Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Siz bu yola öylesine diye çıktınız peki ilerde adam sizin için o evliliği yıkmaya karar verirse ne hisedeceksiniz? Bu beni etkilemez diyorsanız devam edin...
07 Yorumla
Soran1 yılGercekten böyle olur mu
- 1 yıl
Örneklerin hayatta defalarca görmüyormuyuz? Bu ilişkileri yaşanlara bakın , pişmanlıklarını başına açtığı sorunları görün. Sayısız örnek var... Olmaması için sebep yok ki daha çok böyle sonuçlanması için neden var.. Sizin eşiniz böyle bir şey yapsaydı neler yaşardık diye bir empati yapın. Karşıdaki kadına ne yapardınız? Eşiniz kimden yana olurdu? Çocukları varsa anne babasının ayrılmasına neden olan olayı nasıl ve ney olarak hatırladı? Herkes böyle ilişkilerde karşsındaki adamı düşünüyor incinmesin, yok seviyor gibi.. Ama arkada kocaman bir aile var.. Bunun cevaplarını onlara verebilecek iki kişi siz ve o adamsınız.. Bunu yapabilecek misiniz?
Soran1 yılBen baglanacagoni hiç düşünmüyorum
Soran1 yılEvet olablr
Soran1 yılZaten smdiden dertleşecek zaman beni ariyor
En İyi Cevaplar
Merhaba, ilgisi tabiki var, ancak bu ilginin sana duygusal bir bağ icerip içermediği tartışılır. Senden istediği cinsel birliktelik, senin durumunu da biliyor, zamanla reddedemwyecegini de
08 Yorumla
Soran1 yılCinsel konudada bana baglanablr yani
Soran1 yılDaha omce de yaşamış anlattı banq
Soran1 yılEvet ama dürüst oldu en azindan
Soran1 yılBosanicam diyip kandirablrdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılevlilerle olmaz.. midesizliktir bu uzak durun
00 Yorumla Bence içinden geliyorsa devam et ama senden faydalanmadığına emin ol, seninde sevilmeye mutlu olmaya hakkın var, ama geleceğinide düşün lütfen, değerini düşürecek hareketlerden kaçın bu zamanla seni depresyona sokcakatır, sakin kendi değerini düşürme kuzum…
12 Yorumla
Soran1 yılTSK ederim cevaplarınızı başka sorularda görüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Elbette ilgisi var. Bende benzer bir ilişkiye sahibim. Kıskanma sorunu yaşamazsan çok keyifli bir birliktelik olabilir
10 YorumlaSana tavsiyeler vermek isterim. Dertlesebiliriz. Sana ilgisi bence coo yuksek. Karşilikli arzu istek varve sonuclaei bilip beraber kabul ediyorsunuz bu guzel bir sey. Dolayisiyla beraber olmalisinz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKullanma olarak değil de evli bi adamla olman seni ne kadar rahatlatır vicdanen ne durumda olursun onun karısı yerinde olsan ne hissedersin bunları düşün eğer kötü hissetmiyorum diyorsan zevkine bak bence
10 Yorumla
1 yılKarısına çocuğuna yazık değil mi ya hiç mi Allahtan korkunuz yok hiç mi insaliginiz vicdanıniz namusunuz kalmadı yazık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Yargilamiyoruz utanıyoruz bu kadar basit ahlaksız birşeyi normal bir şey gibi anlatınca gıcık kapıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
1 yılSana ilgisi falan yok, amacının ne olduğu belli. Evli adamın başka birine ilgisi olabilir mi ya saçma sapan sorular soruyorsunuz
01 Yorumla- 1 yıl
Çünkü boşanmışsın bakire değilsin. Adam istediği zaman seninle yatabilir. Şu an seni o şekilde görüyor. Yatağa atana kadar da etkilemeye çalışıyor işte
1 yılEvlilerden uzak durmak gerek bence yapma ama sen bilirsin
00 YorumlaVur patlasın. Çal oynasın. Dikkat etsin. Karısı yakalamasın.
00 Yorumla
1 yılBekar birisini bul daha rahat et detaylı anlatırım istersen
01 Yorumla- 1 yıl
Yatak için seninle
güzel yapıyorsun devam et kimseyi ilgilendirmez senin zevkin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYok ilgisi ama şunu diyim sana sonrasında bağlanırsın kötü olur senin için bence evli olmayan biriyle özel arkadaşlık yap derim
08 Yorumla
Soran1 yılOda baglanablr consellik konusunda beni begenirse
Cevap sahibi1 yılEvet o kötü işte evli olup sana bağlanması eninde sonunda Bi seçip yapmak zorunda kalacak seni değil evli oldugu kişiyi seçmek zorunda kalacak buda seni çok üzer ileride
Soran1 yılBunu göze alarak basladim
Cevap sahibi1 yılİyi bişey değil göze aldıgın psikolojik sorunun mu var senin böyle bişeyi göze alıyorsun
Soran1 yılAnksiyetem var
Cevap sahibi1 yılDogru değil bu düşüncen git bekar birini bul cinselik için
Soran1 yılİlla cinselik degil
Cevap sahibi1 yılDuygu olarak da bekar birini bul
Boşanmışsın hayatini ya da kimin ne dediği umrunda. olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkadının en büyük düşmanı yine kadın.. Hepiniz ooorul rul ooopsnuz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKarısıyla arası iyi değil-dir mutluluğu senin bacak aran da aroyodur
00 Yorumla
1 yılSoyunuz kurusun yeter.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBANADA böyle ilişki lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence uzak dur ondan seni anlıyorum ama bu hata olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayatin tadini cikar devamke
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılHayır sana ilgisi falan yok
01 Yorumla- 1 yıl
Yalnız ismine bayıldımm 😂
İkinizde heyecan peşindesiniz anlaşılan
00 Yorumla
1 yılBir süre ilgi olur daha sonrası giderek azalır
01 Yorumla- 1 yıl
Çünkü adam heyecan arıyor yıllarca aynı kadınla seks yapıyor ve değişikliğe ihtiyacı var sen sadece hevessin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYargilamadan yorum yazamıyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sadece heyecan pesinde
02 Yorumla
Soran1 yılBende oyleyim
Gizli Üye(25-29)1 yılAklını başına al yuva yıkma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÜcretsiz eskort arıyor adam. 😉
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl3 4 yılını kaybedersin sonra s. yersin. ondan sonra hayatına birini de alamazsin. Ömrün de bunalimla geçer 😉
Cevap sahibi1 yılSenle yatmak için. Ya kaç yaşına gelmişsin de safsın. Adam şu dediklerini yapmasa ondan etkilenip gel yatalım der miydin?
Gizli Üye(30-35)1 yılSende istiyosun da bekleme sebebin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ver gitsin düşünme
06 Yorumla
Soran1 yılAma süreklilik isterim
Soran1 yılOlurnu cidden
Soran1 yılEvwt ama gözü başkasına bakmasın diye napablrm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılf*ck bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlgisi var mı derken
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. olma. kaç
00 Yorumlane zaman?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım