Cinsel Yaşam 24 yaşındayım vajinam kocaman açılmış gibi hissediyorum bunun sebebi ne olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Kuçucuk deliği olan vajinayi kocacan deligi varmis gibi hissediyorum ve desderin bi boşluk Güncellemeler1 yıl Kocaman 24 yaşındayım vajinam kocaman açılmış gibi hissediyorum bunun sebebi ne olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kilolu isen öyle hissetmen normal hatta sana şöyle diyim erkeklerde de küçükmüş gibi hissediyorlar e malum yağ oraya gitmiyo fkfkfk sıkma canını 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Etli bir vajinan varsa böyle hissetmen normal ama bakireysen emin ol o büyük etli vajinanin içi dapdar bir yoldur 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl psikolojik bir durum. kaç parmağını rahatça sokabiliyorsun? 2ye kadar normaldir daha fazla parmak sokuyorsan o zaman folloşlaşmıştır. 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Neden öyle hissediyorsun ben doldurayım içini 0 0 Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Dipsiz kuyu içine düşen boğulur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Küçük pipiler icin geçerli 😂 Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl Valla bazısına bacağını soksan kaybolur küçük pipi ne ki🤣🤣 zaten boşalmak için farklı deliklerde var onlarla idare eder o dipsiz kuyuda boğulan icin Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kendi kendine mi genişlicek 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Neden ki bişi yaşamadın dimi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Çok mu partner değiştin 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Evet deNe alakasai var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ondan işte Bolu tüneli gibi olmuş Yorumla Soran 1 yıl Kucuktu hepsinin penisi de ve inceydi Yorumla Soran 1 yıl Ne tuneli amma sacmaladin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç kişi ve ilişki sıklığı ne Yorumla Soran 1 yıl 10 kişi 1 sene içinde birkac haftada bir Yorumla Soran 1 yıl Ama hepsinin penisi de 14 asagisi yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belki de boy kilo da olabilir Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bi işlememi maruz kaldı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tokmaklattın mı Yorumla Soran 1 yıl seks yptim iste bu islem değil ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E tokmaklatmışın gayet normal Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayret bu soruya erkekler doluşmamış😂😂 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ay bende acaba sadece kadinlar seçeneğini mi secrim diye kara kara dusunuyordum hahaha Yorumla Soran 1 yıl Tekrar sorcaktim hhhh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben de sadece kadınlar zannettim ilk başta😂😂😅ortada çizgiyi görünce anladım🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kiloluyum demişsin cokmu fazla kilom 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Şişmansın muhtemelen 4 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet de neden boylee oluyor Yorumla Soran 1 yıl Kiloyla ne alakasi var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şişman olduğun iicn büüyk geliyor😂 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl çok grupmuyaptın 0 1 Yorumla kanka35 1 yıl dış öyle görünür ama içi aynıdır Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çokmu vurdurdun 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Cok hirpalattiysan 0 0 Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı. Psikolojiktir o 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Kilolu isen öyle hissetmen normal hatta sana şöyle diyim erkeklerde de küçükmüş gibi hissediyorlar e malum yağ oraya gitmiyo fkfkfk sıkma canını
Etli bir vajinan varsa böyle hissetmen normal ama bakireysen emin ol o büyük etli vajinanin içi dapdar bir yoldur
psikolojik bir durum. kaç parmağını rahatça sokabiliyorsun? 2ye kadar normaldir daha fazla parmak sokuyorsan o zaman folloşlaşmıştır.
Neden öyle hissediyorsun ben doldurayım içini
Dipsiz kuyu içine düşen boğulur
Küçük pipiler icin geçerli 😂
Valla bazısına bacağını soksan kaybolur küçük pipi ne ki🤣🤣 zaten boşalmak için farklı deliklerde var onlarla idare eder o dipsiz kuyuda boğulan icin
Neden kocaman hissediyorsun? Daha once iliskiye girdin mi?
Kendi kendine mi genişlicek
Neden ki bişi yaşamadın dimi
Sacmaliyorsun su an:)
dışona göre karar verme
Hiç mi bir şey yaşamadın
İstek var demek ki baya
Çok mu partner değiştin
Evet deNe alakasai var
Ondan işte Bolu tüneli gibi olmuş
Kucuktu hepsinin penisi de ve inceydi
Ne tuneli amma sacmaladin
Kaç kişi ve ilişki sıklığı ne
10 kişi 1 sene içinde birkac haftada bir
Ama hepsinin penisi de 14 asagisi yani
Belki de boy kilo da olabilir
Bi işlememi maruz kaldı
Ne gibi
Tokmaklattın mı
seks yptim iste bu islem değil ki
E tokmaklatmışın gayet normal
Hayret bu soruya erkekler doluşmamış😂😂
Ay bende acaba sadece kadinlar seçeneğini mi secrim diye kara kara dusunuyordum hahaha
Tekrar sorcaktim hhhh
Ben de sadece kadınlar zannettim ilk başta😂😂😅ortada çizgiyi görünce anladım🤣🤣
Bir şey mi soktun
Kiloluyum demişsin cokmu fazla kilom
?
Doldurmak lazım orayı
ilginç. zamanı gelmiş artık.
Şişmansın muhtemelen
Evet de neden boylee oluyor
Kiloyla ne alakasi var
Şişman olduğun iicn büüyk geliyor😂
Yağlıymisin o bile 250den 400gr çıkmış