Cinsel Yaşam Libido yüksek olduğunda bunu nasıl bastırırsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yükselmemeniz gereken bi ortamda yükselince naparsınız :d Libido yüksek olduğunda bunu nasıl bastırırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Tam olarak bu yüzden her zaman çantamda günlük ped taşıyorum Herhangi olabilecek bir ıslaklık olayına karşın😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ahahhahahahaha Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hiç bir şey yapmam. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Dimi
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Karşımdaki de benim gibiyse, orada o işi bitiririm ;) 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Vay kopke Yorumla MmartKedisi 1 yıl kopke= kopek mi dedin? hahahahhhh ne alaka yaaa Yorumla Soran 1 yıl Aynen onu dedim ahahahahha Yorumla MmartKedisi 1 yıl iyi de neden köpek oldum ben şimdi? Ateşte baruta kızmış, barutta ateşte patlamak istiyor senin dediğine göre :)) Yorumla Soran 1 yıl Öyle mi olmuuuussss Yorumla MmartKedisi 1 yıl Yükselmemem gereken bir ortamda, yükselme sebebim bir kadınsa, ona istinaden böyle yazdım! Yok kendi kendime gelin güvey oluyosamda, toparlanmam çok kolay olurdu Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Aklına ölmüş hayvan cesedi getir. Ya da tiksinirim diyeceğin biseyHemen normale dönersin:) 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Wooaawww ahahshhash Yorumla Bubifake24 1 yıl Dene bak:)İse yariyo Yorumla Soran 1 yıl Değişik, olursa denerim ahhahajs Yorumla Bubifake24 1 yıl Sırf denemek için de öyle kurgu yapma :) Yorumla Soran 1 yıl Ahaha yapmam olmaz ki öyle zaten Yorumla Bubifake24 1 yıl Hadi vali , kaymakam ve bütün şehir burokratlarinin olduğu yere gideyim de bi yükseleyim z sonra da bunu deneyeyim yapma yani :)): ujahwjajaj Yorumla Soran 1 yıl Ahahahhaha kendimi öyle bi yerde zorlamak istemem zaten Yorumla Bubifake24 1 yıl Eeee daha daha nassın eysin:) Yorumla Soran 1 yıl Ahahahhah eyyimmmm sen Yorumla Bubifake24 1 yıl https://youtu.be/F45rfI-R-1Q?si=FMO6TIEWIp1ERPeG Yorumla Soran 1 yıl Ahahahahhahahahahahahhs alındın gücendim Yorumla Bubifake24 1 yıl Ya bu sahneye hasta oluyorum:)Arada açıp izliyorum Yorumla Soran 1 yıl Belli bellii Yorumla Bubifake24 1 yıl Eee kafanı çıkar artık , yeter o çalının arkasından konuştuğun Yorumla Soran 1 yıl :)) Yorumla
Şahin06_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 77% 1 yıl Cok zor oluyor ya. Bazen sokakta gorunce seyim kalkmak istiyor zor engelliyorum 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ahahhahah Yorumla Şahin06_ 1 yıl Ciddiyim bak cok sikintili bir durum. Sajaja Yorumla Soran 1 yıl Erkekler için öyle Yorumla Şahin06_ 1 yıl Kadinlarda yok bu durum. ne kadra zevke gelirse gelsin belki etmezler Yorumla Hannndee14 1 yıl Sende şey mi var la Yorumla Soran 1 yıl @Hannndee14 kime sordun bunu puhahahs Yorumla Hannndee14 1 yıl Su cvp verene Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kuytu köşede okşamaca, seninle denk gelmiş olursak da artık bele kuvvet muhtemelen 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Puhahahah umarım denk gelmeyiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂😂 sen uslu durmazsın çünkü Yorumla Soran 1 yıl Yoo usluyum ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendini fazla bastırma sonucu patlak verebilirsin de Yorumla Soran 1 yıl HAHAHAHAHAHAHHZ TAMAM knk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bi kıvama gelmene bakar, sonra "knk" kelimesi devam et aşkıma döner hahahah Yorumla Soran 1 yıl Yok KNK biz knk'dan devammmm ahahhaha :)) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yükseldiğinde ne tarz yaramazlıklar yapacağını bilemeyiz hahaha ama tahmin edebiliyorum, doyumsuzluk gibi mesela... Yorumla Soran 1 yıl Kafanda kuruyon he Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tek bir kelimesi bile gerçek değil mi sence, inanalım mı? hahahah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yükselince senin kafanda neler kuruluyor acabaaa? 😅 Yorumla Soran 1 yıl İsterrr inaaaannn ister inannmaaa ahahahah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalancısın yalancıı, bazı şeyleri biliyoruz hahaha Yorumla Soran 1 yıl Bi şey bildiğin yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Libidon çok düşük yani, bir şey bilmiyorsam gerçek bu hahaha Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bastıramam ıpıslak otururum 9 5 Yorumla Salihgoodfella 1 yıl Ohhhh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalar mısın canım😋😋😋😋 Yorumla hharharis 1 yıl Pişik yapar sonra Yorumla Soran 1 yıl Knk dmden devam edin ya bu ne öğğhh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abart ne dedik sanki Yorumla
AbelTesfayee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl direk birini bulmaya calısır oral seks yaptırırım 0 1 Yorumla AbelTesfayee 1 yıl bu soruda bıle kalktı rahat durmuyor bu gece Yorumla
Anankara Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aklıma utandığım anılar getiririm sdfsdf 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ahahhabsjabaknclqdkw mesela? Yorumla Anankara 1 yıl Niye söyleyeyim ya sana böyle bir şeyi sdfsdf Yorumla Soran 1 yıl Merak ettim ahahahsh Yorumla Anankara 1 yıl Yok hayır söylemem Yorumla Soran 1 yıl Ah be peki Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Firsatini bulur isimi gorurum 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bi bos odaya gec rahatla 0 0 Yorumla
marazalininsağkolu Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Su iç cidden bak 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Alla alla Yorumla
Revolver_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl basa gelen cekılır 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Bence de ahahahha Yorumla Revolver_34 1 yıl bızde cekıyoz sormaa Yorumla Soran 1 yıl Hiç şüphem yok eline kuvvet Yorumla Revolver_34 1 yıl artık eledegıl belekuvvet lazım ne yapalım dersın Yorumla Soran 1 yıl Bilemiom sana kolay gelsin Yorumla Revolver_34 1 yıl gelde bırlıkte olsun yaa oyle kacıpgıtme Yorumla Soran 1 yıl Yok bne almim Yorumla Revolver_34 1 yıl gorsen almak ıstıceksın emın ol :) lazım olucak bakk demedı deme Yorumla Soran 1 yıl Uzatma Yorumla Revolver_34 1 yıl kendılınden uzadıı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Tam olarak bu yüzden her zaman çantamda günlük ped taşıyorum Herhangi olabilecek bir ıslaklık olayına karşın😂
Ahahhahahahaha
Hiç bir şey yapmam.
Dimi
Karşımdaki de benim gibiyse, orada o işi bitiririm ;)
Vay kopke
kopke= kopek mi dedin? hahahahhhh ne alaka yaaa
Aynen onu dedim ahahahahha
iyi de neden köpek oldum ben şimdi? Ateşte baruta kızmış, barutta ateşte patlamak istiyor senin dediğine göre :))
Öyle mi olmuuuussss
Yükselmemem gereken bir ortamda, yükselme sebebim bir kadınsa, ona istinaden böyle yazdım! Yok kendi kendime gelin güvey oluyosamda, toparlanmam çok kolay olurdu
Anladım
Aklına ölmüş hayvan cesedi getir.
Ya da tiksinirim diyeceğin bisey
Hemen normale dönersin:)
Wooaawww ahahshhash
Dene bak:)
İse yariyo
Değişik, olursa denerim ahhahajs
Sırf denemek için de öyle kurgu yapma
:)
Ahaha yapmam olmaz ki öyle zaten
Hadi vali , kaymakam ve bütün şehir burokratlarinin olduğu yere gideyim de bi yükseleyim z sonra da bunu deneyeyim yapma yani :)): ujahwjajaj
Ahahahhaha kendimi öyle bi yerde zorlamak istemem zaten
Eeee daha daha nassın eysin:)
Ahahahhah eyyimmmm sen
https://youtu.be/F45rfI-R-1Q?si=FMO6TIEWIp1ERPeG
Ahahahahhahahahahahahhs alındın gücendim
Ya bu sahneye hasta oluyorum:)
Arada açıp izliyorum
Belli bellii
Eee kafanı çıkar artık , yeter o çalının arkasından konuştuğun
:))
Cok zor oluyor ya. Bazen sokakta gorunce seyim kalkmak istiyor zor engelliyorum
Ahahhahah
Ciddiyim bak cok sikintili bir durum. Sajaja
Erkekler için öyle
Kadinlarda yok bu durum. ne kadra zevke gelirse gelsin belki etmezler
Sende şey mi var la
@Hannndee14 kime sordun bunu puhahahs
Su cvp verene
Kuytu köşede okşamaca, seninle denk gelmiş olursak da artık bele kuvvet muhtemelen
Puhahahah umarım denk gelmeyiz
😂😂 sen uslu durmazsın çünkü
Yoo usluyum ben
Kendini fazla bastırma sonucu patlak verebilirsin de
HAHAHAHAHAHAHHZ TAMAM knk
Bi kıvama gelmene bakar, sonra "knk" kelimesi devam et aşkıma döner hahahah
Yok KNK biz knk'dan devammmm ahahhaha :))
Yükseldiğinde ne tarz yaramazlıklar yapacağını bilemeyiz hahaha ama tahmin edebiliyorum, doyumsuzluk gibi mesela...
Kafanda kuruyon he
Tek bir kelimesi bile gerçek değil mi sence, inanalım mı? hahahah
Yükselince senin kafanda neler kuruluyor acabaaa? 😅
İsterrr inaaaannn ister inannmaaa ahahahah
Yalancısın yalancıı, bazı şeyleri biliyoruz hahaha
Bi şey bildiğin yok
Libidon çok düşük yani, bir şey bilmiyorsam gerçek bu hahaha
Bastıramam ıpıslak otururum
Ohhhh
Yalar mısın canım😋😋😋😋
Pişik yapar sonra
Knk dmden devam edin ya bu ne öğğhh