- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
1 yılGünümüzde artık hiçbir şey erken değil be yazık ki birinci buluşmada öpüşüp sevişen bile var o yüzden bence günümüzde gerçek aşk sevgi diye bir şey olduğunu ben düşünmüyorum ve gerçek aşka artık inancımız kaybetmek üzereyim üzülerek söylüyorum bunu ne yazık ki çoğu insan aşkı seksle karıştırıyorlar
32 Yorumla
Soran1 yılEvlenince seks
- 1 yıl
Artık günümüzde evlenmeden bolca yaşanan bir şey olduğu için kimse evlenmiyor bile herkes nasıl olsa her şeyi yaşıyoruz evlenmeye ne gerek var diyor 100 kişiden 99’u öyle düşünüyor ha bana göre elbette ki evlenince yaşanması gereken bir şey ama dediğim gibi günümüzde bu ne yazık ki öyle değil
En İyi Cevaplar
Sana şunu diyeyim eğer ne kadar kendinden çok verirsen senden o kadar uzaklaşması, soğuması o kadar yakın olacak... Kendine ne kadar değer veriyorsan 1 o kadar kendinden onu uzak tut yoksa yok ciddiydi dersin ağlayarak o sırtını sana dönerken... 2. buluşmada nasıl iş ciddiye biniyor? Onu da anlatırsan sevinirim... Benden söylemesi bu adam seni 3-4 ay sonra tanımaz bile... Başka 1 tavsiyem daha var Büyükçekmece taraflarında belki tanıyorsundur fariz diye 1 arkadaş var ona gidip sevgilini test etmesini iste... Testi geçersen 10bin tl veriyordu. Aldatan avucunu yalıyor tabi
47 Yorumla
Soran1 yılAnkara da test etme yokmu
Soran1 yılHahahaha testi geçerse 10 bin bana kim verecek djdjf
Soran1 yıl@Lilith_me 😂😂😂😂 hahahhahahaa benimkini de ilerleteyim de sevgililgii denerimmm
Soran1 yılFake hesap açıp djfjfj
Evlenince olmalı öpüşme
44 Yorumla
Soran1 yılPeki
Soran1 yılYok erkek arkadasm var
- 1 yıl
Kesinlikle evlenince olmalı
1 yılBence en güzeli 5 buluşmadan sonra ama şimdiki gençler daha ilk buluşmadan hemen istiyor yazmışsın ya ikinci buluşma erken mi diye yani kendilerinde hak görüyorlar daha ilk görüşmede ilk görüşte hemen yakınlaşmayı bir şeyler yaşamayı bilmiyorum yani hangi cesaretle bu bayan olsun erkek olsun bence fark etmiyor hangi cesaretle hiç tanımadığım bir insana güvenip bu kadar kendini teslim ediyorsun
11 Yorumla
Soran1 yılDogru diyorsun tanımak lazim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılİkinci buluşmada ikinci öpüşme olmalı. 🤪
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBen öpüşmem ikinci buluşmada
00 Yorumla
1 yılBir ilişkinin ciddi olduğunu, daha doğrusu iki taraftan da ciddiye alındığını anlarsan, bence ondan sonra güven oluşur. Benim için ciddi bir ilişkide öpüşmek ciddiyetsiz bir davranıştır. Amaç evlilik değilse serbest ama evlilik düşünüyorsanız, öpüşmeyin kardeşim.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılaslında yanlış bir davranış sadece şu açıdan bir insanı tanımak seninle bir ilişki yürütebilecek mi yoksa sadece seni kullanmak mı bunu anlamak için oluyor ilk buluşmalar ama ilk buluşmada ya da2. olur 3. insanlar yapmamamız gereken şeyleri heyecandan meraktan hormonlara kapılmaktan sevgi eksikliğinden yalnızlıktan acelecilikten yapıyoruz.. peki kim zarar görür sadece paranı yemek için gelen kişi mi ya da sana sadece cinsellik için yaklaşan kişi mi hayır kendimiz. karşındakiyle zaman içinde bir şey yaşamak en güzeli ama bunu yapmak için duygularımızı kontrol edebilmemiz lazım
10 Yorumla
1 yılhızlı yaşayan erken ölür. hayatında kalıcı olmasını istiyorsan dengeyi sen ayarlamaya çalış. sana anlayış gösteriyorsa hayatında kalıcı olmak istiyordur. diğer türlü senle uğraşmaz kaçar gider.
11 Yorumla
Soran1 yılHizli olan çabuk biter aynen kalıcı olmak için zamanla olmak zornda
1 yılHayır değil eğer yeterli çekim hissedilirse ilk buluşmada da öpüşülebilir hatta sevişilebilir.
28 Yorumla
Soran1 yılAma iliski evlenince istiyorum
- 1 yıl
O ne saçma şey ya kusura bakma da evlenmeden önce öpüşmekle seks yapmak arasında hiçbir fark yok. Yani evlenmeden önce öpüşeyim, yiyişeyim falan evlenince kocam minik vajinamın kanadığını görüp rahatlasın falan, gerek yok böyle şeylere artık 😀
Soran1 yılHahahaha napim sevgiliyken bakireligi bozdurup hamile kalıp terkedileyimmi hdjdjdj opusme ten uyumu belli eder sevgililigi bağlı kılar fjjfjdjf
- 1 yıl
Korunarak seks yapmak diye bir tabir vardır bilmem haberin var mı? Anlatmak istediğimi gayet iyi anladın ama neyse istediğini yap özgür bir bireysin sonuçta 😀
Soran1 yılAma bakirelik gider işte sorun orada ailem istemiyo evlenmeden yasamami 😂 evlenince mi diktireyim ben yapamam o tür işler ya opusme iyidir fjfjjf
- 1 yıl
Yani bana göre ha evlenmeden önce öpüşmüşsün ha seks yapmışsın bunun pek bir farkı yok sonuç olarak ikisi de başkasıyla yaşadığın özel bir durum. Dediğim gibi hayat senin hayatın 😀
Soran1 yılHaklisin bizim aile tutucu yapacak bisi yok ortada kalırım diye korkuyorlar
1 yılhislere göre hareket etmek varken, neden kamuoyu yoklaması alınıyor anlam veremiyorum. aşkta istatistik olur mu hiç?
32 Yorumla
Soran1 yılNe zaman istersem yaparım da anneme göre erken ciddi değilse gerek yok diyo gönül egleme olur
1 yılBunun bir zamanı yok. İlk buluşmada da olabilir. İkincide de. Ama sevgili olman için önce cinsel ilişkiye girmen lazım. Yoksa arkadaşlıktan öteye geçmez o
16 Yorumla
Soran1 yılIliski evlenince
- 1 yıl
O zaman arkadaşlıktan öteye geçemezsin
Soran1 yılKizligi bozdursamda alması garanti degl djfjfj
- 1 yıl
Yoo dikersin :))
- 1 yıl
Daha doğrusu diktirirsin. Ya da ne yaparsan yap kendi hayatın
Soran1 yılYok ya bi dklik zevk için operasyon geciremem
1 yılCiddi bi ilişkiydi, kavuştuğumuzun 2. Dksında öpmüştü beni bunun zamanla alakası yok
41 Yorumla
Soran1 yılVay be
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Kızlar için kaçıncı buluşma olursa olsun evlenmek niyetindeyse nikaha kadar öptürmesin ki tılsım kaçmasın
24 Yorumla
Soran1 yılÖpüşmekte yok yani ddhhdjd
1 yılİnsan kendini mecbur tutmamalı kimisi vardır aylardır buluşur her gün ama öpüşmez içinden gelmez duyguları yetersizdir bazısı vardır içinden gelir tutamaz kendisini sevgisini gösterir burada zaman yoktur aslında akışına bırakmalı doğal olmalı tabii bi yere kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl2. de opusme olursa 5. de baska sey bekler bence erkek
66 Yorumla
Soran1 yılSeks evlenince dhfjf
Cevap sahibi1 yılBende oyle demistim bekarken :)
Aranızdaki güven ve iletişim belli bir olgunluğa gelmişse, ki uzun süredir tanıyorsanız, birbirinizi ilk te olur, eğer elektrik pozitif alındıysa tabi.
40 Yorumla
1 yılBen ilk buluşmada öpüştüm. Gayet de seviyeli bir ilişkimiz var
21 Yorumla
Soran1 yılVay be
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılArzuluyorsan erken değil ama o diyor diye oluyorsa erken
22 Yorumla
Soran1 yılİstiyorum evlenince seks olur da öpüşmek hemen olsa nolacak sonuçta basitlik değil dimi erken elde etme filan değil o anlık duygularla yapılan bisi
- 1 yıl
Bence öyle o ortam oluşursa ona adim at ama konrtol sende olsun onun dokuslari ile arzun cakisirsa konu sekse de kayabilir çünkü
1 yılYani hemen de olmamalı hemen yakınlaşmaya çalışandan korkmalısın zaten
11 Yorumla
Soran1 yılTamam
Gizli Üye(36-45)1 yılİkinci buluşmada öpüşme olursa üçüncü buluşma da yatakta olur erkek alacağını alır çeker gider sende silkildiğin le kalır ağlar durursun
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHaksız mıyım söyle
Soran1 yılEvlenince seks yapacam da opusme sevgililikte olmasnmi
Cevap sahibi1 yılEvlenince istiyorsun bu güzel bir şey ama ikinci buluşmada öpüşme olmamalı biraz tanıyın ikinci buluşma da öpüşme olursa basit kadın çok çabuk elde edilen biri olarak düşünür erkek seni hemen yatağa atmaya çalışır ona göre
- 1 yıl
İstersen onu da yapma:)
Gizli Üye(25-29)1 yılGörüşün, konuşun birbirinizden hoşlanıyorsanız evlenirsiniz.
Öpüşmeye gerek var mı?
Yani ben böyle düşünüyorum.13 Yorumla
Soran1 yılBilmem öpüşmek istiyorum ama hahaha ileri gider diye korkuyorm
Cevap sahibi1 yılZaten bunları evlenmeden önce yapmak doğru değil.
Yine de sen bilirsin.
Soran1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)1 yılÖpüşmenin yeri olur, zamanı olmaz. Ne zaman içine his doğdu, ne zaman o duyguyu hissettin, öpüşürsün. İlk buluşmada da öpüşülür. seks bile yapanlar var. Öpüşmek ne ki. Ben çok ilk buluşmada öpüştüğüm oldu. Önemli olan. Ambiyansı yakalayabilmek. Ortam olacak , duygu olacak, istek olacak, yapılacak
10 Yorumla
1 yılBu planlama ile olmamalı doğal olun aşkla olur tutkuyla olur da böyle isler
12 Yorumla
Soran1 yılBncedee
- 1 yıl
Zamana bırakın böyle olmaz ee 2 bulusma öpüşme 3 buluşma sarılma nereye kadar
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden bunları söylemek bile ayrı haram iki gramlı akıllılar sizi
217 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden seks yasanmicak zaten
Soran1 yılNeyin gunah olduğunu Allahtan duyarız sen kimsin
Cevap sahibi1 yılAllah'tan duyamamışsın çünkü kitabını okumuyorsun, sonra bilen birisi de çıkınca yaptığınızın yanlış olduğunu söyleyince de böyle horozlanırsınız. Allah'tan duymak istersen böyle benim gibi kulu sana yanlış olduğunu söyler ama o kadar kafan cahilleşmiş ki gelen mesajı göremiyorsun.
Cevap sahibi1 yılMadem Allah'tan duymak istiyorsun al ayetini atayım:
İsra Suresi 32. Ayet/15. Cüz
وَلَا تَقْرَبُوا الزِّنٰٓى اِنَّهُ كَانَ فَاحِشَةًۜ وَسَٓاءَ سَب۪يلاً
Zinaya yaklaşmayın. Zira o, bir hayâsızlıktır ve çok kötü bir yoldur.
Soran1 yılBu ayeti biliyorum senin soylemenle ogrenmedik yasadigimiz hayatın hesabını Allaha verecez öpüşmeyi bile evlenince yaşamak risktir bide o var belki adamın yapacağı tatmin memnun olmicz yani ne çıkarsa bahtina işi
Soran1 yılSenin dediğin gibi olması için görücü usulü evlenmek lazım sevgililikte haram
Soran1 yılBegenmedik bosanacazmi yani :))
Soran1 yılSevgili olup opusmeden ask bağlılık olur mu seks demiyorum masum opucuk sart
Cevap sahibi1 yılAyeti bildiğini zannediyorsun ama zerre anlayamıyorsun farkında da değilsin. Yapın demiyor ayette yaklaşmayın diyor ama sen hâlâ daha ısrarla cahilliğini belli ediyorsun, evlenmeden önce öpüşmek veya masum bir buse kondurmakta haram ve zina oluyor embesil cahil seni.
Cevap sahibi1 yılNeden evlenince öpüşmek risk olsun evlilik girdiği takdirde hiç bir risk kalmıyor her şey helale dönüşüyor hatta o işi yaparken bile sevap kazanıyorsun daha dinini bilmiyorsun bilen birisi de karşına/karşınıza çıktığın da anca boş boş cümleler söylüyorsunuz. İyi o zaman bu yolda devam et bildiğini zannettiğin ayeti unutma ama dünyada iken birisi bana tavsiye veriyordu da ben sırf cahilliğim ve zevkimden onu dinlemedim dersin ben bildiğim olan kısmı söyledim artık benden çıktı hayırlı cumalar.
Soran1 yılEvlenince sekste adamın şeyi küçük diyen kızlar var tatmin olmayan adamlar da göğüs sarkık diyo hahahaah nisanlilikta hiç birbirini görmeyen zevkini bilmeyen ve kız arkadan istemiyo adam arkadan ister zorla evlenmeden kriterleri konuşmak gerekir 👍
Soran1 yılSen cinsellik konuşmakta haram gormekte diyorsun yapmak farklı bi konu
Cevap sahibi1 yılCinsellik konuşmakta haramdır, lütfen haramları normalleştirmeyelim haram her zaman haramdır, cinsellik konuşamazsın evlenmeden önce, ha konuşurum diyorsan da harama girersin hiç kusura bakma dinde ki kurallar hâşâ! Senin istediğine göre tasarlanmamış kural kuraldır bitti.
Cevap sahibi1 yılEvlendikten sonra da hiç kimse sizi yasak bölgeden yapacak diye bir şey yok, yaptırmama hakkına sahipsiniz. Şimdi bunu önceden konuşalım da yapmayalım diye be biçim bir pislikce düşünce anlamıyorum ki siz yeni nesil kızları..
Soran1 yılSapkin erkek çok teklif eden
Cevap sahibi1 yılBen helale göre yaşarım asla olmaz de geç ve ayrıca sapkın tipli erkek bulmamaya çalış adam mı yok memlekette.
Soran1 yılOyle yapacam ins doğru kişi olur
Gizli Üye(25-29)1 yılKendi kendini ikna etmeye çalışıyorsun. İkinci buluşmada düzgünce oturup konuşmak varken ne öpüşmesi. Benim yapacağım bir şey değil. Sen basitlik olarak görmezsin ama ben görürüm eğer yaparsam. Tercih sana kalmış.
20 Yorumla
1 yılYani evet bana göre yelkenleri erken suya indirmemek lazım
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk zamanlar değil ama içinden geldiğinde severek istediğinde serbesttir bence
11 Yorumla
Soran1 yılOkey
Evet erken 4 5 buluşmadan sonra olur ama aranızda aşırı bi yakınlaşma olursa belki bi ihtimal ama onun dışında çok hevesli olduğunu belli etme ben kızlara karşı o hatayı çok yaptım sende erkeklere karşı hevesli olduğunu belli etme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
1 yılİlişkinin ciddi olmayacağını düşünürsek her an olabilir. İlişkide birbirini tanımayan insanların görüşmesinden ne ciddiyet çıkabilir?
10 Yorumla Ciddi sevgililikte 2. buluşmada öpüşme mi?
Ben sevdiğim insanla birkaç kez buluştum, ne elimi tuttu ne de öpüştüm. Sizin ciddi olan hâliniz buysa ciddi olmayan ilk gün yatakta biterdi herhâlde20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Zamanla olacak şey ilk buluşmada kendini kepaze edenler bile var
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Buna bu kadar erken sürede yeltenen birinin sevgisinden kuşku duyulur
20 Yorumla
1 yılBunu aradakü voltaja sormak lazım. En iyi cevabı voltaj verir 😁
10 YorumlaErken. Ben evlenmeden böyle şeyleri uygun görmüyorum ama genele bakınca yine erken sayılıyor.
10 Yorumla
1 yılNe zaman olmalı bilmiyom ama ikinci buluşmada olmalalı asla
10 Yorumla
1 yılBence değil ben genelde ilk buluşmada cinsellik yaşarım
10 YorumlaBence çok hızlı olmuş kendini bilerek ağırdan satki değerin olsun dozunda zor kadını oyna
10 Yorumla
1 yılBunun bir sıra numarası mı olmalı, yapmayın lütfen. birde şu olur ikide bu, üçte……
10 Yorumla
1 yılikinci buluşma benim için sevişmeyle geçiyor öpüşmeyle vakit kaybedemem 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
1 yılKişiye göre değişir. Güçlü bir bağ oluşursa olabilir hissedersen.
10 Yorumla İkinci buluşmada kedi sever misin ben karpuzlu soda severim goygoyu döndüren biziko 😀
10 Yorumla
1 yıl
1 yıl2. Bulusma cok erken biraz daha burbirinizi tanimaniz gerekti
11 Yorumla
Soran1 yılTamam tanıyalım ozaman
1 yılAranızdaki güven bağına bağlı bir şey ikiniz birbirine güveniyor ise olabilir güvenmiyorsan izin verme
10 Yorumla
1 yılİçten gelen bir şey sayıya bağlı kalmamalı bence. Karşılıklı gelişen bir durum olması daha iyi bence
12 Yorumla
Soran1 yılErken olunca basitlik kolay elde edilms gozukmesn
- 1 yıl
Fazla naz aşık usandirir. Ama anlayış varsa bu zaten düşünülemez bile
1 yılNe öpüşmesi ilk buluşmada sevişme olmalı beklemeye gerek yok
01 Yorumla
Soran1 yılHahshs
1 yılYani erken mantıkken , güvenmek önemli bana göre değerli bir şey öpüşme. Değerli bir an. Pişman olucağan bir şey yapmanı istemem.
00 Yorumla
1 yılHayır olmamalı daha yeni tanışıp görüşüyorsunuz filan flört aşamasındasınız zaten bence genel olarak sevgiliyken bile yanak harici olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKaçıncı olur bilmem ama ne zaman iki taraf hazırsa duygulu ve hisliyse içten geliyorsa o zaman
10 Yorumla
1 yılÇok alıştıktan ve artık birbirinizi tanıdıktan sonra
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlk buluşmada bir şeyler olmamışsa ikinci buluşma olmaz zaten...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen ilk buluşmada öpüştüm ama ilk buluşmamız aslında 6. Ayımızdı. Uzak mesafe problemleri. Şimdi 4 yıldır beraberiz geçen hafta da nişanlandık. Güven, sevgi varsa öp gitsin amannn 😂
10 YorumlaZamanı yok bunun bir iki her an öpe. Bilirim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEmin olduğunda... 1 ay 2 ay 3 ay bu sizin elinizde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılikinci buluşmadada olsun yani tekte oluyo genelde ama iki daha makbülü :-D
00 Yorumla
1 yılYok geç bile kalmışsınız niye bu kadar ertelediniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Üzerine düşünülecek bir konu değil. İlk buluşmada da öpüşme olabilir.
00 Yorumla
1 yılcanın ne zaman isterse o zaman öbüşünnn ağız sağlığına önem veriyorsa zamanın önemi yok ksjf
00 Yorumlailerde kocana sorarsın erken mi dilimi sokmuşum ağzına erkek arkadaşımın diye
04 Yorumla- 1 yıl
Ya ne kadar boşsunuz cidden ya sen sanki karına saklıyorsun kendini
- 1 yıl
Seninle laf kavgasına girmeyeceğim samimiyetsizsin çünkü
ne ilk ne son olmalı gelişine gidişine odaklanmalı...
00 YorumlaBazıları için Normal Bazıları için Erken dir Bu Göreceli - Kişiden Kişiye Değişen Bir Konudur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Bence herkes yerine göre değişir önemli olan birbirini gercekten seviyorsa hisle başlar.
00 Yorumla
1 yılyok canım ne erkeni görür görmez öpüşmek lazım
41 Yorumla- 1 yıl
😅
- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler