Eğer bir kadın cinsellik yaşamak istemiyorsa bunu söylemeli ve boşanmalıdır. nasıl bir kadın için bazı şeyler olmazsa olmaz ise erkek içinde seks öyledir. Erkeğe evini geçindir eşini koru ilgilen deyip kadına keyfin nasıl istiyorsa öyle yap diyoruz.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılEvlilikte erkeğin cinselliğe soğuk olması diye bir şey yok. Erkek aldatsa bile dışarıdakiyle de, evdekiyle de en istekli şekilde sevişir sorun değil. Bunun sebebi;
1. Erkeklerde 20 kat daha fazla salgılanan testosteron.
2. Erkekte hipergami çıtasının olmaması.
Dolayısıyla erkekte cinsel soğukluk diye bir şey yok. Erkek, 7/24 her kadınla sekse hazırdır. Kadın hipergamik doğası gereği her erkeğe doğal arzu duymuyor. Aynı zaman diliminde birden çok erkekle sevişse bile sadece bir tanesine doğal arzu ve çekim hissediyor. Diğerleriyle yaşadığı cinselliğin sadece maddi temelleri olabilir.
Eğer bir kadında cinsel soğukluk varsa iki ihtimal var. Ya ayrılmak istiyor ya da kadının hayatında başka birisi var. Gerçi kadınlar, aldatırken de terketme motivasyonuyla aldatıyor zaten. Aldattığı kocasının uber zengin olma durumu müstesna...
Bir erkek aldatıyorsa eğlenip geri dönmek için aldatıyordur, aldatmıyorsa aldatamadığı içindir. Bir kadın aldatıyorsa terketmek için aldatıyordur. Aldatmıyorsa sevgi ve sadakatinden ötürü aldatmıyordur. Genel olarak kadın aldattığı, erkekse aldatıldığı yerde durmaz. Bu yazdıklarım bütün kadın erkek ilişkilerinin ABC'sidir.
16 Yorumla- 1 yıl
Libidosu düşük erkek var tanıdım yaniliyorsun istisnalar var
- 1 yıl
Libidosu düşük erkek değildir. Seks öncesi ya da seks esnasında adamı demoralize edecek söz ve davranışlarda bulunduysan modu düşmüştür sadece. Bu durumu bizzat yaşadım.
- 1 yıl
Sogumustu belkide olabilir duygusal tatmin cinsellik birbirini destekliyor olabilir.. Başka dertleri de vardı bu karda etken
- 1 yıl
@Rose83 Stres, üzüntü, kırgınlık, dargınlık, hastalık bunların erkeğin libidosunu düşürdüğü zannediliyor da bence öyle değil sadece psikolojik modu düşüyor. Yoksa metabolizma aynı düzey ve tempoda testosteron üretiyor.
- 1 yıl
@Rose83 DUYGUSAL TATMİN CİNSELLİK BİRBİRİNİ DESTEKLER.
Çok çok çok doğru ve süper bir tespit. Düşünsene partneri eve çağırıyorum veya evine gidiyorum ama bana sürekli trip atacak, çocuğu gibi azarlayacak rencide edecek... Bırakır giderim o partneri. Vatsaptan, messengerdan, telegramdan, instagramdan her yerden engellerim onu. Maruz kalmam o kadına ben... Gider evimde mastürbasyon yapar daha çok erekte olurum... - 1 yıl
Aynen 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik sadece aynı evde yaşamak değildir.. Taraflar birbirlerini cinsel anlamda da tatmin etme sözü verir evlilikle.. Haaa sağlığın bozulur tamam ama "ya evliyiz ama ben istemiyorum seks yapmayalım" deme hakkı yoktur tarafların.. Bu hergün seks yapılsın demek değil ama sekse soğuk bakan biri evlenmemeli.. Erkek ya da kadın farketmez.
Aldatma ise ne kadar haklı olursan ol yapılmaması gereken birşeydir. Evlilikte sorun varsa boşanma var. Boşanırsın gidersin sana uygun olan bir partner bulursun. Her ne nedenle olursa olsun aldatma asla kabul edilemez...211 Yorumla- 1 yıl
Güncellemeye cevap: Buna iten insan masum değil ama cezası en fazla bu kadar olmalı. Adam hırsızlık yaptı diye asamazsın. Aldatmak ahlaksızca bir davranıştır. Yapanda alet olanda tavsiye verende lanetlidir benim gözümde. İnsan onuruna yapılacak en sert aşağılamadır. Karşı tarafı özkıyıma kadar götürebilecek travmalara neden olabilir.
- 1 yıl
Evet haklısın.. O nedenle evlilik kurumunu oluşturmak kolay bir şey değil. her şey başından iyi düşünülmeli. Ama her ne kadar başından düşünülsede çiftler arasında cinsel uyumsuzluk başlayabiliyor. Bu uyumsuzluk sorun haline geldi ise çocukta olsa boşanma gerçekleşmeli çünkü aldatma çocuklu aile için çok daha ciddi bir risk boşanmadan.
- 1 yıl
Aynen öyle.. Çok haklısın..
- 1 yıl
Bakın bu cevap benim nazarım da her düşünce ve adeta havayı şeyi değiştirdi. Şayet bu konuyu doğru, düzgün ve bazı insanlar için faydalı olabilecek bir duruma getirmeyi başara bilirsek en azından ben kendi adıma mutlu olurum. Bu konu ülkemiz genelin de yastık altı olan "yatak odası sırrı" diye bazı insanlar için "kader" diye katlanılması gerektiğini düşündüğü. Bazı insanlar için ise katlanmayıp ne yapayım başka bir çarem mi var dediği gibi aynı sonu farklı yaşam hikayeleri ile yaşana üzücü bir yaşam konusudur.
- 1 yıl
@statüko Kardeşim sen istediğin kadar buradan çığır. Tüm sosyal medya aldatmayı bir hakmış gibi pompalıyor. Dizilerde olsun instagramda facebookta her nereye bakarsan bak evlilik içi cinsel tatminsizliği aldatmayla cezalandırmaya ve bu davranışı yapan kişilerede haklılık payı vermeye yönelik capslerle dolu.
Hatta eş paylaşımları, eşin başkasıyla ilişkisini izleme fantezileri tarzı ailenin kutsal tuğlalarını parçalayan ahlakdışı sapkınlıkların önünü açan bir yığın görsel motivasyon içerikleri dolu. Batı toplumu artık bundan kurtulmaya çalışırken biz karanlığa doğru hızla yuvarlanıyoruz. - 1 yıl
@XAmigdalax Öncelik ile sizi yazdığınız çok doğru tespitler ve değerli bilgilendirici yorumlarınız için canı gönülden tebrik ederim. Sizler gibi değerli insanların az da olsa hayat ta olması kıymetli ve önemli. Sizden naçizane ricam insanları uyarmak bilinçlendirmekten vaz geçmemeniz dir. Bu konular Avrupa ya da AB Ahlaklandığı için değil bu Ahlaksızlığın hastalıkları ile mücadele etmenin en kolay ve doğru yolu olduğu için " Bazı ülkeler de insanlar Hristiyanlığın yahudi tarigatına mensup olarak Erkekler sünnet olmaya başladılar ama bunu çok açığa çıkartmak istemiyorlar" Dilerseniz eski AB başkanının AİDS ten kurtulmak için en başta en iyi ve etkili yöntem nedir? sorusuna bir sağlık çalışanı erkeklerin sünnet olmasıdır. O zaman hepimiz Müslüman olacağız desenize" Haberini araştırıp bula bilirsiniz. Fransa okul müfredatlarına Ahlak dersini tekrar geri getiriyor. Yani bize göre AHLAK geri geliyor.
- 1 yıl
@XAmigdalax "Kardeşim sen istediğin kadar buradan çığır." sizin ne demek istediğiniz şimdi çok daha iyi anladım. Bizler halen aldatmanın isan erdemleri yok AHLAKİ yönünde saplanıp kalmışız Oysa İnsan denilen varlık ta çoktan bunlar yok olmuş.
Aldatmayi hicbir yolla mesrulastiramam ve kesinlikle kabul etmiyorum. Cinsel yasam evliligin en onemli temel taslarindan birtanesi, kadinin da erkegin de istekleri ve ihtiyaclari var. Bunu da esleri yoluyla gideriyorlar. Burada bir sorun varsa oncelikle bunun cozumu aranir. Kendin cozemiyorsan bir uzmandan destek alirsin, oda mi olmadi? Bu durum senin icin hayati bir sorunsa ayrilirsin. Aksi bir hareket kisinin kendine saygisi olmadiginin isaretidir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır.. istemeyen gitsin insan gibi konuşsun ve ayrılsın.. aldatan insan ne olursa olsun karaktersidir net bir şekilde
10 Yorumla
1 yılAslına bakarsan cinsel ihtiyaçlarını karşılayamayan kadın erkek evet aldatma yoluna gidiyor. Ama sadece cinsel ihtiyacından dolayı aldatıyor. Bazı kadınlar var ki evde erkeğine huzur vermediği için erkekler aldatıyor. Bu bir sebep mi aslında bu bir sebep değil ayrılma gerekçesi. Bazıları zorla evliliği götürmeye çalışıyor sonucu da aldatma oluyor. Bir insan evde ne kadar huzursuzsa o kadar çok aldatır. İster kadın ister erkek olsun.
10 Yorumla
1 yılne yapılsa aldatmaya itiyor vay anasını arkadaş...
yemek yapmadı aldattım
seks yapmadı aldattım
onu yapmadı aldattım
bunu yapmadı aldattım
çözüm odaklı ve beraber olmayı kafaya koymuş bi çiftse hayır itmez.
10 Yorumla"Aldatmanin bahanesi olmaz" diyeceklerdir bazı yorumlarda. Ama evliliklerde cinsel yaşam çok çok önemlidir. Soğuk olan, yaklaşmayan, herşeyi karşı taraftan bekleyen, tatmin etmeyen etmek için çaba göstermeyen biri, aldatmaya iter tabiki
13 Yorumla- 1 yıl
Boşansın.. Neden boşanmıyorda aldatıyor?
Aldatmak suçtur kardeşim. Şiddetli geçimsizlik, cinsel tatminsizlik, kaba kuvvet uygulama tarzı evlilik sorunlarının hepsinin karşılığı boşanmadır.
Aldatma ikiyüzlülüktür. - 1 yıl
@XAmigdalax Kesinlik ile yazdıklarınız da haklısınız "öncelik ile aldatmak: Aldatılan taraftan daha çok aldatan kişi için dini İnançlar gereği, Aile ve evlilik müessesini zedeleme, Ahlaki, insani, ve hukuk olarak suç olarak sorun ve kötüdür. Diğer üzücü yön ise insanlar dünyevi yaşamsal ihtiyaçları ve çocuk gibi konular sebep edildiği için de boşanmayı düşünmemek te olabiliyorlar. "mantıklı" gelmiyor.
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. İter zaten soğuk olan taraf eşini beğenmediğini açıkça hareketleriyle belli eder beğenmeyen biriyle zaman kaybetmeye gerek yok
30 YorumlaTek cinsellik değil bence başka şeyler de olabilir, ama yinede olmaması lazım.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılEvet iter. mutlu olan evliliklerde önemli bir unsur.
20 Yorumla Muhtemelen. Hele ki o insanda azıcık da karaktersizlik varsa..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. aldatma asla olamaz. tek yapılacak boşanmak. aldatmanın bahanesi olamaz.
10 Yorumla
1 yılCinsellik olmayan bir evlilik bence biter..
yani aldatmak yerine bitirmek en iyisi10 YorumlaBoşanmaya iter. Aldatmak tasvip ettiğim bir şey değil.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önce soğumasına sebep olur
Aldatmasa bile gözü ve gönlü kayabilir20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılKonuşmaya sevk etmeli, çözümsüzlüğün çözümü de boşanmak olur. Sonra kim ne isterse yapar
10 Yorumla
1 yılNeden boşanmak yerine aldatmak
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılEvet öyle olru genellikle
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılMuhtemelen erkek açısından evet
12 Yorumla- 1 yıl
Erkel cinsellik olmadan duramıyor
1 yılBunun sonucu aldatmak olmamalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir evli değilim net bisey diyemiom
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNeden soğuduğu da önemli
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bence ister istemez iter aldatmaya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sık sık yapılmıyorsa evet iter
10 Yorumla
1 yılMasum değiliz hiç birimiz der Sezen Abla...
10 Yorumla
1 yılİstekli bir insansa eder bir noktada
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Aynen öyle. Evliliğin %80'i cinsel uyum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÇoğunlukla
21 Yorumla- 1 yıl
Yaptığın güncellemeye sonunadek katılıyorum
1 yılTam olarak öyle
20 YorumlaEvet ğter bence
20 Yorumlaevet tabiki
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet iter.
20 Yorumla
1 yılSen hiç aldattın mi cinsel anlamda
10 Yorumla
1 yılbu oluyor maalesef
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Maalesef
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBahaneye iter
10 Yorumla %100
12 Yorumla- 1 yıl
Aldatmak sadece başka bir insan ile yakın ilişki olmasa da olur. Cinsel soğukluk bazen bedensel ve fiziksel sorunlar dan kaynaklana bildiği gibi genelin de daha çok bu tür sorunun altın da psikolojik sebepler yer almaktadır. Mesele sorunlarımız, özürlerimiz kadar bu durumları düzetmeye gidermeye çalışmak tedavi olma isteğin de olmamız gerektiği düşüncesine sahip olmaktır. Bu tür sorunların varlığı da maalesef evlenildiğin de ciddiliği ortaya çıkmaktadır. Cinsel Soğukluk yaşayan kişi tarafın dan genel de sorun eşim beni beğenmiyor istemiyor yönün de yaşanıyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBosan
11 Yorumla- 1 yıl
Bilemem orasini
maalesef evet
10 YorumlaKaç günlük evlisin
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım