Ona karşı yükseldiğimde tepki vermeme nedeni nedir?
Onu Rahtsız ettiğimi düşündüğümü söyledim.
rahatsız olsam söylerdim saçmalama dedi.
Bu arada aramızda cinsellik geçti. Defalarca. Sevişmeden sarılıp uyuduk. Defalarca.
çok iyiydik. İkimizde uzun ilişkiden çıktık.
birbirimizi özleyip bi şekilde yollarımızı kesiştiriyoruz. Ben ona yükseldiğimde geri çekiliyor. Ama gitmiyorda.
arkadaşar adam yetişkin bir bordo bereli. Lütfen profesyonel düşünerek, bu adamın ne yapmaya çalıştığını bi er kişi bana açıklasın.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelle
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Ben de alacağım almış yavaş yavaş senden uzaklaşıyor çünkü seninle ilgilenmesi lazım ilgilenmiyorsa yavaş yavaş senden kaçıyor
E kaçsın. Kovalamıyorum ki. Biyerde karşılaşıyoruz mesela herkesi bırakıp benimle ilgileniyor. Bende ona çekiliyorum.
Evine çağrıyor. Beraber vakit geçiriyoruz, bişeyler izliyoruz. Yakınlaşıyoruz. Saldırmıyor:)
Sakin sakin davranıyor. Üzerime düşmüyor.
Garip geliyor
Ya niye saldırsın ki zaten seninle yatmış kalkmış niye saldırsın yani adamın belki yapısı öyledir benim dediklerim %100 çıkar görürsün adam seninle ayrılacak
Sen konuyu anlamadın. Biz sevgili değiliz. Ayrılmamız olanaksız yani:)
7-8 aydır, her hafta ya da iki hafta da bi görüşüyoruz. Seks için de değil. Görüşmelerin yarısı sohbet muhabbet. Olysız dağılma.
Ya ben seks yapmak için buluşuyorum mesela. Adamı istiyorum. O da bunun farkında. Bu durumdan keyf alıyor. Ve benimle sevişmiyor.
ya da çok sarhoş bir gecede sabaha kadar seks yaparken buluyoruz kendimizi.
Ben ne hissettiğini ya da ne yapmaya çalıştığını anlyamıyorum
Tamam anlıyorum sevgili değilsiniz peki nasıl görüşüyorsunuz nasıl defalarca yatakta yatıyorsunuz sevişmüyorsunuz veya sevişiyorsunuz çok garip değil mi hani bir insan hoşlandığını belli eder sevişir veya sevişmez
Ya bende bunu soruyorum işte. Ne bu? Yani benden de kaynaklı oldu başlarda. Çok yakın davrandı bana kaçtım. Yeni ilişkiden çıkmıştım. O da yeni ilişkiden çıktığı için, sağlıklı bir ilişkiye hazır hissetmiyorduk kendimizi.
Ama yani aralıktan bu yana, hayatımıza farklı kişiler giriyor. Geziyoruz tozuyoruz. Gün sonunda kendimizi yan yana buluyoruz.
Bana karşı ne hissettiğni kesinlikle kestiremiyorum.
Yanlış anlama, adamı ililkşye çekmeye çalıştığımdan ya da terkedermi/benimle gelecek düşünürmü kaygısı ile sormuyorum.
Keza böyle bi hyalim ya da çabamda yok.
Tek merakım benim hakkımda ne düşünüyor ne hissediyor bana karşı.
E bak çok yakın davranmış kaçmışsın Neden bunu yapıyorsun bu kadınlarda var zaten bu niye kaçıyorsun şimdi de o kaçıyor hadi ne yapacaksın ya var ya sizlerde de var kadınlarda da var
Dedim ya. Yeni uzun vade bi ilişkiden çıkmıştım. Bir gece de tanıdığım insana svgilim gibi davranamazdım. Bu sağlıklı olmazdı. Yani önce biraz birbirini tanımak gerek. Vakit geçirmek gerek. Bana hemen hızlı bir yükseliş gösterdiği için çizgi çektim. Sınırı aşmasın diye. Bence iyi de oldu.
Hala konuyu farklı yorumluyorsun.
Sadece adamın bana karşı duygusunu merak ediyorum ben.
Bence duygusu yok
Bak aşkı Sevgi anlatayım mı sana ben şimdi karşılıklı bir kalp çarpması olur anlatabildim mi bu tek taraflı olmaz eğer ilişkide ilgi yoksa alaka yoksa davranış uygulama hissettirme yoksa zaten o ilişkiden hayır beklenmez
Konuyu anlamamış diye bir şey yok Ben canımsın bir adam değilim ki üniversite mezunu bir insanım adam Tamam hızlı gitmiş olabilir seninle ilgilenmek istemiş ama bak aynı yatakta yatmışsınız sana işte sarılmış yatmış cinsellik bile yaşamamışsınız yani bunu anlayamadın mı
Gerçekten %70 ilişki bitiyorsa kadınların yüzünden bitiyor ama kadınlar bunun farkında değiller
Bir de ben şunu anlayamıyorum bir kadın cinsellik istediği zaman erkek dokunmadığı zaman mal diyorlar hiç hareketlenmiyor erkek istediği zaman çok acele ediyor diyorlar ya tamam da her şeyi kadın mı karar verecek kardeşim böyle bir şey olabilir mi
Ya sen çok farklı bi kanaldasın. Ya kuşak ya kültür farkı. İletişim kuramıyoruz seninle şu an. Ben bağdat diyorum sen çorum anlıyosun
Çok saçma yanaşmaması yerinde başka biri olsa üstünü başını yırtmıştı çoktan
yok mu başka partner
Ya abaza biris değil. Yetikşn ve görmüş geçirmiş insanlarız. Dağda yaşamıyoruz. Neden yırtalım😂😂
😂😂 demek istediğim sen bu kadar istekliyken dokunmuyor herhangi biri seve seve yapardı
Ya biri de yazdığımı okuyup cevaplasın.
Abi adam bana karşı ne hissediyor?
Tek sorum bu bak.
Onun. Gözünden nasıl görünüyorum.
Birincisi yapmadığında seni azdırmaya çalıştığını düşünüyorum
Seni ne olarak görüyor bence vakit geçirilecek biri gibi
Teşekkürler, bak istediğinde odaklanıp cevap verebiliyosun:)
Böyle sorsaydın cevap verirdim zateeen 😄 sen nasıl bir ilişki olsun isterdin
İlişki istemiyorum. Teşekkürler:)
Anladım geçmiş olsun
Çok sağol
Seni kışkırtıp daha cazibeli hale getiriyor...
Bana karşı ilgi ve hisleri noktasında ne söyleyebiliriz peki
Doymuş
Doğru. Herşeyi yaşamış. Eski bi dj. Yaşı da küçük değil zaten.
Lakin sorum şu; bana karşı hissi yaklaşımı, duygusu nedir?
Sorma nedenimi de açıklayayım. Gerçekten adamla sevgili olma/evlenme/ hayaller kurma amacıyla değil merakım. Sadece merak. Duygu durumunu merak ediyorum. Erkek kafasını meral ediyorum.
Adam cinsellige doymuş sevgiye aç mutlu değil mutluluk sevgiöşefkat istiyor
Evet. Sarılıp uyuyor mesela. Sadece 7-8 saat yürüyüş yapıp yemek yiyip sohbet ediyor benimle.
Tamam seks de yaptık. Bana karşı çokda yüksekti bu cinselliklerde. Ama yani durduk yere de yükselmiyor. ya da ne bileyim ben yaklaştığımda ona yaklaşımıma cevap vermeden bekliyor.
Geçen dedim. Sanırım ben rahatsız ediyorm seni.
Saçmlma etsen bunu söylerdim zaten dedi
İşte dediğim gibi akışına bırakıyor bide senden bekliyordur
Güzel burayı biraz açarmısın rica etsem. Benden tam olarak ne bekliyordur mesela?
Ona nasıl davranmalıyım?
Ona ilgi sevgi göstermeni onu anlamanı mutlu memnun etmeni her açıdan yani
Peki bi soru daha. Yazdığımda hemen yazıyor. Aradığımda hemen cevaplıyor.
Uzun süre yazmazsam 1 hafta kadar. Kesin yazıyor.
İletişimi ben arayıp yazarak sürdürmelimiyim. Yoksa biraz geri çekilip beklemelimiyim?
O da yeni ve çok uzun bir ilişkiden çıkmış ve eski ilişkisini atlatmaya çalışıyor bu arada benim gibi.
Bu süreçte hemen sevgili olmak niyetinde değilim ama bi yandan gitsin de istemiyorum. Birbirimize iyi geliyoruz.
İletişim ve görüşme stilim ne olmalı? Nasıl olmalı?
Kararında dengeli olmalı normal akışına bırakmalısın peki sen ne için birlikteyiz tam olarak
Bana iyi geliyor. O kadar. Farklı diğerlerinden. Üstüme düşmüyor peşimde koşmuyor. Salmıyorda. İlgileniyor
En iyisine o benide o açıdan seviyorlar
Evet yorumların zaten makul geldi, anladın hemen konuyu:)
Aynen benimde bu özelliklerinden hoşlanıyor ilgi duyuyorlar mutlu memnun oluyorlar
Senden çekiniyor
Ne konuda
Dominant mısın ilişkide?
Biraz
Kalkmıyordurrr
Saçmlma test ettim