Cinsel Yaşam Arzuladığınız futbolcu var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 barış alper yılmaz benim ver desin veririm xkejdjwifjejf Güncellemeler1 yıl Soru trol boş yorumlar yapmayın krizleri kandırıyorum ne olsun fodncksc Arzuladığınız futbolcu var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl şu adamda benim göremediğim diğer kadınların gördüğü ne var ya hu çekici 😂😂😂😂 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok şey var çok çekici nasıl anlatılır bilemem
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ünlüler voleybol ya da futbolcular ile ilgili değilim çok 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Doğrudur Yorumla
aful48283 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Arda Güler direkt kocam zaten 4 26 Yorumla Soran 1 yıl Barışta benim kocammmm Yorumla meeks 1 yıl Sizi alacak adamlara yazık cidden şaka bile olsa kocam diyince ilerde ki adama hakaret ediyorsunuz az edep yahu Yorumla meeks 1 yıl Birde sözde ilişkisi var yazıyor sen nasıl bir şeysin Yorumla aful48283 1 yıl @meeks offf ne boşsun sen ya şaka yapıyoruz burada Yorumla meeks 1 yıl İlişkin varsa şakası yok bunun şahsen sevgilim başka birine kocam diyecek net ayrılırım Yorumla meeks 1 yıl İnşallah aldatılırsın Yorumla aful48283 1 yıl @meeks eğlencesine girdiğim bir site :) birini bulursan ayrılırsın :D Yorumla aful48283 1 yıl @meeks ah kıyamam yandın mı Yorumla meeks 1 yıl Senin gibi bir peynir türü çıkmazsa ayrılmam umarım gerçek yüzünü sevgilin anlar da ya aldatır ya da terk eder seni Yorumla meeks 1 yıl Sonra Türk kızlarına laf edince linç geliyor doğulu kızlar sadık ve namuslu Yorumla meeks 1 yıl Erkeklere bu lafları diyince kadına şiddet gösterecek erkek sayısını arttırıyorsunuz haberiniz olsun Yorumla meeks 1 yıl Anıtsayaçı okuyunca bir nebze olsun erkeklere iyi davranmak içinizden gelmiyor mu hiç mi korkmuyorsunuz Yorumla aful48283 1 yıl @meeks Yorumuma atlayan eziq sensin ben değilim :) gelde yüzüme söyle bunları klavye erkeği Yorumla meeks 1 yıl Erkeklerle böyle atarlı giderli sidik yarışına girme git kızları döv sjsjsjjs senin gücün bir kız olarak sadece kıza yeter Yorumla meeks 1 yıl Ezik değilim nasıl bir kaşar olduğunu yüzüne vurmak istedim ben lafımı esirgemem ne sanalda ne de reelde Yorumla aful48283 1 yıl @meeks ay canım sen lafmı sokmaya çalışıyorsun eziq seni sen erkek değilsin ki pardon pardon klavye erkeğisin sjsjsjsjjs Yorumla aful48283 1 yıl @meeks az kudur git kulübende ağla Yorumla meeks 1 yıl Erkek olup olmadığımı yatak odana gelip gösterebilirim Yorumla aful48283 1 yıl @meeks erkek ya erkek klavye erkeği katıksız hemde sjsjsjsjsj Yorumla meeks 1 yıl Ankara 'da yaşadaydım yemin ederim ev adresini isterdim senden malum erkek olup olmadığımı merak etmiş bizzat gidiyim evine gösteriyim geliyim derdim Yorumla meeks 1 yıl Bir kız olarak sende mesela neyin cesareti var napabileceksin ki benle başa baş kalsan hahahaa tvlerde adını söylemesinler sonra dikkat et Yorumla meeks 1 yıl Tam gebertilip atılcak cinsten birisi yeminle ya iyi ki aynı yerde yaşamıyoruz Yorumla aful48283 1 yıl @meeks vayyyy karı kılıklı klavye erkeği iyice kudurdu merak etme gezmeye çıkarıcam seni sonra kulübende zırlarsın Yorumla aful48283 1 yıl @meeks kemik kalmamış veremiyorum kusura bakma kulübende hazır maman hadi yallah Yorumla misandeniz 1 yıl kemdi çapımda bende futbolcuyum mahalle maçlarına çıkarım Yorumla Brutual59 1 yıl @aful48283 sakin olun kizlar herkese yetecek kadar benden var 😂😂 Yorumla
sozaramızdakalacak Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl barış senin kaç tanesini bafiliyordur :D 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Dersini alamaz arsız o dkwnfkwnxis Yorumla sozaramızdakalacak 1 yıl :D grup keyfisi. Yorumla Soran 1 yıl Barış öyle biri mi tanımadan görmeden boş yapmayın Yorumla sozaramızdakalacak 1 yıl hahahaha Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yolda mı bulduk 🤣 her isteyene vermem 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Doğru Yorumla
İsmailhakk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Kırsın kemiklerini de gör msfhjsksm 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Kıramaz Yorumla İsmailhakk1 1 yıl Haklısın çünkü öyle bir şey olmayacak 😅 Yorumla Soran 1 yıl Öyle bişey olsa da kıramaz çünkü insan hulk mu bu ddoekdlwnx Yorumla İsmailhakk1 1 yıl Fiziği sağlam bence olsa inceden bi yamultur seni dmfhsjdn Yorumla Soran 1 yıl Fiziği mı sağlam? Ciddimisin sen soru trol bu arada kanka maksat eğlence olsun fiziği sağlam dediğin adam sende spor yapsan sende o vücuda sahip olursun ne alakası var yamulmakla Yorumla İsmailhakk1 1 yıl Benim fiziğim bebek gibi bikerem tamam o dmsjjfnsm Yorumla Soran 1 yıl He senin bebek gibi oda hulk zaten xkwnxjwhjxj Yorumla İsmailhakk1 1 yıl Ayneen dmsjjdjsn Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hahsah canım senin gibi k@hpeye mi kaldı 3 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Trol olsada kendini bukadar ucuz göstermen komik yazıkkk sana. Yorumla Soran 1 yıl Sende buna inanacak kadar zavallısın sana da yazık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şakada olsa bunu kendine yakıştıryorsan asıl zavallı sensin. Komiksin hala kendini savunyorsun ucuzzz ve eğlenmeliksin boşuna uğraşma Yorumla
Lübbetülaynnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Lütfen spora seks karıştırmayın 🙏 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hayır 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Okey Yorumla
Sosono1 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% 1 yıl Yazık la sana 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sana da yazık la anlıyorum seni kudurma Yorumla Sosono1 1 yıl Beni anladığını düşünmüyorum Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Sacmali 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sebep neden niçin Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Erkeğim mk Yorumla
qeeeneylul Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 989 cevap paylaştı. Arda güler 🥰 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl seni ben 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dkdnwkxnnw aynen Yorumla kanka35 1 yıl tanımak isterdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
şu adamda benim göremediğim diğer kadınların gördüğü ne var ya hu çekici 😂😂😂😂
Çok şey var çok çekici nasıl anlatılır bilemem
Ünlüler voleybol ya da futbolcular ile ilgili değilim çok
Doğrudur
Yok. Ben başka tarz erkekleri arzuluyorum.
Arda Güler direkt kocam zaten
Barışta benim kocammmm
Sizi alacak adamlara yazık cidden şaka bile olsa kocam diyince ilerde ki adama hakaret ediyorsunuz az edep yahu
Birde sözde ilişkisi var yazıyor sen nasıl bir şeysin
@meeks offf ne boşsun sen ya şaka yapıyoruz burada
İlişkin varsa şakası yok bunun şahsen sevgilim başka birine kocam diyecek net ayrılırım
İnşallah aldatılırsın
@meeks eğlencesine girdiğim bir site :) birini bulursan ayrılırsın :D
@meeks ah kıyamam yandın mı
Senin gibi bir peynir türü çıkmazsa ayrılmam umarım gerçek yüzünü sevgilin anlar da ya aldatır ya da terk eder seni
Sonra Türk kızlarına laf edince linç geliyor doğulu kızlar sadık ve namuslu
Erkeklere bu lafları diyince kadına şiddet gösterecek erkek sayısını arttırıyorsunuz haberiniz olsun
Anıtsayaçı okuyunca bir nebze olsun erkeklere iyi davranmak içinizden gelmiyor mu hiç mi korkmuyorsunuz
@meeks Yorumuma atlayan eziq sensin ben değilim :) gelde yüzüme söyle bunları klavye erkeği
Erkeklerle böyle atarlı giderli sidik yarışına girme git kızları döv sjsjsjjs senin gücün bir kız olarak sadece kıza yeter
Ezik değilim nasıl bir kaşar olduğunu yüzüne vurmak istedim ben lafımı esirgemem ne sanalda ne de reelde
@meeks ay canım sen lafmı sokmaya çalışıyorsun eziq seni sen erkek değilsin ki pardon pardon klavye erkeğisin sjsjsjsjjs
@meeks az kudur git kulübende ağla
Erkek olup olmadığımı yatak odana gelip gösterebilirim
@meeks erkek ya erkek klavye erkeği katıksız hemde sjsjsjsjsj
Ankara 'da yaşadaydım yemin ederim ev adresini isterdim senden malum erkek olup olmadığımı merak etmiş bizzat gidiyim evine gösteriyim geliyim derdim
Bir kız olarak sende mesela neyin cesareti var napabileceksin ki benle başa baş kalsan hahahaa tvlerde adını söylemesinler sonra dikkat et
Tam gebertilip atılcak cinsten birisi yeminle ya iyi ki aynı yerde yaşamıyoruz
@meeks vayyyy karı kılıklı klavye erkeği iyice kudurdu merak etme gezmeye çıkarıcam seni sonra kulübende zırlarsın
@meeks kemik kalmamış veremiyorum kusura bakma kulübende hazır maman hadi yallah
kemdi çapımda bende futbolcuyum mahalle maçlarına çıkarım
@aful48283 sakin olun kizlar herkese yetecek kadar benden var 😂😂
barış senin kaç tanesini bafiliyordur :D
Dersini alamaz arsız o dkwnfkwnxis
:D grup keyfisi.
Barış öyle biri mi tanımadan görmeden boş yapmayın
hahahaha
Yolda mı bulduk 🤣 her isteyene vermem
Doğru
Kırsın kemiklerini de gör msfhjsksm
Kıramaz
Haklısın çünkü öyle bir şey olmayacak 😅
Öyle bişey olsa da kıramaz çünkü insan hulk mu bu ddoekdlwnx
Fiziği sağlam bence olsa inceden bi yamultur seni dmfhsjdn
Fiziği mı sağlam? Ciddimisin sen soru trol bu arada kanka maksat eğlence olsun fiziği sağlam dediğin adam sende spor yapsan sende o vücuda sahip olursun ne alakası var yamulmakla
Benim fiziğim bebek gibi bikerem tamam o dmsjjfnsm
He senin bebek gibi oda hulk zaten xkwnxjwhjxj
Ayneen dmsjjdjsn
Hahsah canım senin gibi k@hpeye mi kaldı
Trol olsada kendini bukadar ucuz göstermen komik yazıkkk sana.
Sende buna inanacak kadar zavallısın sana da yazık
Şakada olsa bunu kendine yakıştıryorsan asıl zavallı sensin. Komiksin hala kendini savunyorsun ucuzzz ve eğlenmeliksin boşuna uğraşma
Lütfen spora seks karıştırmayın 🙏
Onunda işi yok sana ver diyecek
Seni bekliyor şimdi barış Alper😂
Gol atsın sana😀
Hoşunuza giden nedir bu adamda ya
O da sana hazırdı zaten😅😅
Hayır yok
Okey
Hayır
Okey
Yazık la sana
Sana da yazık la anlıyorum seni kudurma