Sevgilim evlenmeden önce seks yapmak istemiyor ancak sevişirken sürekli bakireliğini alacağım diyor. Beni çok sevmiyor mu?

Sevgilim evlenme teklifi etti, ailelerle tanıştık. Ciddi ilişkimiz var yani. Sevişip yakınlaşıyoruz ama daha önce hiç cinsel ilişkiye girmediğim ve bakire olduğum için o da evlenmeden önce benimle tam ilişkiye girmek istemiyor ama birçok şey yapıyoruz. Aramızdaki çekim ve ten uyumu aşırı yüksek. Bazı erkekler kadını ikna etmeye çalışıyor ısrar edip. Bu kadar şey yapıp yaşıyoruz zaten ilişkiye de girelim, ben kendimden eminim seninle evleneceğim, şüphen olmasın falan diyor. Benimki ise sevişme sırasında sürekli bir an önce evlenip bakireliğimi almak istediğini söylüyor ve azgınken çok bakirelik vurgusu yapıyor ancak o halde bile seks yapmaya yanaşmıyor. Neden olabilir? Beni çok sevmediği ve belki bırakırım diye düşündüğü için mi? Çok sevse nasıl olsa bırakmam evlenirim diye düşünüp seks yapmak ister miydi?

Sevgilim evlenmeden önce seks yapmak istemiyor ancak sevişirken sürekli bakireliğini alacağım diyor. Beni çok sevmiyor mu?