Madem ki aşk bulunmuyor. Seks nasıl olacak 🤔 düşünemiyorum.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Madem ki aşk bulunmuyor. Seks nasıl olacak 🤔 düşünemiyorum.

Robotla evlenilse olur. Zaten çok da uzak olmayan bir zamanda olmaya başlar, bunun ilk adımlarını seks robotları ile duymaya başladık.
Seks de yapay cinsel organlar sayesinde olur. Zaten pek çok kadın ve bir kısım erkek şu anda da bunlardan kullanıyordur. Bunun devamı da eklenmiş olur, yapay göğüs kafesi, yapay bacaklar, yapay kafa ve haliyle yapay zeka.
Hatta bunların hepsi kişinin istediği şekilde modifiye de edilebilir. Çok tatmin edici ilişkiler de olabilir.
Asıl mevzu o maalesef bulunamayan aşk orada bulunabilir mi? Orası cidden bilinmeyen bir konu olur. Çünkü aşk her şeyi istediği gibi olan birisi ile mi olur yoksa arada zıtlıkların da olduğu birisi ile mi? Galiba bunu da kişilerin aşk tanımları belirleyecek.
Aşkta olabilir aslında. her şey programlanacağına göre vesaire kötü olan tarafı ise, insan psikolojisi çok bozacağına, insanların akıl yeteneklerini kaybedeceğine çok kötü bir örnek.
Bu tüm olacaklara çok yakınız aslında.
Her şeyin programlandığı yani her şeyin istendiği gibi olması aşk olur mu? En önemlisi de kişinin bunu belilemesi yani bunu bulması, onunla tanışması değil adeta onun yaratması ile olur mu?
İnsanların psikolojisi neden bozulur?
Aynen öyle, işlemci hızları arttıkça teknolojik gelişme hızı da çok artıyor ve böyle de devam eder eğer insanlık bir halt yemezse.
Ne kadar programlanırsa programlansın aşk hissedildiği gibi olmaz. her şey yapay yalan üzerine kurulmuş olur, gerçekçi bir tat bırakmaz.
Kesinlikle.
Aşkta biraz gizem de olmalı.
Tamamen modifiyesini senin yaptığın bir şeye aşık olmak zor olur sanki.
Belki şu olabilir; mesela senin oluşturduğun robota ben, benim oluşturduğum robota sen aşık olabilirsin çünkü tam olarak her şeyini bilemezsin keşfetmen gerekir.
Tabi insan fizikselliği her zaman tercih edilecek gibi, en azından ben ederim eğer zihnimi bilgisayara aktarmazsam.
Katılıyorum ☝🏻
robotla aşk mı yaşanır seks mi yapılır ya
216 :D :D
yapay robatlar çok mutlu.
ben bir robotla mutlu olamazdım ama
cevap seçimi için teşekkürler
Cevap
12Cevap
Büyük ihtimalle bundan 15 20 sene sonra gerçekleşecek olaylar zinciri. Yalnız bu olaylar olduğu sırada cinsinizin hükmü bitecek
İnsan türünün üremenin yok oluşunu seyrediyor olacağız.
Kimse evlenemek, çocuk yapmak üretmek istemiyor. Gelecek acınacak bir hal.
Robot varlıklara köle olmasak bari.
erkeğe muhtaç kalacağız kesin. sizsiz naparız sonra 😀😅
Robota zamanlayıcı koy bari, seni yatağa atıp hiç durmadan günlerce sevişmesin ölürsün.
Alttan bir demir uzardı. Sonra git gel yapmak için robot değil de alttaki demir hareket ederdi 🤣🤣
O robota vereceğin parayla ömür boyu esco.. zkebilirsin :D
Ben varım robot gibi adamım 🤪🤪😀
😂😂😂
İzdivaciniza talibim ben robot xh1363d🤪🤪🤪
Düşünsene tam rizvedeyken pili bitiyo
hahaha düşünmek istemiyorum. 😂
Bu gidişle öyle olacak zaten. d
Olmaz aynı tür yani insan’a ihtiyacın var
Canın yanar :)
Yok yanmasın benim canım tatlı.
Nasıl yapcn o işi 😃
Bilemiyom 🙄
🤣🤣🤣
Ve robot istıyon
yok istemiyorum.
Demir çubuk içine girer çıkar
abla derdin ne
Eğlence 🤣
kaç yaşındasın
napcan yaşımı?
o zamana bu robotlar piyasaya çıkarmı sen yaşlanmadan 😂
hangi dünya da yaşıyorsun? zaten varlar.
marsta yaşiyorum siz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar