Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Regl döneminde ilişkiye girmek mümkündür ki. Sadece görüşler ikiye ayrılır mesela bazı insanlar regl döneminde ilişkiye rahatlatıcı ve ağrı azaltıcı bularak tercih eder. Diğerleri de hijyenik bulmaz. Ekstra olarak doğal kayganlık sağlar, ağrı hafifletir. Dezavantaj olarak rahim duvarının açık olma ihtimali ile enfeksiyon kapabilir kişi ve hiç hiç hijyenik olmaz.
16 Yorumla
Soran1 yılSeksoloji uzmani misin bee
- 1 yıl
Regl de ilişki hiç hoş olmuyor
Soran1 yılNiye
- 1 yıl
Kokusu... Kadın cok isterse tabii ki yapilabilir
Soran1 yılKan kokusu mu nasıl bi koku
- 1 yıl
Kan kokusu
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
1 yılBir kadının regl (adet) dönemi sırasında cinsel ilişkiye girmesi genellikle tıbbi olarak güvenli kabul edilir, ancak dikkate alınması gereken bazı hususlar vardır:
1. **Enfeksiyon Riski:** Regl döneminde rahim ağzı biraz daha açıktır, bu da enfeksiyonlara karşı duyarlılığı artırabilir. Prezervatif kullanmak, hem cinsel yolla bulaşan hastalıkların (CYBH) hem de enfeksiyon riskini azaltır.
2. **Konfor ve Hijyen:** Regl dönemi sırasında cinsel ilişki bazı kadınlar için rahatsız edici veya dağınık olabilir. Yatak koruyucuları veya su geçirmez örtüler kullanmak bu durumu yönetmeye yardımcı olabilir.
3. **Hamilelik:** Regl döneminde hamile kalma olasılığı düşüktür, ancak tamamen imkansız değildir. Özellikle düzensiz adet döngüsü olan kadınlar için bu olasılık artabilir. Korunma yöntemleri kullanmak, istenmeyen gebelik riskini azaltır.
4. **Rahatlama:** Bazı kadınlar, regl döneminde cinsel ilişkinin kramp ve diğer regl semptomlarını hafifletebileceğini bildirirler. Orgazmın rahim kasılmalarını rahatlatarak ağrıyı azaltabileceği düşünülmektedir.
Her bireyin regl dönemi ve cinsel aktiviteye olan tepkisi farklıdır, bu yüzden çiftlerin bu konuda iletişim kurması ve her iki tarafın da rahat hissettiğinden emin olması önemlidir.10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılAşırı derecede kan kokusu olur o koku iğrenç bir koku rahatlatıcı olur mu evet bence olur hatta mükemmel derecede kıza kendini iyi hissettirebilir ama kokudan durulmaz
10 Yorumla
Kan gölü
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç bir şey olmaz ama sağlık açısından önerilmiyor
110 Yorumla
Soran1 yılSağlık açısından önerilmediğine göre bir şey olur demek ki
Cevap sahibi1 yılYani şudur seninde onun da enfeksiyon vs kapma riskin olabilir ben hamilelik açısından falan dusundum ilk
Soran1 yılHamilelik derken
Soran1 yılBebegin kafasına mi değer penis
Cevap sahibi1 yılHahaha ya saçmalama 😆ben bişey olur mu diye sorunca hamile falan kalir mi diye soruluyor gibi de düşündüm bı an.
Soran1 yılHamilelik olmaz mı
Cevap sahibi1 yılYok binde bir ihtimal
Soran1 yılGirilse ne olur etraf kan gölüne mi döner
Cevap sahibi1 yılHayır o kadar değil ama hoş olmaz bence tercih etmeyin
Soran1 yılBence de
Gizli Üye(30-35)1 yılGirilmez koku olur istek olmaz
11 Yorumla
Soran1 yılKimde olmaz istek
1 yılVajinadan mı anal mı oral mı
02 Yorumla
Soran1 yılVajinadan soruyorum digerleri nolacak
- 1 yıl