Yaklaşık iki buçuk ay önce etrafa gülücükler saçan ben şu an bir ölüden farksizim. 8 yıldır emek verip sevdiğim ilişkim evlilikle sonuclandi şu an iki aylık çocuğum var oğlumuz oldu çok şükür sağlıklı bı sıkıntısı yok. çocuk planlı olmadı daha Eylül'de evleneli yeni bir yıl olacak. Ama yine de şükrediyorum Rabbime. Kötü olan maalesef ben zamanında ailemi dinlemedigime çok pişmanım ona dünyanın en iğrenç babasini secmisim. Bu söylediklerim ironi gelecek bazılarına ama evladimin üzerine yemin ediyorum ki değil. Eşim olacak herifin entest iliskisini öğrendim kız kardeşiyle. Belkide bu yıllardır vardı ve kamufle etmek içinde benimle evlendi. Garip olan nasıl bu kadar belli etmedi. İki bucuk ay önce misafirliğe gittiğimiz evde gece uyumadı. Onun sabahında Bir gün telefonuna bakasim geldi hiç bakmazken ve aynı evde kardesi olacak kasar da vardı kardeşine resmen cinsel ilişkiye girdiklerini yazmış benim oldun kocanım ben senin gibi şeyler kardeşi de inkar etmemis o an hamileydim ve dünyam başıma yıkılmıştı. Sabah sordugumda eşim olacak kişi kaçtı gitti dışarda mesaj atarak ikna etmeye çalıştı ickiliydim kafam yerinde değildi gibi. Kız kardeşi de inkar etti tabu ben bebeğim doğmak üzereydi sırf onun için dişimi sıktım kimseye içimi açamadım. Doğumdan sonra hiç bişey olmamış gibi o kız geldi bebeği sevdi hatta hediye bile almış tabi ben inanmadım. Bı görseniz eşimle sürekli iletişim halindeler gece yarısı bile yazıyor insan abisine bu kadar yazar mi üstelik şifre var eşimin telefonunda banada söylemiyor tabi ki şaşırmadım ilişkileri var bariz. Şimdi siz olsanız ne yapardınız? Bu adam adam olur mu? Bana itiraf et tövbe et yoksa ben annemin evine gidiyorum oğlunu da beni de göremezsin desem ise yarar mı? Çünkü oğluna düşkün onu seviyor para esirgemiyor sırf bebeğim için dayanmaya çalışıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılEnsest aslında sandığımızdan daha çok var maalesef. Şifresine ve telefonuna ulaşmaya çalış. Kız reşit de değilmiş. Mutlaka kanıt topla. Donuna kadar alırsın. Böyle sapıklara da çocuğunu gösterme lütfen
04 Yorumla
Soran1 yılKanıt olarak elimde ekran görüntüleri var açıkça belli neler konuştukları
- 1 yıl
Öyleyse güzel, kurtulmak istiyorsan çok işine yarar
Soran1 yılAma kızın adı açıkça gozukmuyor o zamanlar kız balim diye kayitliydi inkar ederlerse ne olacak
- 1 yıl
Wp konuşması ise zor çünkü dava durumunda wp konuşmaları vermiyor. Ama o sırada konuşma dökümlerine ulaşıp o numaranın ona ait olduğunu ispatlayabilirsin
En İyi Cevaplar
1 yıl2 aylık bebeğin olduğuna göre evlenmeden önce hamile kalmışsın. Zoraki evlilik gibi olmuş. Sende de hata var.
Diğer konuya gelecek olursam yalan değilse bu söylediklerin önce delil lazım. Delilleri topladıktan sonra da bu sapkınlardan ayrılırsın.02 Yorumla
Soran1 yılEkran görüntüleri var konuşmaların. Bebek ilk geceden oldu evlenmeden önce olması kesinlikle
Soran1 yılEylül de evlendik Ekim'de hamile olduğumu öğrendim
Boşanmalısın bence ve neden onun ilklerde bu kadar sürmesi önemli farkettin çocuğunda sende kurtul o heriften bu daha iyi değil mi ondan olan çocuğun var bağlı diyorsun elbet o zaman zaten canı yanacak o yüzden inan çocuğu bile onu tanımak istemez
02 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum konusucam çocuğumun eşyalarını ve kendi eşyalarımı alsam yeter bana
Soran1 yılGeri kalan onun olsun ne hali varsa görsün
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKardeşim direk boşan.. Bu kadar net.. Affedersen düzelmeyecek daha da kötüleşecek. Yara büyümeden uzvu kes at.. Boşanmak için başka nasıl bir neden çıkmalı ki insanın karşısına?
07 Yorumla
Soran1 yılZaten bosanicam ama sürünsün köpek gibi pişman olsun istiyorum
- 1 yıl
İntikam düşünme.. Kurtul yeter.. Çok çirkin bir ortamdasın ve çocuğunun o ortamdan etkilenmemesi için ivedilikle boşan.. Bir avukat ayarla durumu anlat.. Keşke yazışmalarını screenshot alsaydın.
Soran1 yılŞu an ekonomik gücüm yok sıkıntı orada avukat bile tutamam
Soran1 yılKonuşmaların ekran görüntüsü var elimde duruyor
- 1 yıl
mahkeme anında boşar.. ailen falan yok mu destek olsunlar sana durumu anlat.. o adamla devam edersen çocukta riske girer..
Soran1 yılAilem var destek çıkarlar sadece yüzüme vururlar biz sana zamanında dedik evlenme diye haklı çıktık derler
- 1 yıl
Lafa söze bakma.. Olay çocuğu ve kendini korumak amaçlı.. Ailene boyun ey yanın al ve o adamdan kurtul..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılaldatılmanın affı olmaz.. direk boşanman lazım
10 Yorumla Vah vah cok kotu bjr durum, ama boyle tedavilik tipler ne sana ne cocuguna hic birsey veremez. bence uzatma yol yakinken bosan. illaki hayat tesaduflerle dolu
12 Yorumla
Soran1 yılBosanicam zaten ama önce bu yaptıklarını çeksin herkese rezil olsun pisman olsun istiyorum
Bence yurt dışına kaç yıllarca çocuğunu gösterme sonra oğlun koca delikanlı olunca babanın karşısına geçip yüzüne tükürsün
22 Yorumla
Soran1 yılYurt dışına gitmek içinde para lazım maddi imkanım yok gitsem kimseyi tanımıyorum ama burada ailem var sahip cikarlar onlarla dururum çocuğum büyüyünce ayrı eve çıkarım ama para lazım sonuçta bezi var masrafı var neyle karsilicsm
Soran1 yılBabamada yük olamam
1 yılÇok zor bi durum.. Aile büyüklerine dankş ve bir boşanma kararı al. Ama açık sebep söyleme. Ama eşinden geleceğin ve çocuğun için bir maddi garanti al durumun yoksa..
04 Yorumla
Soran1 yılMaalesef maddiyat beni zorluyor zaten yoksa o evden bebeğimin eşyalarını ve kendi eşyalarımı alıp çıkarım tek bişey istemem
Soran1 yılÇocuğuma bez almak için bile para lazım boşanmak istesem avukat da tutamam oda kesin direnir napicam bilmiyorum
- 1 yıl
O zaman geriye tek çözüm kalıyor.. O mesajları sakla...
Soran1 yılSaklıyorum
1 yılAllah yardımcın olsun büyük bir imtihan okurken midem bulandı lakin tahammül etmek zorunda değilsiniz böyle iğrenç bir adam katiyen değişmez
11 Yorumla
Soran1 yılMaalesef düşünün ki ben bunu yaşıyorum hemde küçücük bebegimle
1 yılAdamın zihniyeti çürük. misafir diye eve bile alınmaz öyle bir iğrençlik. bunun düzelmesini beklemek pişman etmek değil hadım etmek dar ağacında sallandirmak gerekir. sinirlendim akşam akşam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCanm geçmiş olsun çok zor direk ailenin evine git ailene durumu anlat küçük bebeğini uzaklaştır o adamdan malların resmini çekseydin keşke boşanma davası aç zaten eşin yine nafaka öder daha mutlu ol onun gibi pi. S şeylerle uğraşma Allah’a havale et
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapicam artık :(
Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Geçmiş olsun. Dediğin gibi bu evlenmeden önce de vardır muhtemelen. ama ilk defa yapmaları doğum öncesi sanırım. o mantıklı gelmedi.
02 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum bende midem bulaniyor
Gizli Üye(18-24)1 yılZor bir durum Allah kolaylık versin. Bu gibi olaylar çevremizde çok görülüyor. Bence çocuk büyüsün ve bir işe girip para biriktirdikten sonra herkes Kendi yoluna baksın. Aksi takdirde evde kavgalar olmaya başlar ve çok kötü etkilenir...
01 Yorumla
Soran1 yılZaten onun gibi bir babası olacağına olmasın ben bakarım oğluma ama şimdi çok küçük çalışamıyorum ailemin yanına gitsem nasıl gecinicem
Yok artık. Kendini de çocuğunu da kurtar onlardan bir an önce
11 Yorumla
Soran1 yıl🥺
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. ne manyak bir aile çocuğunu al hemen baba evine git sapık bir aile bunlar tövbe tövbe
12 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle yapicam
1 yılbunu mahkemeye sunarsan lehine olur kesinlikle delil biriktir ve bosan onlari da herkese rezil et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Kardeşim ayrıl bir an önce ortada aldatilmanin ötesinde iğrenç bir ensestlik var mahkemede bunu soyle böyle insanlar baba olmayi bile haketmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılAbla ikisini de ifşa et ama öncesinden ikisinin yaptığı şeyle ilgili onları her fırsatta rahatsız et aile içinde bile olsa yap
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. boşan gitsin. bebek sende kalır o zaten bebeği göremezse sürünür
01 Yorumla
Soran1 yılDemi
1 yılAcaba seni aldattiğı kızı kız kardeşinin ismiylemi kaydetmiş sen anlama diye
04 Yorumla
Soran1 yılHayır kız kardeşinin numarasiydi ve kız kardeşi konuştuğunu inkar etmiyor evet yazdı bana dedi
- 1 yıl
Öz kardesi mi
Soran1 yılEvet baba bir
- 1 yıl
İnanmiyorum ve sen hala bosamadın
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eminmisin inssnin insnasi gelmiyor şakamı bu trol sorusu olmasın dedim
05 Yorumla
Soran1 yılYemin ediyorum değil kardeşim bebeğim kucağımda bu konuda yemin etmem
Soran1 yılÖyle yapicamda kanıt topluyorum
Soran1 yılAldım konuşmaları kardeşi olduğuna eminim numarasindan filan ama onun adı direk yazmiyor mahkeme inanmazsa
- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılValla kardeş. Büyük geçmiş olsun. Ben bile şok içindeyim...
010 Yorumla
Soran1 yılCanım çok yanıyor bebegimle kaldım öylece
- 1 yıl
Kardeşinde bulduğu sende bılamadığı ne. Kardeş ya.
Soran1 yılEvet benimle de herşeyi yasiyordu
- 1 yıl
boş ver bu düşünceleri unut az kendine gel.
- 1 yıl
Valla süründürmek istiyorsan. Sana kadınlık dersleri veremem klasık yapılanlar var. Bırak çocuğu kocana gece dışarı çık. Boşanmayı düşünme. Çalışsın işine.
Spora yazıl spor yap. Özgüvenini yerine getirir kendine gelirsin.
Soran1 yılHii oda öyle diyordu anca cocugu aliyor kokluyor seviyor bakmayı beceremiyor beyefendi ha bire para esirgemiyor
Soran1 yılAma yaptığı tek şey bu
- 1 yıl
Başka ne yapıcak. Ki sen geceleri dışarı çıkmana karışıp kıskanıcakmı bak bakalım.
Soran1 yılEvet kıskanıyor beni seviyormuş gibi davranıyor
- 1 yıl
Ozaman sen bilirsin işini.
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılTelefonuna ulasabilsen uygulama kur tüm konuşma mesajlasmayi gör diyecem ama ona da ulaşım yok
02 Yorumla
Soran1 yılKeşke onu bende düşündüm ama nasıl
- 1 yıl
Şifresi olmasa tamam da, şifre çözmek sıkıntı
1 yılÇok kötü bir durum hemen Evliliğini bitir kaç kurtar kendini ve bebeğini. Hasta bu insanlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı.
1 yılİstediğini anlat istediğini çiz ALDATMANIN hiç bir bahanesi olamaz…..
00 Yorumla
1 yılpes birde kız kardesiyle. Dunyanin civisi cikmis olmali.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAllah yardımcın olsun ya çok zor esin doğulu mu onlarda oluyo nedense ve sekiz senede hiç mi tuhaf bişeyini hissetmedin
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef hissetmedim hayır doğulu değil corumluyuz
Gizli Üye(18-24)1 yılOha ya çocuğuna da bisey yaparsa ruh hastasi hemen anne babasina söyle bunlari bakalim ne olcak
03 Yorumla
Soran1 yılİşte söylemeden önce benden bı çeksin köpek gibi pişman olsun istiyorum
Cevap sahibi1 yılAltınlarını sakla hemen hazırlığını yap bide kanit olması lazım
Soran1 yılAltın yok ki düğünden sonra bozdurduk para biriktiriyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılÜzüldüm sana 🥺
Erkeklerin hepsi aynı. Allah belasını versin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılŞimdiden böyle olursa geleceğiniz çok kötü,
Allah yardımcın olsun.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin siteye üye olduğunu eşin biliyor mu peki
00 Yorumlaseni düşüncen ile hukuk paralel çalışmaz bir an önce yrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKardeşim benim o yüreğindeki sızıyı seni hiç tanımadan hissettim
01 Yorumla
Soran1 yılNefes aldırmıyor
1 yılNasıl şeyler görecex daha
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef
1 yılHemen sende aldat
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGeçmiş olsun durumunuza çok üzüldüm 😓
00 Yorumla
1 yılBoşanmak şart
06 Yorumla
Soran1 yılEvet ama önce çekmesi lazm
- 1 yıl
Aldat sende çekmesini istiyorsan gözünün içine baka baka benim gibi eski eşime yaptım hak ettiği için
Soran1 yılBebeğim var kendime yakistiramam ki
- 1 yıl
Hak edene hak ettiğini yapacaksın netim bu konu da.
Fazlasını hak ediyor bunun
Soran1 yılO onun serefsizligi ben kendime yakistiramiyorum ki
- 1 yıl
Acı çektirmenin en güzel yöntemi bu ama ne yazık ki
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. yüz werme
00 Yorumla
1 yılAldatmana yardımci olabilirm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılÜzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşları kaç onların
07 Yorumla
Soran1 yılKız 16 eşim 28
Cevap sahibi1 yılMesajları delil olarak mahkemeye sun kız daha reşit değil ya davayı kazanırsın hapise girer
Soran1 yılEvet öyle yapicam korkutucam o adamı
Cevap sahibi1 yılMesajları SS al kendi telefonuna. Söylemeden dava et sakın söyleme
Cevap sahibi1 yılKardeşi daha neler yazmiş neler yapmışlar nerde ne zaman yapmislar neler yazıyordu mesajda.
Soran1 yılNerde yaptıkları yazmıyor ama yaptiklari açıkça yaziyor
Soran1 yılAbin değil kocanım benim oldun fikan yazmis
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin adına üzüldüm kardeşim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı.
1 yılBosan
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar