Cinsel Yaşam Sevgilimin penisi 10 cm küçük mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler1 yıl Nasil büyür 🙄 Sevgilimin penisi 10 cm küçük mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım el alemin ölçü yorumunu ne yapacaksın yahusen mutlu isen sorun yok demektir. neden kendine sorun oluşturmaya çalışıyorsun 0 0 Yorumla
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Seni mutlu edebiliyorsa küçük değil, mutlu edemiyorsa o zaman sorun, büyütmek için de ameliyat var sanırım ama kesin bir etkisi var mı emin değilim 0 0 Yorumla
ag1979 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 84% 1 yıl Ondan bir bok olmaz yarın evlenince yetmeyecek tatmin olmayacaksın sonra disarda ararsin 0 0 Yorumla
scarface_21 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Sevgilin dev filan mı 10 sntim ne nasıl dayanıyorsun o kocaman şeye 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sevgilin 14-15 yaşında değilse, büyümez artık :)) 0 0 Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl 😂😂😂 yazık size valla. Işın karacadan yetinmeyi bilirmisin şarkısını armağan ediyorum 0 0 Yorumla
Seniorrrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% 1 yıl Benim 18 yani yanyana komik dururdu ama iş görür herhalde 0 0 Yorumla
Maxcom_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Benim ki de büyük değil kızlar görse güler mi sence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sana yetiyorsa değildir 5 25 Yorumla BirAşkınFırtınası 1 yıl Kaç cm büyük olarak kabul edilir kadınlar için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kadınlarda vajina girişinden rahim ağzına uzunluğu 12 cm ama uyarılınca değişiyor bence 14 15 cm idealdır yani. Daha uzunsa uzundur. Yorumla BirAşkınFırtınası 1 yıl Şey 18 cm galiba en son lisede ölçtüm ben ama kalkık halde eğri duruyor snce itici mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem çok hakim olduğum bir konu değil Nsmwmwmwm Yorumla BirAşkınFırtınası 1 yıl Dalga geçiyor arkadaşlar falan sürekli ya 🙃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boyu uzunsa belkide şekli normallerden daha çok zevk verir partnerine Yorumla BirAşkınFırtınası 1 yıl Owwww sahilden mi be Yorumla BirAşkınFırtınası 1 yıl Sahiden mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiom olum hayatımda seviştim sanki ama intte abuk subuk dildolar kullanıyorlar ihtimal dahilinde denemeden bilemezsin Yorumla BirAşkınFırtınası 1 yıl Haklısın ama 18 cm büyük sayılır demi normale göre Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence büyük mdmsös Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Bu ne ya dhsjjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşmaya bak NDMSMSÖS Yorumla BirAşkınFırtınası 1 yıl Eğlenceli mi gelir kadına korkutucu mu peki Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Gördüm minik hvdrf Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olum ben nerden biliyim çok mu gördüm sanki mdösmsmwmwöw Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Hshshs salın kızı ya djsjsj Yorumla BirAşkınFırtınası 1 yıl Ya bi bulsana beni sen😁😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sal beni djsmsmsöös Yorumla BirAşkınFırtınası 1 yıl Valla azıcık vaktini alıcam sadece ya🔥 Yorumla BirAşkınFırtınası 1 yıl 😁😁😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Napcan her şeyi sordun zaten Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Kesin minik jdjd Yorumla BirAşkınFırtınası 1 yıl Çok kısa vaktini alıcam sonra engel istersen Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Ufff Yorumla
Urtlantosx Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kullanmasını biliyorsa 10 santim değişiyor hayatım 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. Mikro penis olarak geçiyo sanırım 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Saçma sapan konuşma ya küçük değil küçücük 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok küçük hissetmezsin bile, orta parmağım bile 12 cm vardır benim 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ağzına al belki büyür, ama maxı 10 sa daha büyümez. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aman aman büyür ablası öyle deme 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Tatmin eder mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sana bağlı ediyomu sen söyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kalın mı bari Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yani biraz küçük 1 0 Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Şaka mı 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Çok küçük 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sana yeter 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
arkadaşım el alemin ölçü yorumunu ne yapacaksın yahu
sen mutlu isen sorun yok demektir. neden kendine sorun oluşturmaya çalışıyorsun
Seni mutlu edebiliyorsa küçük değil, mutlu edemiyorsa o zaman sorun, büyütmek için de ameliyat var sanırım ama kesin bir etkisi var mı emin değilim
Ondan bir bok olmaz yarın evlenince yetmeyecek tatmin olmayacaksın sonra disarda ararsin
Sevgilin dev filan mı 10 sntim ne nasıl dayanıyorsun o kocaman şeye
Sevgilin 14-15 yaşında değilse, büyümez artık :))
😂😂😂 yazık size valla. Işın karacadan yetinmeyi bilirmisin şarkısını armağan ediyorum
Benim 18 yani yanyana komik dururdu ama iş görür herhalde
Benim ki de büyük değil kızlar görse güler mi sence
Sana yetiyorsa değildir
Kaç cm büyük olarak kabul edilir kadınlar için
Kadınlarda vajina girişinden rahim ağzına uzunluğu 12 cm ama uyarılınca değişiyor bence 14 15 cm idealdır yani. Daha uzunsa uzundur.
Şey 18 cm galiba en son lisede ölçtüm ben ama kalkık halde eğri duruyor snce itici mi
Bilmem çok hakim olduğum bir konu değil Nsmwmwmwm
Dalga geçiyor arkadaşlar falan sürekli ya 🙃
Boyu uzunsa belkide şekli normallerden daha çok zevk verir partnerine
Owwww sahilden mi be
Sahiden mi
Bilmiom olum hayatımda seviştim sanki ama intte abuk subuk dildolar kullanıyorlar ihtimal dahilinde denemeden bilemezsin
Haklısın ama 18 cm büyük sayılır demi normale göre
Bence büyük mdmsös
Bu ne ya dhsjjs
Konuşmaya bak NDMSMSÖS
Eğlenceli mi gelir kadına korkutucu mu peki
Gördüm minik hvdrf
Olum ben nerden biliyim çok mu gördüm sanki mdösmsmwmwöw
Hshshs salın kızı ya djsjsj
Ya bi bulsana beni sen😁😁
Sal beni djsmsmsöös
Valla azıcık vaktini alıcam sadece ya🔥
😁😁😁
Napcan her şeyi sordun zaten
Kesin minik jdjd
Çok kısa vaktini alıcam sonra engel istersen
Ufff
küçük onun yanın da büyükk
10cm ne ya parmak gibi
Kullanmasını biliyorsa 10 santim değişiyor hayatım
Mikro penis olarak geçiyo sanırım
Sihirli sözcükleri söyle
Saçma sapan konuşma ya küçük değil küçücük 😂
Küçük ama çokta küçük değil
Çok küçük hissetmezsin bile, orta parmağım bile 12 cm vardır benim
Ağzına al belki büyür, ama maxı 10 sa daha büyümez.
O daha büyücek ablası
Hahsas deli
Aman aman büyür ablası öyle deme
Tatmin eder mi
sana bağlı ediyomu sen söyle
kalın mı bari
Evet küçük inik hali bile
Yani biraz küçük
Hdhshshs
Küçük
Küçük hali bile 10 vardır benim 😊
Şaka mı