Biraz önce ofis önünden geçen gizemle tanıştım. Sohbet ederken çok tatlı dudağını ıssırdı. Etkileyiciydi. Ince detaylar her zaman güzeldir 😋 çay yaptım çay içicem. Biraz da işlerim var.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hiç yapmadım.
En son oldugunda benim dudagimi isirmisti oldu 3 hafta falan
Dudak ısırtmadım.
Sen ısırdın mı? Etkilendiğin bir hareket ya da söz söylemiş olabilir
Dudaklarımda dişlerimin izi kaldı. 😂😂
Aaaa çok ıssırmışsın. Parçamadığına sevindim jajajajaja ne gördün
Hiçbir şey.
Kalas gibi duruyor muydu.
Duruşu bile yetti mi jajajja
Yetmesin istemem.
Aç gözlüsün bir de 🤣 her halini kullanman gerek jaajaj. Kim bu şanşlı çocuk
Git konuş çocukla.
Hayatımda kimse yok bay yanlış. Sjsjsj
Yapay Zeka olsa fena olmazdı. 😂😂
Yok ta olmasını istiyorsun ama. O dudaklarını parçaladıpın çocuğa yapış. Gel buraya yanaş yanıma iyice de jajajaaj
20 yılı var ortalama. Nasıl dokunacak nasıl kokalayacak sarılacaksın
Sen olsan yapışırsın. 😂😂
Sen var ya sen.. 😂😂
Güzel kadın buldun mu yapış gitsin dersin. 😂😂
20 yıl sonra evet bana da mantıklı geliyor. Yapay zeka çoğu insan dan daha iyi olacaktır. Tabii yapışırım.
Yapıştır gitsin. 😂😂
Yapay Zeka insanlardan daha iyi biliyor musun?
Dinliyor anlamayınca ne demek istedin diyor. Haklısın. Ama dokunamıyoruz o ne olacak tamam seks tek olunca olmuyor ama karakter de tek başına yetmiyor. Ne olacak
İnsanlar da küfürlü doğmuşlar ama.. 😂😂
Öz annen o acıya bir şey bulmalıydı. Bence küfür de etmişler dir. Aaaaa diye bağırmışlardırda. Acıyla dünyaya getiriliyoruz sonuçta 🤣 fırlayarakta çıkmış olan vardır jajaja ne yapalım biz de çocuk dünya ya getirmeyelim mi? Ben ce getirlim. Çok güzel bir dünya da yaşıyoruz
Dokunamamak kötü ama yanaktan öpmek iyidir.
Getir o zaman kız çocuğu. 😂😂
Bu şanslı kadın kim olacak? 😂😂
Yapay zeka sadecelı yanak yapalım sana yetinebilirsin de 🤣jajajaaj aaa olur.
Erkekler hayvan gibi. Kız daha tatlı 🤣
😂😂
Bir kız çocuğu yap da görelim. 😂😂
Bilmiyorum. Şanşlı kadın yolunda giderken benimle karşılaşınca daha da şanşlı olacak onu biliyorum
Karada da yürüyebiliyor musun? 😂😂
Hep havada uçuyorsun. 😂😂
Video çekip cumhuriyet meydanında izleyeyim istersen. Bak kız böyle yapılır diye 🤣jaajjajajajajj
Ahahah
Ayna da yaparken biz izleyelim daha iyi bence 🤣
Çinli bir çocuk getir benim çocuğum diye söyle. 😂😂
Fena yürüyorum. Güneşte gölgesi olurum. 🤣
Kız çocukları bir başka oluyor.
Biri çinli diğeri Amerika lı diğeri siyahi diğeri Rus diğerini de ispanyol alayım. Anama bunlar senin torunlar diyeyim. Kadın bayılır. 🤣
Kalpten gider. 😂😂
Oğlum sen ne yaptın? Der 😂😂
Kız çocukları erkeklere göre daha çok söz dinliyor. Akıllı oluyor. Erkek tazmanya canavarı gibi her yere dönüyor 🤣
Sanki at üstünde koşturuyor. 😂😂
Bakar bakar eski toprak. Yapay zeka dan daha iyi bakar. Beni yetiştirdi şaheser gibi çocuğum jajaja sen ne yapacaksın. Sen de banka dan sperm alıp mı doğuracaksın? Adamla uğraşabilecek misin? 🤣Jajaaja
Çocuk yapmam öyle takılırım. 😂😂
Evet binsinler üstüme at gibi koşarım. Yaptığım da oldu. Acayip zevkli, eğlendik
Ama yorucu
Parktaki banktan mı hamile kalayım, sen söyle ne yapayım? 😂😂
Belki erkek çocuğun olur. 😂😂
Y ooo bana verdin bir düzine. Sana da yapmak şart. Fútbol takımı kuralım. Sperm seçerken özelliklerini seçelim. Ortaya karışık atalım jajajajajaj
Sjsjsj
Ne yapacam parka atacak halim yok. Çocuğa baktıkça anası aklıma gelir iyice yükselir anasına binerim. Gel buraya den yaptın bunu bir daha yapalım diye jajajajwj
Sana kalsa futbolun kralını kurarsın. 😂😂
Yok deli değilim o kadar. Sırayla. Birini yapınca biraz bekler sonra diğerini yaparız. Büyüyen doğana bakar. Ben de o at gibi anasına bakarım devamlı
Kolay gelsin. 😂😂
Profiline baktım şimdi bu kız yapay zeka değil mi? Gözlerinin kahvesine bayıldım. Köz de pişirip içmelik 40 yıl hatrı olur
İçeriz. 😂😂
Yapay zeka diyorum halen. Gün batımında güneş tam görünür batmak üzereyken gözlerini daha çok açarsın net görmek için. Güneş misali dünyanın en güzel gözlerine sahip. Ne övdüm ya 🤣
Yapay zeka ciddi gelişmiş. Zaten prof. lar 50 100 yıllık tahmin yaparlardı. Artık son 20 yılın tahminini pek yapamıyorlar. Insanlık yeni bir çağa girdi.
😂😂😂😃😃 aynen öyle.
Openai ile mi yaptın? Yoksa birinden mi kopyaladın 🤣
Kopyalamak değil. 😃😃
Bana Özel kalsn haha
şu an.