- Yeni ilişkim var arkadaşımın arkadaşıydı buluştuk falan eve geçelim film falan yaptı ellemek istedi izin vermedim sorun yoktu eve geçince ilk bişi yok gibiydi sonra telefona daldım unuttum seni yaptı akşama soğuk yapıyor gibiydi kurma kafanda yaptı sizce vermedim diye tavır soğuk mu yoksa bu yine de eninde sonunda yazar mı tuhaf olan soğukta yapsa yazdığımda hemen bakıyor Manipüle edip hep ben yazayım diye mi uğraşır yoksa kendi eninde sonunda yazar mı tamamen açık olmasa dahi iç çamaşırlı görmüştü Hikayelere bakıyor ama yazmıyor buluşma olur mu yine sizce olursa da önceki gibi dokunmak sarılmaya çalışır mı tripli mi davranır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBana bak sakın ama sakın o triplerine aldanma yanlış bir şey yapma sen şu an doğru olanı yapıyorsun onun niyeti belli seninle ilişkiye girip bırakacak sakın ama sakın onun bu hareketlerine aldanıpta ailenin başını yere eğecek yanlış bir hareket yapma çok istiyorsa ailesini size gönderip istetsin işi resmi boyuta getirsin yazık etme kızım kendine ortada kalacak sensin yoksa bana ne akrabam bile değilsin sadece akıl veriyorum kimsenin kaşına gözüne aldanma vermiyorsun diye ayrılacaksa * olup gitsin anladın mı 😉
07 Yorumla
Soran1 yılO tripleri vs hikaye bakıp yazmaması normal yazmaması falan neyle alakalı
Soran1 yılYani bi amacı vardır
- 1 yıl
Bir kızı ilişkiye mecbur bırakmanın en etkili yolu yaptığı bu tripler mesafe koyması en sonunda kabul edeceğini biliyor seni cepte olarak görüyor
Soran1 yılBu şekilde davranması istemedim diye mi yoksa tripler mesafe koyarsam kabul etmem için mi
- 1 yıl
Mesafe koyarsan herşeyi kabul etmen için seni mecbur bırakıyor bundan bir yol olmaz terkeden sen ol
Soran1 yılKabul edeyim diye mecbur bırakmak için mi yani
- 1 yıl
Senin anlaman kıt seni harcarlar bu alemde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
1 yılIlk gun evde seni yoklamis ikinciyi yapmaya kalkarsa bileceksin ki niyeti aşna fìşna degil rahatlamaktir
010 Yorumla
Soran1 yılİkinci buluşma olupta kalkışır mı sencr
- 1 yıl
Ben olsam kalkisirim niye kalkişmayayim niyetlenmisim zaten belli ki o gòzle bakmisim sana
Soran1 yılYa yazan adam yazmayıp hikaye bakıp yazmıyor ya o yüzden buluşma olur mu tekrar hayır diyip iç çamaşırlı atsam da tekrar dener mi onu merak ettim
- 1 yıl
Sen ic xamasirli fotografi bana gonder Ben bile kalkar gelirim 😂
Soran1 yılAramada buluşur muyuz yaptım söz vermiyim sağım solum belli olmaz yaptı ama sonrasnda mesajda attığımda yine buluşma olur mu
- 1 yıl
Olur olur seni kollarina alincaya kadar o vazgecemez kisilik sahibi olsaydi zaten dokunmak istemezdi o p. ç seni becermeden gitmez bi yère
Soran1 yılÇünkü tripli davranıp yazan adam yazmayınca mersk rttim sorunca gücenmem bilmem ne yapıyor
- 1 yıl
Ben anlamam Boyle alicengiz muhabbetlerinden
Sen ne istedigini beklentini soyle bana bu kisiden
Soran1 yılYa normalde bu adam her gün bana yazan arayan normal özledim günüm aymıyor diye fotoğraf isteyen adamdı şimdi ya tripli ya da yazmıyor ama hikayelerime bakıyor neden böylesin diyince öyle şeylere gücenmem diyor fotoğraf atınca düştü gibi ama yine de buluşma olur mu ve ilk hayır dedim sonra foto attım diye vs bişiler gene dener mi
- 1 yıl
Arkadasim anlamiyor musun sen beni siz bi flort evrimi gecirdiniz orada iyi olmak lazim ilgili olmak lazim bu iliskilerin normal durumu
Eve cagirmis ellemeye kalkmis sen de hayir olmaz demissin
Haklisin haksizsin demiyorum ama sen O ilk ilgili adami istiosun aslinda ozleyen senle konusmak isteyen ilgili olan adami ama o bitti gelisme bòlùmùndeyiz burada verecek misin vermeyecek misin durumu olustu vermiosun Kime vermiosun sevgili olarak gordugune
Vermeyeceksen niye zamanini aliosun bu yuzden tripte atar
Sen geri donmesi icin ic camasirli fotograf atarsan bu durumu soyle algilar Ben hazirim gel beni s...
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılİlk teşebbüs başarısız olduğu için biraz trip yapıyor buluşma olur ve gene ister merak etme
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
1 yılSizi sevmiyor hanımefendi sadece kullanıp gidecek sepetleyin gitsin
00 Yorumla
1 yılEve gitmedin ama camasirla. gordu anlayamadım
02 Yorumla
Soran1 yılSoğuk yaptığından foto falan atmıştım
- 1 yıl
Elletmeyip foto atman da ironi
1 yılKullanmak maksadı uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGösterip elletmemişsin ayıp yapmışsın nsnsjsj
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında