Cinsel Yaşam Yalamayı en çok seven burç hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 İkizler ve yay bence 😂 Yalamayı en çok seven burç hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. İkizlerim ama ilk defa bu kadar cana yakın birisi çıktı 😀😀 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Muharrem018 1 yıl Kötülemeden ikizleri yazmışsın 😀😀 Yorumla
_cirkin_kral_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ben ısırıyorum. daha zevkli. Kimiside yalamayı seviyor. Ama bence maraş dondurma ısırılarak yenmeli 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hahha ikizlersin sen kesin Yorumla _cirkin_kral_ 1 yıl Yok BAŞAk ama annem sen kışın ortalatıda doğdun diyordu oda ikizlere denk gelmiyor. Gerçi dayım yaz aylarının başı diyordu ama belki o olabilir Yorumla Soran 1 yıl Yani sonuç😂 Yorumla _cirkin_kral_ 1 yıl Azgınım 😛😛🤣🤣 Yorumla
Wien34 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% 1 yıl Burçla ne ilgisi ve alakası var anlamak zor. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yorumları oku😂 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Bunun burclarla bir ilgisi var mı bilmiyorum tabi ama, ben oral yapmayı çok severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Burç hangisi bilmiyorum ama arzularıma göre özellikler taşıyan bir kızla sevişmek o kıza oral yapmak seksten çok daha mükemmel bir zevktir benim için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Oğlak burcuyum. Sıcacık ve sulu ise bayılırım sen sıkılana kadar yapabilirim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Herkesin sıcak ve sulu değil mi😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle mi herkes sulu değil ya Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İkizler olarak katılıyorum 😅 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bunu da burca bağlamayın beee 😀 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bağladım bile😁 Yorumla Akrep-Bir_Adam 1 yıl Bağla bakalım 😃 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl Oglak burcuyumm ama cok seviyorumm 😅 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Oğlak sevgilim oldu saatlerce yapıyordu 😅 Yorumla Soran 1 yıl Ama her oğlak yapmaz Yorumla 34fnry 1 yıl Bilmem yaparmi ama ben de yaparim saatlercee bakimki temiz olmali ama 😅 Yorumla Soran 1 yıl Oğlak burcu sevgilim koltuk altıma kadar yalıyodu😂😂😂 Yorumla 34fnry 1 yıl Himm demekki temiz ve tatli ki yaliyorr 😅😅 Yorumla 34fnry 1 yıl Neguzell 😅 Yorumla 34fnry 1 yıl Merak ettim senii 😅 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dil kası yaptım ama akrebim :) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hahahah akreple yapmadım hiç o yüzden bilmiyorum Yorumla Master81 1 yıl Öğrenme zamanın gelmiştir belki 😉 Yorumla
Taner0107 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Akrep burcu üzerine tanımam... 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Akrep deneyimim olmadı Yorumla Taner0107 1 yıl Ben Akrep burcu erkeği'gim, Akrep burcu kadını ile cinsel ilişkiye girdim, ikimizde yalamaktan erittik bir birimizi. Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Kendime not : ikizler ve yay kovalayacaksın :))) 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ben erkekler için konuştum kadınları farklı Yorumla Cesurby 1 yıl tühh ipucu verdin sanmıştım ozaman denkle işi kadınlar da peki? Yorumla Soran 1 yıl Kadınları bilemem kadınlarla yapan sizsiniz Yorumla Cesurby 1 yıl biz erkeklerde de sevmiyorum diyen çıkmaz ki.. O yüzden yanılıp atladım cevaba :)) Yorumla Soran 1 yıl Hayır sevmeyen var yorumlara bak. Yorumla
Burak073436 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Haklısın bak kesinlikle özellikle ikizler 0 20 Yorumla Soran 1 yıl 😂 oğlak sevgilim de yalamayı severdi ama her oğlak sevmiyor bence Yorumla Burak073436 1 yıl Ben kovayım sevmem ama ikizler kadını uf Yorumla Soran 1 yıl Kovalar sevmez evet Yorumla Burak073436 1 yıl Hissi bile ög Yorumla Soran 1 yıl Ama baskın oluyorsunuz güzel😂 Yorumla Burak073436 1 yıl Diger konularda fena 😂 ritim düşmez 😂 Yorumla Soran 1 yıl Aynen 😂 Yorumla Burak073436 1 yıl Senin burcun nedir Yorumla Soran 1 yıl Yay Yorumla Burak073436 1 yıl Biz tanışalım😂 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz sen sevmiyosun😅 Yorumla Burak073436 1 yıl Olur sen seviyosun garantili ürünüm ben😂 Yorumla Soran 1 yıl 😂 bencilsiniz Yorumla Burak073436 1 yıl Yaşamadan sallama 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yalan mı😂 Yorumla Burak073436 1 yıl Yalan zirvede mutlu etmediğim kimse yok Yorumla Soran 1 yıl Okii pekii Yorumla Burak073436 1 yıl Yazsana o zaman😂 Yorumla Soran 1 yıl Yazmıcam 😂 bencillerle işim yok😂 Yorumla Burak073436 1 yıl Keyfin bilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben kovayim ben de çok severim 😀😍Sen sever misin yalamayı yalanmayı 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kova biriyle yaptım yalamadı hiç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben saatlerce sabaha kadar bile yaparım yalarım yeter ki istesin partnerim 😍 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şu an partnerin var mı peki yoksa boşta mısın Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Herkese burcunu sormak gerek o zaman 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Akrep burcuyum ama saatlerce yalayabilirim 😂😂 0 0 Yorumla
GizemliAnahtar Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kova yalaya yalaya kova kova suyunu akıtır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok doğru burcum yay yükselenim ikizler 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Haha kombo olmuş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen hangi burçsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bunlar diyilim bende severim ama 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Burcun ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oyayim ananun anuna koyayim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Doğru ya ben de çok seviyorum 😅😂 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Burcun nee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İkizler 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İkizler denk geldi mi hiç sana Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Ne kadar yalakasınız ya 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ikizler 0 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. İnanmam burçlara 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Akrep 🦂🦂🦂🦂🦂 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadınlarda hangisi? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum onu Yorumla rmznonur 1 yıl Senin burcun ne Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Onu bilmem bende severim asko iyi yalarim :) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Burcun ne Cevap sahibi 1 yıl Balik asko
zafer04800 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 1 yıl Koç var ama :) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Koç pek sevmez Yorumla zafer04800 1 yıl Olsa bütün gün hemde :) Yorumla
gitmeburdan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Boga lar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hiç denemedim Yorumla gitmeburdan 1 yıl Gel deneteyim Yorumla
Kaan3433 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl bide ben 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Burcun ne Yorumla Kaan3433 1 yıl yay 😊 Yorumla Soran 1 yıl Yaylar dedim zaten😂 Yorumla Kaan3433 1 yıl olsun işte 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Terazidir bence 0 8 Yorumla Soran 1 yıl O da olabilir 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir hayat stili bizim için yalamak Yorumla Soran 1 yıl Bence o kadar da değil😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel de göstereyim Yorumla Soran 1 yıl Siz biraz sözdesiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sacmaliyosun ya Yorumla Soran 1 yıl Yooo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne yooo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
İkizlerim ama ilk defa bu kadar cana yakın birisi çıktı 😀😀
Nasıl yani
Kötülemeden ikizleri yazmışsın 😀😀
Ben ısırıyorum. daha zevkli. Kimiside yalamayı seviyor. Ama bence maraş dondurma ısırılarak yenmeli
Hahha ikizlersin sen kesin
Yok BAŞAk ama annem sen kışın ortalatıda doğdun diyordu oda ikizlere denk gelmiyor. Gerçi dayım yaz aylarının başı diyordu ama belki o olabilir
Yani sonuç😂
Azgınım 😛😛🤣🤣
Burçla ne ilgisi ve alakası var anlamak zor.
Yorumları oku😂
Bunun burclarla bir ilgisi var mı bilmiyorum tabi ama, ben oral yapmayı çok severim
Burç hangisi bilmiyorum ama arzularıma göre özellikler taşıyan bir kızla sevişmek o kıza oral yapmak seksten çok daha mükemmel bir zevktir benim için
Oğlak burcuyum. Sıcacık ve sulu ise bayılırım sen sıkılana kadar yapabilirim
Herkesin sıcak ve sulu değil mi😄
Öyle mi herkes sulu değil ya
İkizler olarak katılıyorum 😅
Bunu da burca bağlamayın beee 😀
Bağladım bile😁
Bağla bakalım 😃
Oglak burcuyumm ama cok seviyorumm 😅
Oğlak sevgilim oldu saatlerce yapıyordu 😅
Ama her oğlak yapmaz
Bilmem yaparmi ama ben de yaparim saatlercee bakimki temiz olmali ama 😅
Oğlak burcu sevgilim koltuk altıma kadar yalıyodu😂😂😂
Himm demekki temiz ve tatli ki yaliyorr 😅😅
Neguzell 😅
Merak ettim senii 😅
Dil kası yaptım ama akrebim :)
Hahahah akreple yapmadım hiç o yüzden bilmiyorum
Öğrenme zamanın gelmiştir belki 😉
Akrep burcu üzerine tanımam...
Akrep deneyimim olmadı
Ben Akrep burcu erkeği'gim, Akrep burcu kadını ile cinsel ilişkiye girdim, ikimizde yalamaktan erittik bir birimizi.
Kendime not : ikizler ve yay kovalayacaksın :)))
Ben erkekler için konuştum kadınları farklı
tühh ipucu verdin sanmıştım ozaman denkle işi kadınlar da peki?
Kadınları bilemem kadınlarla yapan sizsiniz
biz erkeklerde de sevmiyorum diyen çıkmaz ki.. O yüzden yanılıp atladım cevaba :))
Hayır sevmeyen var yorumlara bak.
Haklısın bak kesinlikle özellikle ikizler
😂 oğlak sevgilim de yalamayı severdi ama her oğlak sevmiyor bence
Ben kovayım sevmem ama ikizler kadını uf
Kovalar sevmez evet
Hissi bile ög
Ama baskın oluyorsunuz güzel😂
Diger konularda fena 😂 ritim düşmez 😂
Aynen 😂
Senin burcun nedir
Yay
Biz tanışalım😂
Olmaz sen sevmiyosun😅
Olur sen seviyosun garantili ürünüm ben😂
😂 bencilsiniz
Yaşamadan sallama 😂
Yalan mı😂
Yalan zirvede mutlu etmediğim kimse yok
Okii pekii
Yazsana o zaman😂
Yazmıcam 😂 bencillerle işim yok😂
Keyfin bilir
Ben kovayim ben de çok severim 😀😍
Sen sever misin yalamayı yalanmayı
Kova biriyle yaptım yalamadı hiç
Ben saatlerce sabaha kadar bile yaparım yalarım yeter ki istesin partnerim 😍
Şu an partnerin var mı peki yoksa boşta mısın
Herkese burcunu sormak gerek o zaman
Akrep burcuyum ama saatlerce yalayabilirim 😂😂
Kova yalaya yalaya kova kova suyunu akıtır
Yay ben ama sevmiyorum:)
Hmm
Burcu bilmem ama ben seviyorum
Çok doğru burcum yay yükselenim ikizler
Haha kombo olmuş
Sen hangi burçsun
Bunlar diyilim bende severim ama
Burcun ne
Oyayim ananun anuna koyayim
Doğru ya ben de çok seviyorum 😅😂
Burcun nee
İkizler 😅
İkizler denk geldi mi hiç sana
Ne kadar yalakasınız ya
Balık nasıl sence şahsen aşırı istiyorum
evet haklısın bu doğru.. ben oradaki ikizlerim
burçla ne alaka
başak bence
ikizler
Burç fark etmez suluysa yalanır
İnanmam burçlara
yngeç
Akrep 🦂🦂🦂🦂🦂
Aslan
boga, ben bayılırım
Akrep olarak bende olabilirim 🤭🤭
Akrep olabilir
Kadınlarda hangisi?
Bilmiyorum onu
Senin burcun ne
Akrep
Onu bilmem bende severim asko iyi yalarim :)
Burcun ne
Balik asko
ikizler bence
Doğru ikizlerim
Neyi yalamayı
Koç var ama :)
Koç pek sevmez
Olsa bütün gün hemde :)
Boga lar
Hiç denemedim
Gel deneteyim
bide ben