Yıllardır resimlerime bakıp mastürbasyon yapan eski iş arkadaşım kendisi. Aramızda tensel ya da bunu itiraf ettiği gün hariç sanal, reel bir şey yaşanmadı. Geçti kurtuldum diyormuş, benden her mesaj arama gittiğinde ya da karşılaştığımızda yine etkileniyor , yine resimlerime bakıp mastürbasyon yapıyormuş. Gerçekte olmayacağını kabullendim bari telefonda sexting yapalım diye yalvardı. Ben kabul etmeyip, bu söylediklerin aramızda kalsın, peşime saçma sapan adamlar takılmasın dedim diye bana sinirlendi. Defol git salaak dedi ve beni her yerden engelledi. Şimdi size soruyorum, bu beni gördüğü yerde yine tetiklenip bu mastürbasyonu yine yapar mı? Kendini durdurabilir mi? Yoksa elinde değil yine başa sarar mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Herkeste aynı olmayan davranışları sergileyen kişilerdir Sapık. Böyle birinden kurtulmak zordur senin anlattığın üzere. Bence görünmemeye çalış.
Her yerden engellemiş beni zaten, kim kimden kurtulmaya çalışıyor bilmiyorum ben
Dedim ya normal değil zaten. Sen uzak dur da umarım unutur seni.
Sen adamın mastürbasyon ilham kaynağı olmuşsun. Adam yürümene bile yükselmiş
Evet bunu diyor bana. Üstelik ben kapalı kadınım, uzun elbise giyerim. Açık saçık giyinen biri de değilim , öyle erkeklerle fiziksel temas kuran biri de değilim.
Belkide uzak duruyor olman onda takıntı yapmıştır
Belki de. Neyse zaten her yerden engellemiş beni, kurtulmaya çalışıyordur belki bu halinden
Sende olabildiğince kurtulmaya calis. Takıntılı olur böyle tipler.
Aynı yerde çalışmıyoruz zaten artık
Kurtulmuş sayılırsın. Sen bu adamın sana olan ilgisinden hoşlaniyormuydun
Böyle sapıtmasaydı seviyorum hoşlanıyorum dediğinde ilgisi hoşuma gidiyordu
Sadece seviyorum deme ilgisi değil. Cinsel çekim ilgisi de hoşuna gidiyormuydu
Bunu itiraf etmek istesem ona ederdim değil mi
Edebileceğini sanmıyorum. Çünkü adamın sana olan tuhaf ilgisi hem hoşuna gidiyor hemde nefret ettiriyor
Benimle gerçek bir ilişki istemediğini anladığım için kendimi objeleştirmeyeceğim için nefret ettiriyor, insan gibi sevgiyle gelse zaten tüm ilişkileri nihai amacı cinsellik değil mi? O zaten kadın erkek ilişkisinin dinamiği. Ama ne amaçla yapıldığı kadının değerli hissedip hissetmeyeceğini belirliyor.
O da onun taktiği diyelim. İçindeki gizli insanı direk dışa vurmuş
Evet ama bana defol git salaak diyip engellemesi çok içime oturdu
Daha ağır hakaret edebilirdi ama etmemis. Belki de sana kiyamadigi icin
İyi ama ben ona kişiliğine bir şey demedim ki, bu kafalar bana göre değil , bunu da kimseye anlatma, peşime saçma sapan insanlar düşsün istemiyorum dedim sadece. Bunun için nerede hakareti hakediyorum? Bunu bana daha önce de demişti. Senin yerinde başkası olsa neler demiştim sana diyemiyorum diye. Bence aynı yerde çalıştık ortak tanıdıklar var diye de dememiş olabilir. Ama bu salaak lafı bile öyle içime oturdu ki anlatamam
Unut gitsin. Belki birkaç gün sonra daha değişik bir şekilde karşına çıkar
Çıkmaz
Her yerden engellemiş, iş için açtığım hesapları bile bulup engellemiş
Yazmak isteyen bir şekilde yazar
Ben engellemeyi unuttuğu bir yer bulup oradan ben senin benimle yıllardır hayalini kurduğunu söylediğin şeyleri de yaşasam bana yaşatacağın son buydu zaten , bu engelde benden sana gelsin diyip bende her yerden engelledim yanlız
Tuhaf. Hem içten içe yazmasını istiyorsun hemde her yerden engelliyorsun
Deliyim galiba
Ya da saf aşık
Beni kullanmak istediğini düşünmesem kabul ederdim ben onu. Ama namus onur aşktan önemli
ya da meraklı biri
Meraklı değilim
Meraklısin. Sonrasını çok merak ediyorsun
Benim yorumlarımı neden sildiniz ki? Nesi işinize gelmedi?
@Erhancanlar işime gelmemek değil, sadece birini aramıyorum ben.
Ya nolucak sende etkileniyor sana bakip mastürbasyon yapiyor birak yapsin demekki cok beyeniyor seni
Benle gerçekte beraber olamayacağını anladığı için artık telde yapmak istiyormuş. Bende ben o kafalarda değilim, kimseye anlatma , peşime saçma sapan adamlar takılmasın dedim diye bana defol git saalak dedi ve her yerden engelledi beni
Bence o seni arzuladiqini kimseye soylemiyor hic soylemezde kendi kendine arzuluyor istiyor ondan sana defol git filan soylemis
Peki ya sen hicmi istemiyorsun onu? Hicmi birlikteliyiniz olamaz
O ciddi ilişki insanı değil zaten , o yüzden kendimi kullandıracak değilim. Zaten kimseye anlatamayacağı için mi sinirlendi yani
Yok yok kimseye boyle bi zaafini seni dusunup mastürbasyon yaptiqini soylemiyiceti icin sinir yapti
Engeli kaldırmaz demi bu , bir de baya özür dilemesi gerekecek tabi o canım lafı için
Onu bilemem ama buyutme bos ver gitsin etkilenmis iste ne yapsin hayallerini suslemissin
Sence ben buna başka numaradan ulaşsam o gün bana anlattıklarını unutamıyorum diye cevap verir mi
Vere bilir kanka beni baqisla ama bu adam senin icin kafayi yakmis kudurmus bu adami cepde sakla ne zaman bi istek azqinlik gelirse konus ne istiyorsan yap bu adam zaten kulun kopeyin olmus
Belki de vermez, takmaz. O zaman çok bozulurum. ya da onla olayım diye kulum köpeğimmiş gibi davranıyor olamaz mı?
Oda ola bilir ama hakketden her defa seni dusunub mastürbasyon yapiyorsa kulun kopeyin
Bence böyle olsa beni her yerden engellemezdi
Sen hakketden hiss ediyormusun o seni baya baya arzuluyor
Kanka ani kizipda yapmis ola bilir
Sen guzel bir kizmisin fizik felan yani arzulanacak kizsan illaki istiyordur
Telefonda bana mastürbasyon yapıp dinletti , neden yaptın bunu dedim. Sen bana aşıksın, aşkın geçsin diye yaptım , benim nasıl bir adam olduğumu gör diye yaptım dedi
Sende baya baya dinlemissin kanka😂😂 sevdinmi bari?
Dinledim şak şak ses geliyordu, şok oldum, hipnoz olmuş gibi dinledim. Biz ikimizde mi sapığız acaba
Kanka bence sende dinlemek istemissin yok sapiklikla alakasi yok insan cinsellik istiyor haliyle
Kanka sen bunla sexting ve ya cinsellik yasamak istiyorsan yaz ona sana asla yok demez baya baya istiyor seni
Sen hic onla cinsellik ve ya sexting yasadinmi?
Hayır yaşamadım. O seviyorum senden çok hoşlanıyorum, senden çok etkileniyorum, özlüyorum; dayanamıyorum , sana itiraf etmem gereken şeyler var diyor 1 senedir. Dinlemedim. İlk kez bu sefer dinledim onda da önce ne yapmak istediğini anlattı. Ben zaten bunu yıllardır resimlerine bakarak yapıyorum dedi.
Bir erkek kendine aşık olduğunu düşündüğü kadını soğutmak için yapar mı sence bunu
Yapmaz kanka soqutmazda bu sadece fantezi yapmis
Unutsun mu istiyorsun
Ben ondan hoşlanıyordum bir ara, gerçek bir ilişki olsun isterdim eskiden. Ama şu anda istemiyorum. Çünkü adamın derdi sevgi ilişki değil belli. Napim öyle işi.
Bırak ne yapmak istiyorsa onu yapsin
Tuttuğum bir durum yok, her yerden engelledi zaten beni
İsabetli bir karar olmuş böyle saplantılı biriyle sıkıntı olurdu
Hakaret ettiği için içime oturfu
Bulasmamasi adına hiç sorma ki uzaklassin
Neyi sormayım? Zaten beni engelledi her yerden
Kurtulmak istediğini düşündüm
Git gel yaşıyorum
Bence git ama gelme sana göre uygun biri değil
Vay manyak vay dikkat et takıntılı manyak
Beni her yerden engellemesi takıntısından kurtulmak istediği anlamına gelir ama değil mi
Evet o zaman kurtulmuş olabilirsiniz
Unutması zor tabi
Adım atsam reddeder mi? Her yerden engelledi beni
Reddeder gibi duruyor , ne kadar oldu
3 gün oldı
Ama bence çok istiyor belli o dediklerini hergün yapıyordur reddedmesi de çok zor isteyen o yani şimdi düşününce böyle
Her gün yapmıyormuş, benle konuşup mesajlaşınca yapıyormuş. Beni etkilemek için yalan söylüyor olabilir mi
O da olabilir bence ama adım atsan belli olur sekstingte belli olur bence ordan dene
Nasıl yani?
Yani adımı bu şekilde at sekstingi kabul et ordan konuşmalardan belli olur her gün mü olduğu yoksa sadece konuşurken mi olduğu
Ne yazcam? O gün bana anlattığın şeyleri hayal etmeden duramıyorum, hipnoz olmuş gibiyim. Bana kızgınlığın geçtiyse konuşalım nasıl
Deli olur bence çok iyi daha da detaylı yazılabilir cevap gelince tabi
Peki o hesabı da engellerse ne olacak
Bence engellemez istediği bu zaten merak içinde
O istediği olmadığı için mi her yerden engelledi yani, görüp aklına düşmeyim diye mi
Aynen öyle engelleyemiyor kendini ondan
Yazsana bana detaylı şu olayları
Hayır
Unutamaz hep aklında
Karşılaştığı anda başa mı saracak yani