Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Şimdi p*rno 10/8-9 luk kızları izlesekte onlarla etkileşime geçemediğimiz için zevk az veriyo ama nude atan 10/6-7 lik kızla etkileşime geçebiliyosun konuşuyosun en kötü ihtimal seni arzuladığını düşümüyosun vs daha çok zevk veriyor
0
19 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Ha yanlış okumuşum ya sen atmak istiyon o p*rno mu izliyo
1.5 yıldır sevgiliyiz ve yanyanayken çok güzel bir cinsel hayatımız var. Ancak yazları aile evlerimize dönüyoruz ve ayrı kalıyoruz bu zamanlarda böyle sıkıntılar oluyor. Sadece fotoğraflarımdan etkilenmiyor olabilir mi, yoksa yanımdayken numara yapıyorsa bunu nasıl anlarım?
Ben izlemem yaşamayı tercih ediyorum daha önce kendimi geliştirme amaçlı pozisyon bilgisi için izlediğim çok olmuştur ama bu 18 li yaşlar şimdi saçma geliyor
Evet anlıyorum teşekkür ederim. Ama ben benden doymadığını öğrenmek istediğimde hep reddediyor böyle düşündüğüm için üzülüyor. Ben dürüst olmasını nasıl sağlayacağım ona ne sorabilirim?
genelde cıkarır sevgilinde cıkaracagını bıkacagını dusunuyordur o yuzden istemiyordun yuzde 90 bu ihtimal yuzde 10 da vucudunu begenmiyordur ama öyleysede kısa surede bahane bulur ayrılır
Bak ben hiçbir zaman sorun çıkarmadım ama bu adam böyle. Vücuduma bayıldığını söylüyor bu yalan bence de. 1.5 yıldır ilişkimiz var, evlilik planı yapıyor ama ben devam etmek istemiyorum beğenmiyorsa. Onun bu konuda dürüst olmasını nasıl sağlayacağım bir taktik verir misin bana
sorun cıkarmamana ragmen ve ilişkiniz varsa başkasına bakıyorsa bu adamla zaten yurumez onun yası kaç senin yasın kaç istersen takipp ett benii en basından detaylıca ilişkinizi konusalım ona göre dinler yorumlar fikir bakımından yardımcı olurum
Başka bir kıza bakmaktan ziyade sadece p*rno izliyor. Gözünün dışarda olduğuna şahit olmadım. Ama tabiki benden faydalanmak yerine gidip de p*rno yıldızlarına bakması rahatsız ediyor
yani bu hareket gözunun dısarıda olması manasına gelir sonucta sana bakabilir ama bakmıyor sen harici birseye bakması arayısta oldugunu gösterir sen ona gösterirken sorunda cıkarmıyorsun demekki bir arayısta
sanmam o vucut arayısı içinde tahminimce onun hakkında daha detaylı bilgi versen ilk tanısmanızdan başlayıp ona göre yorum yapar kesin birsey söylerdim en bastan anlatmak istiyorsan benii takipp et oradan konusalım yazması daha kolay olur merak etme senii rahatsız etmem edersemde engellemen 2 saniye surer zaten ama tahminim onun hayalinde bir vucut var onu arıyor gibi geldi bana
olumsuz yorum yapmak istemezdim ama maalesef ilk akla o geliyor, diğer türlü çok kötü fotoğraflar falan gönderiyor olman lazım herhalde ki zor yani diye düşünüyorum
Ne tarz fotoğraflar ne tarz konuşmalar yapılıyor bilemiyorum tabii. Daha ateşli şeyler deneyebilirsin daha ateşli tahrik edici sohbet daha tahrik edici pozlar vs. Etkisi olur
Hayatında biri varken p*rno daha çok takılanı hiç duymadım. Tam aksi böyle normal nude öylesine çekilmiş foto bile benimkini daha çok azdırıyor. p*rno çok yapmacık falan diyor hep.
Sürekli ne kadar sürekli ayrıca sevgilin günde ne kadar çekiyor bunlar önemli çünkü belki adam istekli teke günde kaç kere yapıyor da senden daha da fazla istemeye utanıyordur Veya prno bağımlılığı denen bişey var yinede bırakamıyor Veya belki de özel pozisyonlarda atmanı istiyordur ama söyleyemiyordur prnolar gibi
Haklısın gözümden kaçmış kusura bakma. Zaten atarken genelde p*rno görüntüsüne benzemesine dikkat ediyorum. Haklı olabilirsin genelde günün belli bir zamanı birkaç tane attığım oluyor. Bu yazdığın ihtimalleri düşünmek arzulanmadığımı düşünmekten daha iyi geldi.
Bak ben senin aklından ne imayla attığını bilsem de karşındaki kişiye kendini küçülttürüyor olabilirsin yanlış anlaşılmasın ama sence de onun istemesini beklemen daha doğru olmaz mı hani biraz canı çeksin yani glglgggl bi diğer sebep de bak şahsen yaptığın şey kendimce hoşuma gitse de aslında bu kadar kolaydan satman doğru değil çünkü karşıya ilişkide uğraşması için sebep vermiyorsun şöyle düşün
Ooo kız bana nudeleri de atıyor beni çok seviyor bana bağlı bune aga üflememe bile gerek olmuyor ne güzel krallar gibi yaşıyoruz
Tabii belki de sizin aranızda tamamiyle uyum vardır böyle bahsettiğim sorunlar yoktur öyle ise sen kafana göre takılmaya devam et ama şunu unutma bu hayatta her şey karşılıklıdır sen ona bu tarz derecede güzel muamele çekiyorsan onun da sana benzerini yapması lazım herkes dengi dengine
Olabilir ya evlilerde de p*rno bağımlısı olan oluyo. İlerde sorun yaşarsın seninle yapmaz p*rno izler 31 patlatır hele erken boşalıyosa senle hiç yapmaz
Basit bir erkeği bile tahrik edemiyorsam bilmiyorum ne boka yarıyorum ki. Arkadaşlarım sevgililerinin çok istekli olmasından şikayetçi benim halime bak
Bak kendin diyorsun basit diye o yüzden onun için sıkma canını:)) ya bak zaten gizlisin ben de gizliyim seni iyi hissettirmek için demiyorum samimi olarak söylüyorum çok tatlı birisin bence boş yere sıkma kendini üzülme hiç
Teşekkür ederim ama insan kadınlığını hissetmek istiyor. Başka birine karşı hayatta obje gibi görünmek istemem ama sevgilim için yeri gelince böyle görsün isterim ancak olmuyor zorla bile olmuyor. Basit demem genelde kolay tahrik olmasından kaynaklı. Yüzyüze hiçbir sıkıntı yok uzakta olunca hiç istemiyor gibi davranıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Şimdi p*rno 10/8-9 luk kızları izlesekte onlarla etkileşime geçemediğimiz için zevk az veriyo ama nude atan 10/6-7 lik kızla etkileşime geçebiliyosun konuşuyosun en kötü ihtimal seni arzuladığını düşümüyosun vs daha çok zevk veriyor
Ha yanlış okumuşum ya sen atmak istiyon o p*rno mu izliyo
Sevgilim p*rno izlemeyi bana tercih ediyor. Sence onun tercihi sizinkinden farklı mıdır?
Iı aranızı bozmak gibi olmasında senden hoşlanmıyo arzulamıyo olabilir ben sevgilim olduğunda onunla yapmayı her türlü tercih ederim
1.5 yıldır sevgiliyiz ve yanyanayken çok güzel bir cinsel hayatımız var. Ancak yazları aile evlerimize dönüyoruz ve ayrı kalıyoruz bu zamanlarda böyle sıkıntılar oluyor. Sadece fotoğraflarımdan etkilenmiyor olabilir mi, yoksa yanımdayken numara yapıyorsa bunu nasıl anlarım?
Yani yan yanayken cinsellik yaşamanız normal mastürbasyon yapmaktan iyidir ortalama bi kızla ilişki yaşamak
Ama yan yana değilken başkalarını arzuluyosa aşk yok
Ama p*rno izlemek daha kolay geldiğinden olamaz mı sizce:(
Yok daha iyi bi swçenek varken neden p*rno izliyim ki
Üzdün beni god damn it
Üzgünümm :(
Benim düşüncelerim bunlar ama
Olsun kız dürüstlüğün için teşekkür ediyorumm
Rica ederim var mı bi isteğin
Yok kendine iyi bak
tamam sormadın ama benim var jdjdjdj var mı manitası olmayan arkadaşın djjdjdj
Kanka yapma gözünü seveyim manitanın arkadaşları bitti sana da mı ayarlamakla uğraşayım kdmsmmw
Kskskxkkxjx şakaydı zaten tanımadığım etmediğim kızı nasıl manita dicem
İşte bazen manitacılık sınır tanımıyor belli olmaz dmamwm
He ama şunan konuşçak biri olsa fena olmazdı yalan yok 2 nude atar günümüz şenlenirdi dldllsjs
Benim partnerlerim sağolsun kayıt alırlar kimseyi izlememe gerek kalmıyo😂
Varsayım yapalım onlar Kayıt aldılar diyelim yine de p*rno izlemek istedin. Sebebi ne olabilir?
Ben izlemem yaşamayı tercih ediyorum daha önce kendimi geliştirme amaçlı pozisyon bilgisi için izlediğim çok olmuştur ama bu 18 li yaşlar şimdi saçma geliyor
Benim sevgilim böyle de ben onu anlamak için soruyorum bu soruyu. Bir erkek olarak bu kişinin neden böyle yaptığını dürüstçe yorumlar mısınız
Yani tek seçenek senden doymuyo ki ben bu şartta bile izlemez başka partner edinirdim, bir diğer şeçenek belki mastürbasyon bağımlısı
ya da basit biri yeterince açıkmı😂
Evet anlıyorum teşekkür ederim. Ama ben benden doymadığını öğrenmek istediğimde hep reddediyor böyle düşündüğüm için üzülüyor. Ben dürüst olmasını nasıl sağlayacağım ona ne sorabilirim?
Hımm konu derin nasıl desem bilemedim🙂
:(
Yaz bana söyliyim
Burdan olmaz
çünkü 3 5 kere foto istedikten sonra kızlar sorun cıkarmaya başlıyor
Sorun çıkartmıyorsa? Bilmiyorum belki de bu durumda olsanız siz de izlerdiniz
genelde cıkarır sevgilinde cıkaracagını bıkacagını dusunuyordur o yuzden istemiyordun yuzde 90 bu ihtimal yuzde 10 da vucudunu begenmiyordur ama öyleysede kısa surede bahane bulur ayrılır
Bak ben hiçbir zaman sorun çıkarmadım ama bu adam böyle. Vücuduma bayıldığını söylüyor bu yalan bence de. 1.5 yıldır ilişkimiz var, evlilik planı yapıyor ama ben devam etmek istemiyorum beğenmiyorsa. Onun bu konuda dürüst olmasını nasıl sağlayacağım bir taktik verir misin bana
sorun cıkarmamana ragmen ve ilişkiniz varsa başkasına bakıyorsa bu adamla zaten yurumez onun yası kaç senin yasın kaç istersen takipp ett benii en basından detaylıca ilişkinizi konusalım ona göre dinler yorumlar fikir bakımından yardımcı olurum
Başka bir kıza bakmaktan ziyade sadece p*rno izliyor. Gözünün dışarda olduğuna şahit olmadım. Ama tabiki benden faydalanmak yerine gidip de p*rno yıldızlarına bakması rahatsız ediyor
yani bu hareket gözunun dısarıda olması manasına gelir sonucta sana bakabilir ama bakmıyor sen harici birseye bakması arayısta oldugunu gösterir sen ona gösterirken sorunda cıkarmıyorsun demekki bir arayısta
Herhalde sevgilisi kim olursa olsun bu kişi böyle yapacaktı...
sanmam o vucut arayısı içinde tahminimce onun hakkında daha detaylı bilgi versen ilk tanısmanızdan başlayıp ona göre yorum yapar kesin birsey söylerdim en bastan anlatmak istiyorsan benii takipp et oradan konusalım yazması daha kolay olur merak etme senii rahatsız etmem edersemde engellemen 2 saniye surer zaten ama tahminim onun hayalinde bir vucut var onu arıyor gibi geldi bana
Ben anlat dediğimde benim vücudumun tam onluk olduğunu söylüyor yalansa ben doğrusunu öğreneyeceğim... Ne anlamı var ki
Pormalarda Trip yok çünkü, siz TripAdvisor atıyorsunuz hemen
Hayır? Ne alaka
Sen atmıyor olabilirsin
Ben atıyorum ona rağmen izliyor bu yüzden sorumu sordum
Sevgilin biraz saf ya da seni sevmiyor
Sevmiyordur
hayır, genelde mırın kırın edilip gönderilmedi için p. orno cazip geliyordur
İstemeden bile yollayan bi sevgilin varsa neden izlersin peki?
o zaman izlemedim yani, direkt sevgilimle fantezi yapardım
öyle olmaması biraz acaba senden mi tahrik olamıyor düşüncesini getiriyor akla
Bende öyle düşünüyorum.
olumsuz yorum yapmak istemezdim ama maalesef ilk akla o geliyor, diğer türlü çok kötü fotoğraflar falan gönderiyor olman lazım herhalde ki zor yani diye düşünüyorum
Baya özeniyorum. Mutlaka bana olan arzusunda bi eksiklik vardır. Düşün ya gece sesli konuşurken insan bi kere bile azmaz mı
kesinlikle azardı seslide varsa hem de kazık gibi olurdu
Ben bu sorunu nasıl çözebilirim sence? Onla konuşuyorum bu konuyu reddediyor çok arzuluyorum çok seviyorum seni diyor. Tek başıma çözmem lazım
Ne tarz fotoğraflar ne tarz konuşmalar yapılıyor bilemiyorum tabii. Daha ateşli şeyler deneyebilirsin daha ateşli tahrik edici sohbet daha tahrik edici pozlar vs. Etkisi olur
Etkisi olmuyor psikolojim bozuldu bu yetersizlikten dkdmdmek
Olur olur emin ol dene sen :)
Abim elimden geleni yapıyorum ama. Açıklamak da istemiyorum ama işin o.. su oldum mxmdmddm neyse savaşmaya devam belki bir gün olacak
Yani bu son söylediğine göre o kişi ile olmaz gibi geliyor
Hayatında biri varken p*rno daha çok takılanı hiç duymadım. Tam aksi böyle normal nude öylesine çekilmiş foto bile benimkini daha çok azdırıyor. p*rno çok yapmacık falan diyor hep.
Isteyecek birisi vrsa istemiyorsa onun ahmakligidir
Oha ya şaka mı bu. ben foto istediğimde yemediğim Laf kalmıyor
Dkdkdjdje hayat çok garip kimi atar işe yaramaz kimi ise atması için yalvarır nerdeyse ama istediğini alamaz
Sevgilim olsana
Sevgiliyi razı edene kadar ömür bitiyor. Kimseyle uğraşamam
İstese atıcaksın sanki çocuğa nude aw
Güncellemeyi oku atıyorum sürekli bi düt yaramıyor
Güncellemede attığının bilgisi yazmıyor
Sürekli ne kadar sürekli ayrıca sevgilin günde ne kadar çekiyor bunlar önemli çünkü belki adam istekli teke günde kaç kere yapıyor da senden daha da fazla istemeye utanıyordur
Veya prno bağımlılığı denen bişey var yinede bırakamıyor
Veya belki de özel pozisyonlarda atmanı istiyordur ama söyleyemiyordur prnolar gibi
Haklısın gözümden kaçmış kusura bakma. Zaten atarken genelde p*rno görüntüsüne benzemesine dikkat ediyorum. Haklı olabilirsin genelde günün belli bir zamanı birkaç tane attığım oluyor. Bu yazdığın ihtimalleri düşünmek arzulanmadığımı düşünmekten daha iyi geldi.
Hocam kimse kimseyi arzulamadığı sürece domalttırıp fotosunu istemez emin ol
İşte ben atıyorum mdmdksk onun benden istemesi nadiren oluyor
Oooo yalnız kanka yaptığın hiç iyi bişi değil
Niçin soğutur muyum kendimden böyle yaparak
Bak ben senin aklından ne imayla attığını bilsem de karşındaki kişiye kendini küçülttürüyor olabilirsin yanlış anlaşılmasın ama sence de onun istemesini beklemen daha doğru olmaz mı hani biraz canı çeksin yani glglgggl bi diğer sebep de bak şahsen yaptığın şey kendimce hoşuma gitse de aslında bu kadar kolaydan satman doğru değil çünkü karşıya ilişkide uğraşması için sebep vermiyorsun şöyle düşün
Ooo kız bana nudeleri de atıyor beni çok seviyor bana bağlı bune aga üflememe bile gerek olmuyor ne güzel krallar gibi yaşıyoruz
Tabii belki de sizin aranızda tamamiyle uyum vardır böyle bahsettiğim sorunlar yoktur öyle ise sen kafana göre takılmaya devam et ama şunu unutma bu hayatta her şey karşılıklıdır sen ona bu tarz derecede güzel muamele çekiyorsan onun da sana benzerini yapması lazım herkes dengi dengine
Teşekkür ederim çok iyi bir yerden bakmamı sağladın.
Ne demek rica ederim seve seveee başka bir sorun olursa yazmaktan çekinme
Tabiki kendini açık ettin artık aklıma takıldıkça yazarım 🤣
Dkfkfkfkf aaaaaa ama napiyim samimi birine benziyon ben de yardımcı olmak istedim sadeceee
Ay sağ oll yardımın içinn senin gibi uzunca yorumlayan insanlara bu sitede ihtiyacımız var kesinlikle
Yaaa teşekkür ederim bu kadar tatlış bir şekilde düşüncelerini paylaştığın için ben sadece gerçekleri söylüyorum sen de sağ ol var ol
İsteyince vermiyorlar
İsteyince atan bir sevgilin varsa nede bunu yaparsın peki
Varsa ben p*rno izlemem be ne gerek var sevgiliye bakıp bakıp patlatırım.31 dkkdjdjdj
Benim sevgilim öyle yapmıyor nedenini bilmiyorum. Artık sürekli aklıma bu var cinsellik düşünemez hale geldim
At bakim bi bakılmicak cinsten misin
Bak güzelim bunu biliyorum. Ama onun bir alışkanlığı yüzünden olabilir mi bu?
Alışkanlık olabilir türk ifşa bağımlısı ise
Ldldkdkdkd
Güldüğüne göre Türk ifşa izleyip duruyor jdjjd
Yok ya yabancı izliyor gördüm
Olabilir ya evlilerde de p*rno bağımlısı olan oluyo. İlerde sorun yaşarsın seninle yapmaz p*rno izler 31 patlatır hele erken boşalıyosa senle hiç yapmaz
Hayır ben foto istiyorum
Ne güzel..
Çünkü daha cok yükseliyorum
Sevgilin çok şanslı
Aynen öyle
Istek atarmisin
İstedikten sonra nude daha iyi olur 😅
Istediğimiz zamanda s**** ve damgası yiyoruz
Atmadığımız için 🥹🥲
Sevgili nazını çekmektense
Beğenmemiştir attıklarını oda izliyordur
Aksini söylüyor neden bu konuda yalan söylerler ki...
Seni kırmamak içindir. Sıradan pozlar attıysan yetmemiştir belkide
Sıradan pozlar değildi, video bile atıyordum özenerek, kostüm giyiyordum. Beni beğenmiyorsa ayrılsın istiyorum ne yapmam lazım
Eklermisin anlatim özelden
Buradan üstü kapalı şekilde anlatabilir misin gizli kalmak istiyorum
Her sevgili foto atmıyor 😅
Atıyor diyelim neden bunu yapar?
Atıyorsa eğer izlemek çok saçma
Keşke atmasaydım hiç diyorum..
Neden ki attığın halde onları mı izliyordu
Evet
Bence sevgiliden atılan fotolar başka bir güzel hiçbir sevgilim atmadı bana öyle fotolar
İşte atılınca da kıymet bilinmiyor
Bazıları kıymet bilmez bazıları da benim gibi arar durur :((
Kaç yıldır sevgilisiniz
1.5 yıl
Yani çok saçma 1,5 yıldır da uzun bir süre benim gözüm sevgilimden başkasını görmez başka bir şey izlemem
:')
Ben hak ediyorum demek ki ne diyim
Hayır ya öyle deme sana kurban olsun 😂😂
Basit bir erkeği bile tahrik edemiyorsam bilmiyorum ne boka yarıyorum ki. Arkadaşlarım sevgililerinin çok istekli olmasından şikayetçi benim halime bak
Bak kendin diyorsun basit diye o yüzden onun için sıkma canını:)) ya bak zaten gizlisin ben de gizliyim seni iyi hissettirmek için demiyorum samimi olarak söylüyorum çok tatlı birisin bence boş yere sıkma kendini üzülme hiç
Teşekkür ederim ama insan kadınlığını hissetmek istiyor. Başka birine karşı hayatta obje gibi görünmek istemem ama sevgilim için yeri gelince böyle görsün isterim ancak olmuyor zorla bile olmuyor. Basit demem genelde kolay tahrik olmasından kaynaklı. Yüzyüze hiçbir sıkıntı yok uzakta olunca hiç istemiyor gibi davranıyor.
Onda sorun vardır emin ol ben bırak fotoyu ya da sesli görüşmeyi tek mesajla bile tahrik oluyorum 🫣kendinde bir kusur arama sakın
Burada mısın?
Evet buradayım
Napıyorsun nasılsın merak ettim
İnsan kötü hissediyor ama diğer bütün şeylerin güzelliği yanında gıkını çıkaramıyor böyle bir durumda.
Üzme kendini akışına bırak en iyisi:))
Gizliden çıksam konuşmak ister misin, rahatsız etmek için istemiyorum cidden
Çok teşekkür ederim ama şimdilik kendi başıma kalsam daha iyi olacak çok sağ oll
Rica ederim:)) yanlış anlamanı istemem
Yok yanlış anlamadım ne demek
Teşekkür ederim:)) biliyorum az çok neler neler var burada
Merhaba nasılsın
Herkes atmıyor
Atıyorsa?
İstediklerimi atsa videolara ihtiyaç duymam
Peki buna rağmen izleyen bir erkek beni beğenmiyor mudur sence
Evet muhtemelen sende bulamadığı şeyler var
Sence ne olabilir bunlar
Güzellik, cazibe yatakta istenilen karşılığı alamama ama bu ihtimal değil bence.
Elinden geleni yapıp da yeterli olamamak o kadar ağır ki Allah da kahretsşn ya
Sakin belki başka bir şey vardır bilemeyiz
Sevgilisi atmiyordur
Oral yapmali