aslında ama çoğu kadın farkında değil hemen yıkmayı uğraşmamayı tercih ediyor isterse evlilikte erkeğini yöneltebilir bile😉
Evet seviyorum artık başlarda çocukca bağırıp çağırıyordum herşeye ufacık mevzuyu sorun edip şimdi kadın olduğumu anladım şimdi ama şöyle birşeyde var daha anlayışlı uyanıkta olunuyormuş bunu diyorum☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Zamanla ilişki azalır ben 5 seneliğim 10 günde bire düştü şükretmeyi öğrendim ne yapayım aslında libidom fena yüksek her an asker gibi hazırım
Ne güzel işte... Süreç sende terse işliyor.. Keyfini çıkar
Süreç çoğu kişide bu şekilde işliyor aslında ama çoğu kadın farkında değil hemen yıkmayı uğraşmamayı tercih ediyor isterse evlilikte erkeğini yöneltebilir bile😉
Farklı şeyler denemek evliliği diri tutar. Tabii ki karı koca arasında mahrem durumlardır. Dile getirmemek gerek pek fazla.
Genelde tam tersi yönde değişir sende pozitif değişmiş
Ona alışıyorsun ve bağlanıyorsun
Onsuz bir hayatı düşünmediğin için bu halleri daha güzel geliyor
Daha sert yaomasi daha cok istedigi icin senii demekki guzel birisin
Erkekler kadınlara ulaştıktan sonra aslında ulaşılamayacak varlıklar olmadığını anlıyor.
Benim eşimde 2. Çocuktan sonra böyle oldu. Ne desem yok demiyor ve hep daha fazlasını istiyor
Yaşın olgunlaştı o yüzden
Olgunlaştıda dahada uyanık davranıyorsun😂
😅😅😅 Sert yapmasını sevmiyomusun
🤣ne seviyorum
Sert😅😅
Evet seviyorum artık başlarda çocukca bağırıp çağırıyordum herşeye ufacık mevzuyu sorun edip şimdi kadın olduğumu anladım şimdi ama şöyle birşeyde var daha anlayışlı uyanıkta olunuyormuş bunu diyorum☺️
E tabiki eşinin huyunu suyunu öğreniyorsun sinirlendiği şeyleri nasıl sakinlestigini zaman geçtikçe yönetiyorsun eşini
Ilginc aksine yavaslamasi lazin
Onunla farklı fantezilerde kurmaya başladın mı
Sert olması yetiyorda
Ama farklılıklarda istiyosun sanırım
Yani zamanla oluyor ya her şey kendiliğinden
Yenilikler katın bence
heycan diyorsun
Hem de nasıll bi heycann
heyecan yüksek
Sınırları zorlayın tadını çıkarın
Yaşlar kaç