1 yılvajinusmus vajina duvarında ki kasların senin kontrolün dışında kendi kendine kasılıp girişe izin vermemesi demek yani bu bi hastalık ama sen bunu kendi kendine yenemezsin asla tedavi olman lazım doktora git
13 Yorumla
Soran1 yılburada bi önerisi olan var mı diye merak ediyorum doktora elbette giderim
- 1 yıl
burada gelen öneriler dangul dungul işine yaramayacak şeyler olur zira burada herkes jinekolog gibi davranıyor ondan dedim
Soran1 yılhaklısın o konuda ama belki 1 tanecik bile farklı şey söyleyen olur umuduyla sorayım dedim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle eğer utanma gibi bir durum varsa loş ışık ya da karanlık bir ortam tercih edin. Partnerinle bol bol ön sevişme ve masajdan sonra oral da yapsın sana. Kıvama gelince parmak uçlarıyla hafif gir çık yapsın vajinana.
Eğer kuruluk varsa bebek yağı sürerek te parmaklayabilir. En son sen kucağa geç ve penisi vajina dudaklarının arasında gezdirirken öpüşmeye devam edin.
O sırada sen yavaşça üstüne oturmaya başla. Sabırla deneyin ve bol bol göz teması kurun. Eğer ben cesaret edemiyorum diyorsan partnerinde kontrolü alıp alttan girmeyi deneyebilir. Eğer beni rahatlatır diyorsan alkol da alabilirsin ekstra olarak14 Yorumla
Soran1 yılortam ışığı veya kıvama gelmek konusunda hiçbir sorunum yok her şey çok güzel ama bahsettiğin şekilde üste çıkıp oturmak imkansız geliyor işte çok korkuyorum o an
- 1 yıl
Parmakla girebiliyor mu vajinana?
Soran1 yılonu denemedik ama onu da durdururum muhtemelen
- 1 yıl
Alkol alıp belki rahatlayabilirsin
Gizli Üye(30-35)1 yılSana kurban olurum bunda ağlanıcak bir şey yok sinirlenip bunu kafana takma bitanem gerekirse tıbbi yardım alırız ikimizin de acelesi yok belki böyle olması gerekiyodur belki daha zamanı gelmemiştir birden olmak zorunda değil belki zamanla kendiliğinden bu korkudan uzaklaşırsın çok kafana takıp dert etme senin yüzün gülsün yeter 🤍
13 Yorumla
Soran1 yılbebeğim benim💕 seni iyi ki tanıdım
Cevap sahibi1 yılSeni seviyorum 💐
Soran1 yılben de seni seviyorum 💋
Merhaba, vajinismus gözünde büyüttüğün kadar aşılamayacak bir problem değil. Ki senin yaşadığın vajinismussa eğer.
En önemli nokta psikolojik olarak ilişkiye girmenin imkansız bir şey olmadığına kendini ikna etmen19 Yorumla
Soran1 yılteşekkür ederim 😍😍
Soran1 yılevet
Soran1 yılfarklı şehirlerde yaşıyoruz 5 gündür bende ama bugün tam gitmesine bikaç saat kala yapabildik... umarım tekrar buluştuğumuzda bu kadar zorlanmam
Soran1 yılevet onun çaresini bulmam gerekiyor, içime de ilk önce tek parmak aldım ondan sonra cesaret geldi de penisi öyle alabildim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılBu ileride evlendiğinde daha büyük bir sorun doktorda çözün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılburada çok gördüm iyileşen inşallah seninkide geçer
11 Yorumla
Soran1 yılteşekkür ederim🤍 inşallah
Gizli Üye(30-35)1 yılAlkol kullanımı varsa alkol al o zaman hiç bir şey anlamasın
00 Yorumla
1 yılSorun olmaz geçer zamanla korkma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKocan niye değil de sevdiğin
07 Yorumla
Soran1 yılevlenmek şart değil bana göre
Cevap sahibi1 yılZina yapıyorsun yanı 😂
Soran1 yılmüslüman değilim
Cevap sahibi1 yılÖyle olur zaten
Soran1 yılne kıskandın be kardeşim
Cevap sahibi1 yılİçim eridi. Her yaptığını da paylaşma burada
Soran1 yılok
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Var. Psikolojik. Sabır ve zaman
00 YorumlaKasiyorsmun
02 Yorumla
Soran1 yılgirişteki kaslarımı ilk önce hiç kasmıyorum ama içime girmeye çalıştıkça istemsiz olarak kasılıyo
1 yılYapma ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vsrr
00 Yorumla
1 yılufak şeyler ile başla
00 Yorumlaneymiş bu
08 Yorumla
Soran1 yılvajinismus: içinden penisi hiç çıkarmak istememe hastalığıdır yani bi kere tadını alınca hep içinde olsun istiyorsun ve onsuz artık hayatına devam edemiyorsun. bende bu gastalık var sevgilim bu yüzden işine gücüne gidemiyor hep içimde kalmaktan çocuk harap oldu
Soran1 yılüzülme ben çok iyiyim
Soran1 yılçünkü çok zevkli
Soran1 yılsen de mi vajinismus oldun
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat