Küçük bebeğim var aldatılıyorum, ne yapmalıyım?

Yaklaşık iki buçuk ay önce etrafa gülücükler saçan ben şu an bir ölüden farksizim. 8 yıldır emek verip sevdiğim ilişkim evlilikle sonuclandi şu an iki aylık çocuğum var oğlumuz oldu çok şükür sağlıklı bı sıkıntısı yok. çocuk planlı olmadı daha Eylül'de evleneli yeni bir yıl olacak. Ama yine de şükrediyorum Rabbime. Kötü olan maalesef ben zamanında ailemi dinlemedigime çok pişmanım ona dünyanın en iğrenç babasini secmisim. Bu söylediklerim ironi gelecek bazılarına ama evladimin üzerine yemin ediyorum ki değil. Eşim olacak herifin entest iliskisini öğrendim kız kardeşiyle. Belkide bu yıllardır vardı ve kamufle etmek içinde benimle evlendi. Garip olan nasıl bu kadar belli etmedi. İki bucuk ay önce misafirliğe gittiğimiz evde gece uyumadı. Onun sabahında Bir gün telefonuna bakasim geldi hiç bakmazken ve aynı evde kardesi olacak kasar da vardı kardeşine resmen cinsel ilişkiye girdiklerini yazmış benim oldun kocanım ben senin gibi şeyler kardeşi de inkar etmemis o an hamileydim ve dünyam başıma yıkılmıştı. Sabah sordugumda eşim olacak kişi kaçtı gitti dışarda mesaj atarak ikna etmeye çalıştı ickiliydim kafam yerinde değildi gibi. Kız kardeşi de inkar etti tabu ben bebeğim doğmak üzereydi sırf onun için dişimi sıktım kimseye içimi açamadım. Doğumdan sonra hiç bişey olmamış gibi o kız geldi bebeği sevdi hatta hediye bile almış tabi ben inanmadım. Bı görseniz eşimle sürekli iletişim halindeler gece yarısı bile yazıyor insan abisine bu kadar yazar mi üstelik şifre var eşimin telefonunda banada söylemiyor tabi ki şaşırmadım ilişkileri var bariz. Şimdi siz olsanız ne yapardınız? Bu adam adam olur mu? Bana itiraf et tövbe et yoksa ben annemin evine gidiyorum oğlunu da beni de göremezsin desem ise yarar mı? Çünkü oğluna düşkün onu seviyor para esirgemiyor sırf bebeğim için dayanmaya çalışıyorum

Güncellemeler
1 yıl
Köpek gibi pişman olsun sürünsün istiyorum bebeğim daha küçük devlet onu ona vermez ama boşanmadan önce sürünsün istiyorum çünkü ben bunların hiç birisini haketmedim o kardeşi olacak kız yeğenine de banada acımadı çok zoruma gidiyor
Küçük bebeğim var aldatılıyorum, ne yapmalıyım?