Arkadaşlar yatakta bir erkekte en çok iz bırakan detay hareket vs. Nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Atılgan olmalısın seksi nakışlar atmalısın iniltiler bırakıp zevk aldığını belli etmelisin kalçanı da güzel kullanman gerek öpüşürken dilini davetkar şekilde kullan savurur gibi değil
43 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılBunu sorduğuna göre gerçekten içinde mükemmel bir potansiyel var sadece bunu dışarı çıkartman gerekiyor sakın utanma yanlış yaparım felan diye düşünme eğer ki senin için de tutku varsa o sana doğrusunu öğretecektir zaten adamların aradığı mükemmel ilişkiye giren kadınlar değil tutkulu ve kendini iyi hissettirecek kadınları arıyor erkekler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılKucağına otur ikincisi saksoyu ihmal etme süresini uzun tut üçüncüsü inlemekten asla vazgeçme
07 Yorumla
Soran1 yılSence min. Kaç dakika sürmeli oral seks
Cevap sahibi1 yılO karşılıklı belirlenmeli bence on dakika ideal ama ağzın yorulur o kadar yaparsan birde oral uzun sürecek diye kural yok mesela buluştunuz diyelim o gece ilişki boyunca 3 4 defa yapsan yeterli denilebilir yaşlarınız kaçtı
Soran1 yılHıımm... Benim 24 partnerimin 26 yaşın önemi var mı ki 😃
Cevap sahibi1 yılYooo merak ettim böyle sorunca acemice geldi de yaşlar küçük zannettim gerçi belki ilktir onu düşünmemiştim ne zamandır birliktesiniz
Soran1 yılDaha önce deneyimlerim oldu ama bu kişi ile ilk kez olucak kendine çok aşırı güveniyor seks konusunda. Bende acaba yatakta yetersiz hisseder miyim diye korkuyorum
Cevap sahibi1 yılFb anlaşılan. Korkmaa dışarda öyle kükreyen içerde kedi gibi olur 😂😂
Cevap sahibi1 yılBu arada daha fazla özelinin detayını verecek misin buradan yoksa priwden mi yazarsın
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılcilveli ol ve güzel bir oral seks yaparsan şehvetli şekilde zaten gerisini erkek getirir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzel sevişerek. Boynundan başlayıp şeyine kadar yalayarak inerek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadının çok hareketli ve istekli olması onu unutulmaz yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer erkek farklı şeyleri sever. Deneyerek değişik şeylerle bunu kesfetmelisin
00 YorumlaHer erkekte değişir. Bu çabalara girme zevkine bak
02 Yorumla
Soran1 yılÖff bilirkişi misin sen genel anlamda vardır illa her erkeğin hoşuna giden şeyler
1 yılPartnerin şanslıymış darısı başıma “
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSevisme büyüsü yap sürekli kadın bul
00 Yorumla
1 yılBırakamazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Cazibe
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Cesaret bence
00 Yorumla
1 yılBaskın olmak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi