Korkma sebebim kendimi kasmam değil. Bu konuda çok bilgimin olmaması. Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum. İkimizde birbirimizin ilkiyiz. 16 yaşından beri çıkıyoruz. Şu an 24 yaşındayız. Geçen hafta bunun konusu açıldı ve istemediğin bir şeyi asla yapmam dedi. Aramızda bunlar yaşanacağı zaman ön sevişmeyi uzun tutacağım seni önemsiyorum dedi. Ve ben erkek arkadaşımın yanında çok yükseliyorum. Ama bu yükselmem sadece ona. Bana ilk gece için verebileceğiniz tavsiye var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılAçıkçası cinsellik hakkında pek fikrinizin olmaması kötü olmuş.. Çünkü her normal birey cinsellik hakkında araştırma yapmalı, gerekirse bu işin kitabını okumalıdır. Siz bu konuda talihsiz kalmışsınız ama yine de sorun değil çünkü belliki anlayışlı bir eşiniz var.
Bu arada eğer hemen çocuk düşünmüyor iseniz korunmanızı tavsiye ederim.
Ona yükselmemiş güzel, bu hormonlarınızın elverişli olduğunu gösterir. Aslında pek de sıkıntı yok gibi, kendinizi ona bırakmanız yeterli olur. Ancak sizin de bir miktar aktif olmanız partnerinizi yükseltebilir. Ona hoşlandığı şeyleri sorabilirsiniz, ve sizin içinizden de yapmak geliyorsa yapabilirsiniz 🙂
Eğer kanama ile ilgili endişeleriniz varsa ona da parantez açmak isterim. Kızlık zarı diye bir şey yok aslında, eğer erkek kadını tam kıvama getirmeden penetrasyonu gerçekleştirirse penis içerdeki duvarlara fazla sürter ve içerdeki duvarın derilerinde kanama meydana gelir. Eğer sizi iyi kıvama getirirse muhtemelen kanama olmayacaktırr🤗 Rahat olun😇
Başka sorunuz varsa alabilirim, böyle yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmeyi severim🙏00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSen bu konuda tecrübesiz ve bilgisiz olsan da eğer eşin yeterli bilgi ve tecrübeye sahipse bu konu sorun olmaktan çıkar. Seni iyi hazırlamak onun bu konudaki hünerlerine bağlı. Ama o da tecrübesiz ve bilgisizse işiniz biraz zor olabilir. Bu durum için ilk gece şart değil. Kendinizi en rahat hissettiğinizde libidonuzun tavan yaptığı bir anda spontane şekilde başlatırsanız sadece alacağınız hazzı düşünebilirsiniz.
00 Yorumla
Merhaba, ilk geceden korkman çok normal, bunu yaşayan ne ilk kadınsın nede tek.
İlk ilişkide işin en büyük kısmı partnerine düşüyor. Seni gerek mental gerekse fizyolojik açıdan tam olarak hazırlamadan penetrasyon asamasina geçmemesi gerekir. Sonrasında doğru pozisyonda, doğru zamanda, doğru hızda penetrasyon.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılDediğin gibi istemediğin şeyleri sana yapmaz önce oturup konuşun ne yapabilirsiniz ne yapamazsınız ya da nasıl olması gerekir ona göre yapın. Acele etmeden yapın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılEşimle ilk gecemizde beni çok rahatlatmasına rağmen kendimi aşırı kastığım için canım yanmıştı ama tamamen benimle alakalı, sadece acısı 1 saniye sürüyor. Kim ne kadar rahat ol derse desin öyle demekle olmuyor maalesef sonuçta içimize et parçası da olsa bir şey giriyor :D :D İlk gecenizde gerekirse kayganlaştırıcı jel kullanın, misyoner de daha kolay oluyor; bacaklarınızı iyice açıp dizlerinizi kendinize de çekerseniz rahat ve iyi olur. Ben sonraki sevişmemizde böyle yapmıştım canım çok tatlı değildir ama iğne girse bile panik olurum öyle yan, :)
10 Yorumla
1 yılKorkma birbirinizle iletişim kurup güzel geçirmeye çalışın zamanı birbirinize karlı anlayışlı olmaya özen gösterin. Aksi halde bu bir kalıcı korku sorun psikoljık durumlara yol açabilir
00 YorumlaKardeşin alkol iç rahat olursun canın epey Bi yanıcak kan akıcak ama gülü seven dikenine katlanır alacağın zevk bunu bastırır eğer sevgilin kalıplı de büyük penisi var sa geçmiş olsun
00 Yorumlasonuçta içine bıçak girmeyecek et parçası girecek içi kanla dolmuş. acımaz yani :D sevgili sevgilisine çok yükselen kız :D
00 YorumlaMerak etme zaten islanman yeterli olucaktir ve hic kasmadan zevkine odaklan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bilgi dediğin artık internette her yerde var pratik yaparsın ilişkiden önce kendi kendine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılOlkcmgece yapmayabilirwin birkacngunnalismayi deneyip deneyebilirisn.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTavsiye her zaman verilir önemli olan uygulanabilir olması
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSakin olun illa ilk gece olacak diye bisey yok ve her seferinde biraz daha ileriye gidecek bi anda sakın yapmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSakin olmalısın esinde sende acele etmeyin kendini hazır hissettiğinde yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKorkma eğer seni iyi hazırlarsa dünyanın en güzel zevkini yaşayacaksın..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOha 8 sene tanışıklık var aranızda hiç cinsel yaklaşım olmadı mı?
00 Yorumla
1 yılCinsellik en keyifli olay korkulacak bir şey yok hazzı yaşamak almak başka keyif
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAslinda kendini ana birak cok dusunme olur gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılKorkmaman laizm
00 Yorumla
1 yılkendini bırak tadını çıkar
00 Yorumla
1 yılNe güzel darısı başıma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTavsiyeye ihtiyacın yok mutluluklar dilerim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlur gider takilma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılKorkma ya asıl korkacağın hamile kalmak sdfdsfd
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılİş o ana gelsin her şey yolunda gider
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKendini eşine bırak gerisini dert etme
00 Yorumla
1 yılHic evlenme valla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Korkma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vereyim tavsiye
00 Yorumla
1 yılZevk almaya bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKanka p*rno bak cinsel icerikler oku oreniceksin
00 Yorumla