Örneğin mesela biriyle birlikte olacak iken adam eğer bir yastık alıp onu katlayıp bel ya da göbek altına koyarsa ben anlarım ki bu adam tecrübeli😃 Peki sizce karşı tarafın tecrübeli olduğunu gösteren ufak işaretler nelerdir? #reda
Sekste kişinin tecrübeli olduğunu gösteren işaretler nelerdir?
Tecrübeli erkek her şekilde anlaşılır rahat tavırları , kadına yatakta pozisyon şekil vermesi , mevzuya. girmemesi ve kadına zaman ayırması 😂 vss gibi gibi
18-25 yaş arası erkek sahada adım atmadık yer bırakmaz. maç bitene kadar efor üzerine efor sarfeder. hatun şanslıysa bir gol sevinci yaşayabilir.
25-30 arası erkek nefesini ekonomik kullanır, gerekli yerlerde gerekli hamleleri yapmayı öğrenmiştir. hatun bir gol sevinci yaşar.
30+ adeta bir alex bir hagi dir. durur durur bir ara pas ile hatunu bir veya daha fazla gole kavuşturur. keyfine göre maçlar daha uzun, daha doyurucu, daha skora yönelik geçer.
sor bak olgun erkek ile takılıyorum diyen hatuna
ama sorunu daha spesifik cevaplicaksak
pozisyon cesitliligi
kendine guveni
on sevisme becerileri
vucut uyaran bolgeleri tanima yetisi..
ama bisey diyim mi salla bunlari TUTKU olmadiktan sonra bi boka yaramaz..
ilişkinin enerjisini yükselten o andaki hislerin, farklılığın farkına varmaktır. bu farkla birşeyler yapılırsa belki o zaman bu tavsiye edilebilir.
ama ne olucaksa tutku yaa tutku varsa o seks kat kat ucurur...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Klişe cevap sayılacak ama sütyen kopçasını tek seferde açmak😂
Bence iyi seks yapması.. bakımlı olması.. seks de partnerinin yani eşinin neler istediğini çok iyi bilmesi onu mutlu etmesi.. bir de saniyeler için de gelmiyorsa sdfsdfsd
bir kadın dişlerini değdirmeden ve uzun oral seks yapıyorsa tecrübeli sayılabilir ayrıca kucaktayken pozisyonu kendi ayarlayıp kendi git gel yapıyorsa net tecrübelidir bir de doggy de kendini öne doğru atıp kalçayı iyice yukarı doğru kaldırıyorsa net tecrübelidir severiz 👅
Kulağına fısıldamayı bilen Gözleriyle soyan Ellerini olması gereken zamanda doğru yere temas ettiren Dilini ve parmaklarını ustaca kullanan Pozisyonların sırasını iyi yöneterek kadına hükmetmeyi iyi bilen bu işin uzmanıdır.
okşayacaksın yatıracaksın bastıracaksın gibi klişe teknikleri bırakıp romantizm erotizm en son soft core hard core seks ve akabinde kadını orgazma ulaştırmak eğer kadın orgazma ulaşırsa erkeğin hazzı da artar
Tecrübesiz her türlü anlaşılır yani illaki ilk sefer olacağı için o heyecan veya davranışlarındaki amatörlük falan illaki kendini belli eder diye düşünüyorum