- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılOlur, neden olmasın? Cevaplara baktımda bazıları kötüye yoracağım diye zorlamış biraz. Genel huyları böyle galiba. Çocuk biraz acemi gerçekten hoşuna gitmiş ve senin onla sevişeceğin ona göre pek olası değilmiş. Olay bu. Biraz da çabuk rahatça böyle şeyler bulabilen playboysu erkek değil onun için biraz da ihtiyacı giderildiği içinde tabi ama bundan da kötü anlam çıkarılmaması gerek.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBunda ne sorun olabilir ki? Bende muhitimdeki kargocuyla iyi anlaşıyordum beğeniyordumda. Sonra işten sonra görüşelimmi dedim bana gelmek istermisin dedim anladı zaten olabilir dedi seviştik. Ben tek seferlik olur diye düşünüyordum ama fbuddy gibi bişey olduk sanırım oda bana çok sık teşekkür ediyor bende ona ederim arada, güzel sözler söylüyo hediyeler alıyo gün içinde arıyo yazıyo vs ilişki değil ama güzel vakit geçiriyoruz birlikte şu an..
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılNe kadar saçma sapan bir hareket gerçekten, desen ki karşındakini düşündüğünü gösteriyorsun ne gerek var böyle bir cümleye davranışlarınla özel olduğunu hissettirirsin zaten. Seviştikten sonra bir kadın bana teşekkür ederim dese soğurdum herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBak güzel ve merak ettiğim soru bir yerde okumuştum teşekkür etmeyin kadın kötü hisseder diye Neden anlamıyorum ve merak ediyorum bu sizi niye kötü hissettiriyor ki?
14 Yorumla
Soran1 yılSanki bu ona sunulmuş bir hizmet gibi hissettiriyor. Teşekkür etmesi olayı içselleştirmediğini düşündürdü bana.
Cevap sahibi1 yılValla biz bunu çok iyiydi umduğum gibi veya daha iyiydi. Veyada ne bilim beraber olmayı kabul edip güvendin bu yüzden minnettarım gibi düşüncelerden ötürü deriz. Kafamısda bunun gibi śeyler olur.
Soran1 yılYok canım siz zina yapmazsınız. Hepiniz namus abidesisiniz
Cevap sahibi1 yılBeni kastediyorsan ben yapmadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır olmaz bence sdfsdf
00 Yorumla Nezaket göstermiş, ya konuşmayıp engelleseydi s. erefsiz değilmiş en azından canisi
33 Yorumla
Soran1 yılİlişkimiz devam ediyor. Tuhaf yanı bu değil mi? Bir veda yok yani
- 1 yıl
Bunu bir yerde okumuştum Sakın ilişkiden sonra kadına teşekkür etmeyin bozulur diye Bir türlü nedenini anlamamıştım yorumlarda gördüm. Kadınlar bunu işimi gördün saolasın şeklinde algılıyormuş. Bu arada alakası yok
Gizli Üye(36-45)1 yılBence sadece yanlış ifade etmiş yani güzel vakit geçirdik teşekkürler sevindim hoşuma gitti gibi demek istemiştir.
11 Yorumla
Soran1 yılUmarım
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılYa ne deseydi? Elbette güzel vakit geçirmişsiniz, hatta sevişmiş, çok çok özele de girmişsiniz. Elbette memnuniyet ve mutluluk ifadesi olarak teşekkür de ediyoruz, bunun nesi garip geldi?
12 Yorumla
Soran1 yılÖzele girildi de teşekkür ederek o özelden çıkılmış oldu aslında.
- 1 yıl
Teşekkür etmek bir memnuniyettir, minnettir, iyi ki varsın, iyi ki de bunları bana yaşattın, olağan üstüydü, çok iyi hissettim, senin ile bu kadar özelleşmek ikimize de iyi geldinin bir eveti, teşekkürü aslında. Hala neden garipsiyorsun ki? Ya ne demeliydi?
- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
1 yılAaaağğğ tabi "Teşekkür ederim Allah razı olsun sen beni mutlu etin allahta seni mutlu etsin" demezse hayır duası etmezse bir daha yapmam ben yanii cdgbcgbv
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılalışveriş yaptığını düşündüğü için teşekkür ederim diyerek ayrılmış herifi boşalttın niye teşekkür etmesin ln bu herifler böyle kızları nerden buluyor anlamak mümkün değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. gördüğü muameleden memnun kalmış demek ki bir de senin onunla sevişmen ona ödül gibi olmuş ki teşekkür etmiş
02 Yorumla
Soran1 yılBen de böyle düşündüm. Kötü düşünüp kötüyü çağırmak istemiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılBakire kız ile seviştim. Güzel dostluk yaşadım.
10 yaş vardı. Ciddi olalım dedim. Uzaklaştı. Sonra birgün aradı. Bana teşekkür etti o güzel geceler için dedi.00 Yorumla
1 yılOlur neden olmasın. Ufacık sebepleri sorun eden kızlar kendi kendini sabote eden kızlardır. Bence senden olmaz. Ondan olur
00 Yorumla
1 yılSende teşekkür etseydin oda sorardı burada olur mu diye
01 Yorumla
Soran1 yılSoruya cevap vermeyecekseniz kendi fikirlerinizi kendinize saklayın.
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Allah razı olsun bu iyiliğini unutmayacağım eşime dostuma ne kadar memnun kaldığımı anlatacağım mı desin teşekkür eder istersen tokatlasın seni
00 Yorumla
1 yılBence kibar biri olarak düşünebilirsin çoğu erkek bunu demez...)))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılUmursamasa, aşağılasa, ezse, küfür etse belki olur değil mi?
00 Yorumla
1 yılİşimi gördün teşekkür ederim demiş ama çok kaba bir davranış bence.
07 Yorumla- 1 yıl
Cidden böyle mi yorumluyorsunuz Bir yerde okumuştum sakın teşekkür etmeyin Kadınlar bozulur diye Demek bunu bu şekilde algıladığınız için miş. Şey ama alakası yok dediğinizle
- 1 yıl
O dediğin dinimizde de var ama aslı şöyle karı koca birbirine teşekkür edebilir. Çünkü birbirini tatmin etmek ve doyurmak eşlik görevleridir. Hoşluk, jest olsun diye teşekkür edebilir. Fakat ortada nikâh dışı ilişki varsa ki bu bir zinadır. Bu durumda teşekkür edilmez. Birbirlerine bunu borçlu değiller.
- 1 yıl
Ya zina zinadır tabi kide fakat Erkeklerin teşekküründe böyle bir anlam yok İşimi gördün saol gibilerinden.
- 1 yıl
Ben de onu dedim zaten 😄 işimi gördün ne ya
- 1 yıl
"İşimi gördün teşekkür ederim demiş" yazmışsında o yüzden dedim. Diğer yorumlarda da bunu benzer şekilde yorumlayan kızlar olmuş. Yani. bende dedim yıllar önce "Sakın teşekkür etmeyin şeklinde"okuduğum makalenin sebebi bumuymuş diye 🤣
- 1 yıl
Sadece eşine teşekkür et ve sev onu doğrusu bu Allah katında görevi çünkü
- 1 yıl
Hiç yapmadım zaten kimseyede inandıramıyorum bu dönemde ama evet yapmadım Romantiklikten öteye gitmedi ilişkim Zina olmasın diyede Sadece duyduğum bu şeyin cevabını merak etmiştim o kadar.
Olur, genelde mutlu erkek sevismeden sonra onu mutlu eden kiza tesekkur eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılKomidine para da koy deseydin
114 Yorumla
Soran1 yılBu davranışından ne anlamam gerekiyor?
- 1 yıl
Adam sığır
Soran1 yılGerçekten mi?
- 1 yıl
Belli değil mi akli sira guzel diye ifade edemeyip tesekkur ediyor :)
Soran1 yılHeyecandan belki ya da tecrübesizlikten olamaz mı yaa her erkek p*rno yıldızı gibi hergün seks yapmıyor sonuçta. Off🤦♀️bu da mı gol değil
- 1 yıl
:))))) Mutluluklar
Bu bir ruhtur:) bu kalas düzelmez
Soran1 yılSonucu sana bildiririm😬
- 1 yıl
Hahahaha mutluysan bunu herkese belli et :)
Soran1 yılYok herkesin herşeyi bilmesine gerek yok. Kime neyi ispat edicem? Herkese ne benim çiftleşmemden?
- 1 yıl
Mutluluğunu goster dedim yaw :) bu ciftlesme konusu değil:)
Soran1 yılPardon 😬
- 1 yıl
Boyle bir terbiyesizligi asla yapmam :) mutlu oldugun anlari paylas insanlarla gülüşünü heyecanını görsünler anlamında dedim :)
Soran1 yılTeşekkür ederim 😅🤣
- 1 yıl
Mutluluklar tekrardan :)
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. nie olmasın güzel bi davranış bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seni doyurduysa ne mutlu sana. Olur tabi.
10 Yorumla
1 yılHelal olsun o erkeğe
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz sen malzememisin tesekkur ediyor
00 Yorumla
1 yılhayır allah razi olsun demesi gerekirdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur kıymetini bilir
00 Yorumla
1 yılSeni mal olarak görmüş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
1 yılNimet sonuçta.:)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılNe dicek Allah cezanimi versin desin
00 Yorumla
1 yılTeşekkür n e alaka ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBiraz incelik ogren
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılAllah razı olsun deseymiş bir de
00 Yorumla
1 yılNe güzel işte öküz değilmiş en azından
00 YorumlaBi nevi alışveriş işte normal iyi bişey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılCok sacma olay ama neden olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılişimi gördün demiş ne bekliyorsun ki
010 Yorumla- 1 yıl
Etmese de hödük dersin
Soran1 yılÖyle demedi aslında. Yanlış yerde yanlış bir cümle kurdu sanırım.
Cevap sahibi1 yıl@Gezgin_Eda Karşılıklı olduğu için ben teşekküre gerek duymuyorum teşekkür eden bencil düşünüyordur bence.. Minnetini baska cümlelerle de dile getirebilir.
Soran1 yılSonradan etse bu kadar ters gelmezdi sanırım. İlk kurduğu cümle bu olunca 🫤
Cevap sahibi1 yılİlişki mi düşünüyorsun?
Soran1 yılDüşünüyoruz
Cevap sahibi1 yılBazı insanlar sadece ilişki için sevgili adı altında görüşür dikkat et.
Soran1 yılUzun zamandır arkadaşız ama dık görüşmüyoruz. Dikkat edicem sağol
Cevap sahibi1 yılYa mesela o an sana teşekkür etmek yerine sarılabilirdi veya bi öpücük olabilirdi saçlarını sevebilirdi bunlar duygusunun varoldugunu gösterir bana göre ama teşekkür bugün de rahatlattin sağol der gibi (bana göre) Senin ölçüp biçmen lazım daha iyi anlarsın.
Soran1 yılErkek kafasını anlayamıyorum işte
Gizli Üye(45 üstü)1 yılben ederdim sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılPara da verse tam olurmuş 😅
00 Yorumla
1 yılOlmaz
00 Yorumla
1 yılKibar bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılolur neden olmasın
00 Yorumla
1 yılbırak onu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. at onu çöpe
00 Yorumla
1 yılAyyy saylak o
00 Yorumla
1 yılKomik olmuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur neden olmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur olurr
00 Yorumla
1 yılolmaz:)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlur neden olmasın
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılen harika..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılolur olur
00 Yorumlakurban olur