aktif bir cinsel hayatım yok ve mastürbasyon yaptığım için oyuncak almak istedim. Merak ettiğim bunu nasıl kargoluyorlar bir de evde saklanabilir mi ailesiyle yaşayan birisi için😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ailenle yasiyosan zor genelde cogu aile odalari temizlerken karistirir cunku eger oyle birileri degillerse siparis edebilirsin tabii ki gizli sekilde geliyor
12 Yorumla
Soran1 yılevet ondan korktum bende kıyafetlerin altına koymayı düsündüm de kararsız kaldım
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kapalı görünmeyen güvenli paket ile kargo yapılır.
ama evde saklanır mı sorusu sana bağlı biz evin durumunu bilemeyiz. özel bir odan yoksa her eşyan denetleniyorsa saklayamazsın00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılDış ambalajından anlaşılmaz, İnternet mağazalarından sipariş verebilirsin. Vajinal penetrasyon istemiyorsan klitoris uyarıcı oyuncaklar var. Bir çekmecenin en dibinde saklayabilirsin.
04 Yorumla
Soran1 yılvajinal istiyordum vibratör beğendim o yüzden bir tane ama aile evi olduğu için ve büyük olduğu için tereddütte kaldım
- 1 yıl
Büyüğüne heveslenme. Normal boy (17 cm) yeterli. Saklanacak yeri de sen bulacaksın evde... Titreşimli yapay penis yerine Lovense alabilirsin, titreşimi cep telefonundan Bluetooth ile kontrol edilir.
Soran1 yıl20 cmydi ilk kez denicem. trendyoldan buldum herkes satın almış beğenmiş yorum yazmiş ama dediklerin genelde pahalı oluyor benim baktığım 300 civarı bir şey
Soran1 yıltitreşimli değildi gerçekci yapay penis
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. 
Dikkat et bu sekilde gelmesin kargo 😂😂
02 Yorumla
Soran1 yılbaya güldüm buna😂😂😂 böyle gelmez inşallah dkdbdk
1 yılgüvenilir bir erkek olsa daha iyi değilmi :) biri daha mutlu olur
01 Yorumla
Soran1 yılaktif bir hastalığım var ve artı olarak hayatıma bir erkek almak, birlikte olmak istemiyorum şu an.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sana akıl vereyim hayatta bulamazlar. Kalın bir kitabın iç sayfalarını oyuncağına göre oy kes. İçine sakla 😉😄
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKapali bir pakette belli olmuyor yani rahat ol kac kere siparis ettim buyuk kucuk
02 Yorumla
Soran1 yılben trendyol sitesinden baktım ama
Cevap sahibi1 yılBen yurtdisinda yasiyom ve hem burdaki site hem amazondan siparis ettim amerikadan geldi ikisi de ayniydi yani. Yalan olmasin amazondan gelenin ustunde Amazon yaziyordur ama tabi ne oldugunu bilmiyorlar ne alsan hepsinde yazacak kasik seti de alsan yazacakti marka sonucta
kargoda sorun olmaz da evde saklama işi sana kalmış kutusunda saklarsın ayakkabı kutusu gibi falan ne bilim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Dışardan belli olmaz eğer onu merak ediyorsan
16 Yorumla
Soran1 yıltamamdır onu merak ediyordum bende 😄
Soran1 yılevet sorun o maalesef odamda saklayabilirim dolapta falan ama görürler diye korkuyorum
Soran1 yılhayatıma kimseyi almayı tercih etmiyorum
1 yılKargo da çalıştığım da buna benzer şeyler geliyordu 😂
00 Yorumla
1 yılKargo sana bağlı seffaf olanda var gizli kutuda olanda var
00 Yorumla
1 yılseks shop git al daha iyi
02 Yorumla
Soran1 yılgiderek alamam utanırım
- 1 yıl
Utanma hem cesaret kazanırsın
1 yılÇok sıkışırsan içinde saklarsın.
02 Yorumla
Soran1 yılaman aman ne komik sldkdl
- 1 yıl
İstersen cem yılmaz performansı gösterebilirim
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılŞeffaf kargo ne aldığını görüyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani belli oluyor mu
- 1 yıl
Yok kız şaka yaptım gizli kargo geliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSaklarsin kargo gizli zaten
00 Yorumla genel olarak gizli kargo şeklinde geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDışarıya çıkınca seçerek al daha güzel olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Gizli kargo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSaklayabilirsen kargoda sıkıntı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSanalda yapıyormusun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Seks oyuncaklarını nasıl kargoluyorlar ve evde saklanır mı sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat