Cinsel Yaşam Kızlık zarı kaç denemede yırtılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yırtıldığını nasıl anlarız Kızlık zarı kaç denemede yırtılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Bir kaç deneme 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. O zarın yapısına göre degisir ama ne farkeder zar yırtılsa ne yırtılmasa nee 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ee işte yırtıldığını nasıl anlarız SonMohikan71 1 yıl Eger kan tam gelirse yırtılmış olur az gelirse zedelenmis olur hic gelmezse hic bir sey olmamış olur Soran 1 yıl Kan gelmedi SonMohikan71 1 yıl O zaman bozulmamıştır ama sen bakire degilsin yine de
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Alet girince yırtılır ve kanama olur ondan anlasilir 0 0 Yorumla
Ayçamutlud Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 73% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. İlkinde yırtılır ama senin deyişine göre annen hala bakire 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Erkeklerde zar var sanki de... Seninki esnek olabilir o yüzden yırtılma hemen ilk seferde olmayabilir. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. O öyle bir sey degil bi öğrenemediniz.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yırtılınca kan gelmiyor mu Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yeterli giris olursa ilk denemde yirtilir. 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yırtın yırtın sonra ağlarsınız 0 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Bildirim gelir telefona 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Caarrrttt diye ses çıkar 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Ses mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Gelmedi ses Yorumla Soran 1 yıl Hayır? İşte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birlikte oldun ama hala bakiresin... Bu imkansız ya partnerinin penisi 2 3 santim ya da sen farketmedin Yorumla Soran 1 yıl Yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanmam sen artık bakire değilsindir Yorumla Soran 1 yıl Kızlık zarım patlamadı yani ben öyle düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kan gelmedi mi Yorumla Soran 1 yıl Hayır işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni dövebilir miyim… çok sinir bozucusun cevapların hiç net değil evet işte hayır işte yani vb adam yerine koymuyorsun karşındakini Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka diyorum ki kan gelmedi yani bunda ney var anlaşılmayacaj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kan gelmediyse bakiresindir. Manitin penis boyu çok mu kısaydı seni bozamadı çünkü bu bir kaç deneme ile bozulacak bir şey değil bir şey temas eder etmez bozulur yırtılır Yorumla Soran 1 yıl Yani nasıl anlatiyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bir şey anlatma kardeş walla sen bir şey anlatma hadi iyi günler sana Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Esnek değilse ilk girişte yırtılır. 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İlk mi olcak 0 6 Yorumla Soran 1 yıl ikinci Yorumla Board-Tennis 1 yıl Eş sevgili? Yorumla Soran 1 yıl Sevgili Yorumla Board-Tennis 1 yıl O zaman umarım ilerde pişman olmazsın Yorumla Soran 1 yıl Yok pişman oldum Yorumla Board-Tennis 1 yıl Neden? Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Tek seferde 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Ee işte yırtıldığını nasıl anlarız Yorumla sinan_63 1 yıl Kan gelir hepsini içine aldıysan tamam dır zaten Yorumla Soran 1 yıl Gelmedi kan Yorumla sinan_63 1 yıl Tam girdi mi Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla sinan_63 1 yıl Kan gelmediyse esnek olabilir Yorumla Soran 1 yıl Ee yanii yırtılmış mıdır Yorumla sinan_63 1 yıl Kan gelmediyse yırtılmadı demek Yorumla Soran 1 yıl Sonradan yırtılır mi peki Yorumla sinan_63 1 yıl Dibine kadar almadan anlayamazsın Yorumla Soran 1 yıl Ee alırsam anlarmiyim Yorumla sinan_63 1 yıl Yani anlarsın Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İlkk 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Ilktemi Yorumla Engin28 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Ama kan gelmedi Yorumla Engin28 1 yıl Tamamı girdi mi Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Engin28 1 yıl Ondandır Yorumla Soran 1 yıl Yani yırtılmış mi Yorumla Engin28 1 yıl Çok girmediyse bozulmamış olabilir yani Yorumla Soran 1 yıl Kan gelmedi işte yani Yorumla Engin28 1 yıl Tamam detaylı anlat bilgi vereyim dm yaz Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hemen 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kan gelir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gelmedi Yorumla mdrx592 1 yıl zar esnek olabilir Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Tekte yırtılır 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ee işte yırtıldığını nasıl anlarız Yorumla megakolik 1 yıl Hissedersin kanama gelir Yorumla Soran 1 yıl Kan gelmedi Yorumla megakolik 1 yıl O zaman esnektir Yorumla Soran 1 yıl Yırtılmışmıdır yani Yorumla megakolik 1 yıl Durumu sana anlatayım sen anlarsın o zaman Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla
gitmeburdan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Ilkinde 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ee işte yırtıldığını nasıl anlarız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bir kaç deneme
O zarın yapısına göre degisir ama ne farkeder zar yırtılsa ne yırtılmasa nee
Ee işte yırtıldığını nasıl anlarız
Eger kan tam gelirse yırtılmış olur az gelirse zedelenmis olur hic gelmezse hic bir sey olmamış olur
Kan gelmedi
O zaman bozulmamıştır ama sen bakire degilsin yine de
Alet girince yırtılır ve kanama olur ondan anlasilir
İlkinde yırtılır ama senin deyişine göre annen hala bakire
Erkeklerde zar var sanki de... Seninki esnek olabilir o yüzden yırtılma hemen ilk seferde olmayabilir.
Bilmiyorum
O öyle bir sey degil bi öğrenemediniz..
Nasıl yırtılınca kan gelmiyor mu
Yeterli giris olursa ilk denemde yirtilir.
Yırtın yırtın sonra ağlarsınız
Bildirim gelir telefona
Caarrrttt diye ses çıkar
Ses mi
Evet
Gelmedi ses
Hayır? İşte
Birlikte oldun ama hala bakiresin... Bu imkansız ya partnerinin penisi 2 3 santim ya da sen farketmedin
Yani
Sanmam sen artık bakire değilsindir
Kızlık zarım patlamadı yani ben öyle düşünüyorum
Kan gelmedi mi
Hayır işte
Seni dövebilir miyim… çok sinir bozucusun cevapların hiç net değil evet işte hayır işte yani vb adam yerine koymuyorsun karşındakini
Ne alaka diyorum ki kan gelmedi yani bunda ney var anlaşılmayacaj
Kan gelmediyse bakiresindir. Manitin penis boyu çok mu kısaydı seni bozamadı çünkü bu bir kaç deneme ile bozulacak bir şey değil bir şey temas eder etmez bozulur yırtılır
Yani nasıl anlatiyim
Sen bir şey anlatma kardeş walla sen bir şey anlatma hadi iyi günler sana
Esnek değilse ilk girişte yırtılır.
İlk mi olcak
ikinci
Eş sevgili?
Sevgili
O zaman umarım ilerde pişman olmazsın
Yok pişman oldum
Neden?
Tek seferde
Ee işte yırtıldığını nasıl anlarız