iyi bir fiziği olan güzel sevişir diyebilir miyiz? Yoksa bunlar seks hurafeleri midir?

iyi bir fiziği olan güzel sevişir diyebilir miyiz? Yoksa bunlar seks hurafeleri midir?

Kimi zaman Asilcim şahane bir sofra hazırlanır sana.. Ama o sofraya oturduğuna oturacağına pişman ettirecek şekilde davranılır.. sunumu kötüdür.. asık suratlı bir insanla oturursun.. burnundan gelir.. Kimi zaman da çok güzel görünümlü bir yemek gelir önüne.. Ama lezzetten eser yoktur.. ağzının tadı bozulur.. işte boyle bir şey..
Kesinlikle.. adam elindeki enstrümani kullanmayı beceremezse eline yüzüne bulaştırır..
İyi bir vücudun özgüvene etkisi vardır, özgüvenin de sekse mahir olmaya etkisi oluyor, pozisyon açısından zorlanmalar olmaz, etkisi olsa da tamamen etkisi vardır diyemem, görsel güzellik açısından doyuma ulaşmak mümkündür, tamamen etkisi olmasa da etkisi var tabii ki, ancak bunun yanında sinir, stresten de uzak olabilmek gerekiyor iyi bir seks yaşamak için, güzel kokular, bakımlı ve temiz olmak da mühim unsurlar.
👏👏👏
Bence evet vardır seks pozisyonlarına daha iyi girmek kavrayabilmek açısından spor yapan biri daha iyidir, bir de kilolu yakışmayan bir vücut ile güzel kadınla ilişki kuran erkekleri hiç anlamıyorum
Kadınlarda o şansı neden onlara veriyorlar onu hiç anlayamıyorum 🤷♂️ ben bunca sene boşuna mı spor yapıyorum hayır, ben zaten sporu kendime yapıyorum onlar için değil 😎
İyi sevişmek tecrübe, yetenek, istek gibi etkenlere bağlıdır. Dış görünüş sadece gözü doyurur. Fiziği iyi biri belki daha kondisyonlu olabilir ama teknik daha önemlidir. Tabi fiziği kötü biriyle sevişmeyi çoğu kişi istemez. Hem teknik hem fizik biraz olmalı ki ortaya güzel bir iş çıksın.
Cevap
17Cevap
Evet vardır
Kilo fazla olunca, çabuk yorulurlar, birinci seansta , anasını emmiş tay gibi yayılır uyurlar,
Seans 🙄
@Burdurtekerkek kabasini yazmak istemedim anla işte.
Guzel yorum😂😂
Yaşadığın için biliyorsun heralde 😅
@Emre3558123 Yaşamak gerekmez, birseyleri bilmek icjn, Biraz akıl ve mantık kafi,
Merdiveni zor çıkıyor kilosu fazla olanlar, bunun tartışması bile yok. Konu kapanmıştır.
@Emre3558123 fikrin varsa görüş olarak da yazabilirsin başkasının yorumuna yazman gerekmiyor
Tutku işe seks bağlantılı . Müthiş fizikli ama tutkusu olmayan biri ile saçma ama kötü bir fizik olsa da (aşırı olmamak kaydıyla) tutkulu biri faha keyif verir
👏👏
Aa sen siyah pelerinli adam nicki üye misin 😃yorumda bir kere çok destek olmuştun unutmadım nickini 😊
evet ben oyum :) ne zaman ya hiç hatırlamıyorum o hesap kapanalı 4-5 yılı buldu herhalde
Oldu mu o kadar 😅😅 iki sene garanti oldu diyordum bende. Evet baya eski hesaptı valla çok kötü dönemimde destek oldun yorumda 🐣
Yardımım dokunmuşsa ne mutlu bana o zaman :) Oldu o kadar tabi bu hesabım 2020 bundan önce de Mad_Soldier hesabım vardı Pelerinli daha ondan da önceki hesabımdı var sen düşün ne kadar olduğunu :D
Haha olabilir 😂😂 30 lu yaşlardaydın o zaman 😃
Artık 40 lı yaşlara adım attık :D olgunlaşma yolunda ilk adımlar. Senin o zaman ki hesabın neydi konu neydi hatırlayabilirim belki :D
😃😃gizli hesaptan sormuştum zannetmiyorum
Muhtemelen hatırlamam o zaman :D o kadar yıl olmuş zaten. Neyse önemli olan senin iyi olman zaten. Sen iyiysen sorun yok :)
😇😇sağolun sizde iyisiniz umarım
Ben hep iyiyim çok şükür her halime şükrederim :) Bir sıkıntım yok inşallah sende de yoktur
İyi güzel bende iyiyim çok sağol 👍😇
Ne güzel hep iyi olursun inşallah :)
İnşallah sizinde 🙏😸
Amin amin :D

bilmem anlatabildim mi...
Çok iyi anlattın 😊
Var olduğunu düşünüyorum yani çekicilik katar iyi vücut ve insanı çekince de yoğun tutku ve şehvet oluşur iki taraf içinde geçerli bu bence görsel güzellik önemli bence
fizik sadece görsel şovdur.
Kaslı biriyle birlikte oldum adam 5 dk da boşaldı
Göbekli erkekle oldum adam zımba gibiydi.
Vücut çalışarak bazı şeyleri büyütemezsiniz😂
Kapasitesi belli yani
Allah bereket versin 😂
İyi bir vucuttla alakası yok..
Bir şeyi yapmak için insanın içinde o istek ve arzu olduktan sonra kötü vücutlada iyi iş çıkarabilir insan.
Şu skk vücutlara uyuz oluyorum kendilerini bişey sanıyorlar ne bka yarıyor kasları gösterince hiç bi halta yaramaz millet düşer bunlara göbekliyim ln ben taş gibi göbeğim var
Seks için fizik değil tecrübe ten uyumu ve gerçekten partnerine değer vermesi gerekir birde performans iyi olacak sporla alakası yok bunun
Fit oldun mu pancar motoru gibi çalışırsın :D sjh
Bakımlı vücud her zaman iyidir diri tutar ve çekicilik katar ama hafif kilo bile alsan yorar adamı yani o yüzden bakımlı olmak şart kilo skntı..
Öyle bir şey yok. Hayatımda gördüğüm en büyük penis ve en iyi sevişen kişi zargananın tekiydi. O vücutlu geniş omuzlu çocuklar 1 dakikayı çıkaramıyor misyonerde... kolları ağrıyormuş. Bu adam 20 dk gitti geldi inanir misinn
Cok zayıftı
Çözersen haber et de sitede merak edenler de kalmsın.
Sanmıyorum,, cinsellik vücut işi değil deneyim ve tecrube işidir.
Yemekte görsellikte önemli ama ahenk ilin tadı
Tabiki de alakası var. Obez birinin hareketleri kısıtlıdır
Wanda nara aynı ben
@alevalevyann senin anlayamayacağın türden
Bence davranış kadinlar üzerinde daha etkili benim açımdan öyle açıkçası.
👏
Ambalaj cekici gelebilir ama onemli olan iceriktir 😉
Hurafe obez değilse vücutla pek bi ilgisi yok
Kilolu göbekliler daha 10 dakika olmadan belini tutmaya başlayıp sonrada su aygırı gibi yığılıyor
Bence alakası yok bu tamamen ruh meselesi
Sevişebilir neden sevişmesin
Ağır yasamlar demedik😂
Tutku varsa iyi seks olur vücuda bakmaz
Iyi bir seksin tutku ile alakası var 😄
Karşı tarafa daha çekici geliyor olabilir
Hayır tabiikide
Hurafe
Alakasız kanka bnce
Tamamen hurafe
Islanıyorum..
Hiç alakası yok