Okan_evl_ist sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(18-24)1 yılAnnem erken yaşta menopoza girdi ve gerçekten çok kötü hani kemik erimesinden tut başka hastalıklara kadar çok şeye sebep oluyor iyi bir şey değil
114 Yorumla- 1 yıl
Evet öyle kötü yanlarıda var.
Cevap sahibi1 yılYani iyi yanı yok diye biliyorum ben
- 1 yıl
Doğum kontrol olayı yok. Ped derdin yok..
Cevap sahibi1 yılOnların avantaj sayıldığını saymam o kadar çok derdi varken bunlar sayılmaz kadınların sağlığını bozuyor harcadığın ped ve doğum kontrolleri kötü bir şey değil hem bunları avantaj olarak görmek çok saçma
- 1 yıl
Sana göre saçma olabilir. Ben görüşümü tıbbi olgulara göre açıkladım. Uydurmadım. Başkalarının fgörüşlerine saygı duymayı öğrendiğimizde her şey farklı olacak!
Cevap sahibi1 yılPed almamak mı tıbbi beyefendi
- 1 yıl
Adet görmek tıbbi bir şey değil mi? Sen neyin derdindesin anlamadım. Sana herkes hep haklısın mı dedi acaba bugüne kadar?
Cevap sahibi1 yılKonu annem olunca böyle kadın gözlerimin önünde hastalıklarla boğuşuyor. Asıl sizin derdiniz korunmadan ilişkiye girebilmek büyük ihtimalle hep haklı çıkmaya çalışan sizsiniz gibi geliyor diğer yorumlarınıza baktığımızda da bunu görebiliyoruz. Siz menopoza giren birisi değilsiniz asıl siz nasıl anlayacaksınız?
- 1 yıl
Ya tabi bir tek senin annen var menopoza giren!! Ve her kadın da annen gibi!! Tamam hadi kardeşim hadi!! Burası cinsellik konunetiketi. Hala anlamadın mı? Ne istersem sorarım. Annen kanser miş gibi davranma.. Büyü biraz! Menopozdan kimse ölmedi...
Cevap sahibi1 yılSadece benim annem mi giriyor dedim. Ne istersen sorabilirsin ama saldırgan cevap vermen çok saygısızca büyümeyi saygıyı sizden öğrenecek değilim
- 1 yıl
Asıl saldırgan sensin dön bi bak ben senin yazdıklarına ne yazmışım sen ne yazmışsın. İnsan birbirinden her yaş herşeyi öğrenir. Saygıyı bile. Bunları hala anlamamış olup kendini olmuş zannetmeni gençliğine veriyorum
Cevap sahibi1 yılKör olabilir misiniz acaba saldırgan paylaşım yapan sizsiniz her suçu gençliğe atan sizler çok mu iyiydiniz gençken. Böyle sizin gibi insanlardan saygıyı öğrenmeyi kendime hakaret sayarım
- 1 yıl
Hala saldırgansın ama bak kör mör? Devam et etkileşim alıyor sayende paylaşım
- 1 yıl
Eğitimli, kültürlü, kendini yetiştirmiş, empati yapabilen ve en önemlisi iletişimi bilen sizin gibi insanlara selam olsun. Eic hakkınızdı. Bence ne sorarsam sorayım Eic alırsınız. Mesleki yaşamınızda ve özel yaşamınızda başarı sağlık ve mutluluklar dilerim.
En İyi Cevaplar
1 yılHenüz menopoza girmedim o dönem daha bana uğramadı. Ancak tabiki vardır avantajı. Rahat rahat cinsellik yaşanabilir, ayrıca her ay regl olma sıkıntısı yok ağrısı sızısı olmaz. Ancak menopozunda kötü yanları vardır siz her ne kadar iyi yanıyla ilgilensenizde, sinir stres şiskinlik sıcak basmaları olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoktorum, tek iyi tarafı gebe kalmayacak olmak. Onun dışında kadın vücudunu mahveden bi durum
23 Yorumla- 1 yıl
Kastettiğimiz zaten korunma derdinin olmaması. Anlayan birinin çıkması güzel. Başarılar hocam
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ediyorum en iyi cevap için :)) bazıları korunmanın ne kadar önemli olduğunu, ve bu sorunun ortadan kalkmasının ne kadar güzel bi fırsat olduğunu bilemiyolar maalesef. Evet çok fazla kötü yanı var. Ama getirdiği hastalık risklerinden menapoza kadar sağlıklı bir yaşam sürüp bir miktar korunabiliriz. İnsan doğası böyle maalesef, tek yapabileceğimiz şey bu. Çok fazla kötü yanı var diye, olumlu taraflarını görmezden gelmek hiç objektif bir yaklaşım olmaz. Diğer yorumdaki aşşşırı agresif kişi bunu okur mu emin değilim ama kendisine birazcık sakinlik diliyorum :))
- 1 yıl
Eğitimli, kariyer sahibi, empati yapabilen ve konuşmayı becerebilen sizin gibi insanlara selam olsun. Kim olduğunuzu bilsem hep eic veririm size hem. Mesleki ve özel yaşamınızda sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim.
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(30-35)1 yılYararı yok tabiki çok kötü
08 Yorumla- 1 yıl
Sen menopoza girecek yaşta değilsin... Bilmiyorsun...
Cevap sahibi1 yılİlla bilmek içn menopoza görmek lazm zaten dmi üstün zeka
- 1 yıl
Özelden yazdığını görünce millet sana üstün zeka der :)
Cevap sahibi1 yılMilletin ne dedig umrumda dğl ama sn menopoz u sadece girenlerin bildg şeyler oldgnu düşünmen üstün zekanın kanıtı ki sn grdin sanrm bilgin oldgna gore
- 1 yıl
Ya hadi... Sen önce bir yazmasını öğren!
Cevap sahibi1 yılİşine gelmedi anlaşılan nerden vursam sur yazisina laf söylim de üste cıkım😄
- 1 yıl
Yoo alakası yok. Bilmediğin sularda yüzmek yerine yaş grubuna uygun şekilde kenarda çıp çıp çıp yapmanı tavsiye ederim..
Cevap sahibi1 yılBi sktr gt ya. He bilmiyorum herşeyi sn bilion. Boş yorum boş insandan çıkar menopoz a kaç defa girdin ciktn da kesin konusuon 😄 bn bilgim var da kesin konusuom ya sn nerden gelio bu yorum ha dur tahmin edin hemcinslern gbi merktan googleden arastrmalarnla zaten iddia edip de öğrenmeye calistgn şey de bell
Gizli Üye(18-24)1 yılmenepozun ne gibi yararı olabilir awk
01 Yorumla- 1 yıl
Burada boş boş yorum yapacağına yazıp öğrenebilirdin awk
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat