bu refleks gibi istemsiz mi yoksa kendi içinden mi oynatıyordu. yadırgamayın bilmiediğimden soruyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Eski sevgilim onu yaptığımı görünce çığlık atmıştı 🤣🤣 orası bizim organımız ve kalkık haldeyken hareket ettirebiliriyoruz.
Oynatsbiliyoruz bizim öyle. Kadınlar da hegel egzersizi yaparsa bir şeyler yapabilir
kadınlar nereyi oynatıyor
Vajeni kasıp gevşetebilir. İlişki esnasında bu çok güzel penisi sıkıp bırakıyor
bir sıkıp hiç bırakmasa keşke
Sen yapıyor musun
Bu yasına kadsr hic birisiyle sevismedinmi aq
21’im o yaş yanlış
Neden birisiyle birseyler yasamıyorsun mesela Şu an merak ettim bunu
Ne engel sana
evlendiğimde o gelinliğin damatlığın bir anlamı olsun diye
Dini açıdan düşünüyorsan ona saygı duyuyorum ama diğer düşünceler saçma. Bakirelik dediğin sey bacsk arasından kan gelmesinden baska bidey değil. Önemli olan zihinlerin bakire kalması sonuc olarsk kötü bir insanı asla değiştiremezsin
iki açıdan da. ben kendimi sakındım bu yaşıma kadar eminim karşıma benim gibi biri çıkacak. dediğin kadar basit masumane bir olay değil bence. senin fikrin saygı duydum
Tabi herkesin düşüncesi farklı ama mesela sen daha giç bir sey yasmaama ragmen azgınlıktan oluyorsundur gunde kac kere mastürbasyon yapıyorsundur allah bilir cinsellikte oyle yap bosal yanı en fazla sevdiğin birisiyle yaptıgın zaman daha cok haz alırsın o kadar. Masumluk bu konularda değil bence
illa ki istekliyim ama bir şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum o zaman çok bulandırmıyor zihnimi. karşı cinsin en çıplak anlarına şahit olup beraber olmak bana göre çok uç açıkçası.
Peki bir erkekle en fazla ne kadar yakınlastın bunuds merak ettim
aslında biliyor musun bunu sosysl medyada dile getirince direkt çirkin talep görmeyen biri olarak zannediliyorum. ama bana lisedeki ünideki hıcalar bile çıkma teklifi ediyordu sınıftakileri geçtim. tipsiz değilim istesem en fiyakalısıyla da olurum ama düzgün birisi çıkarmadı daha hayat zaten yaşım da küçük. konuştuğum oldu sınıftan birkaç kişiyle. ama sadece konuşma eline bile dokunmamışımdır karşı cinsin. dışardan gören herkes diyor ki şimdi senin sürüyle sevgilin olmultur ama hülüp geçiyorum çünkü alakası yok. kapalı da değilim bu arada.
Bence bu kötü bisey
neresi kötü sana göre
Neden diyeceksen. İllaki her konustugunls bir sey yasayacak değilsin veya ciddi olucsk cünkü her konustugun sevgili olduğun erkek sana bir tecrübe kazandırır ve sosyallesmeni sağlar. Ben sahsen böyle bakıyorum insanlarla sohbet etmeyi incelemeyi gözlemlemeyi severim cünkü kendimi üzdürmeyi sevmiyorum bundan dolayı her insan bir tecrübe olarak bakıyorum
benim kendi ailemden şahit olduğum berbat bir evlilik düzeni var. çevremde en yakınlarımında böyle kötü deneyimlerini gördükçe kendimi daha çok geri çekiyorum. sosyalleşmek sadece karşı cinsle olmuyor zaten. ben de dışardan gözlemlemeyi seviyorum ama bilmiyorum hayat ne göstericek..
Belki sen iyi birisi olabilirsin belki saf birisisin ama insanlar karşındakiler öyle değil ondan dolayı bol sanslar. Umarım cıkar istediğin birisi 😀
hcjcchhx saf yaftası mı yedim şimdi de.. sağ ol umarım senin de
Hahaha örnek verdim sadece yaa
Nasıl birisini istiyorsun hayalindeki görünüş olarak ve karakter olarak
görünüşten ziyade hal hareket tavırlara daha çok çekiliyorum. ama yerine göre hareket etmesini bilen ne cıvık ne çok ciddi gerektiğinde mesafeli insanları beğeniyorum. fiziken de öyle spesifik bir beğeni algım yok. yelpaze geniş:))
Gorunus onemlidir. Kimse dısını beğenmediği insanın içini merak etmez 😀
az biraz çirkin bir siması olması tercihimdir. çok düzgün yüz hatları olan erkekler feminen geliyor
Yapma bee
Sen ozsmsn beni görseydinde feminen derdin hahahha
hahajjc olabilir. ama çok hoşuma giden iki şey var. dümdüz saç ve ince uzun parmaklar..
Ve ben renkli gözlü kumral hızma takan birisyim bunlar senin için olmaz sanırım
neden benim için oldurmaya çalışıyorsun jcjc
Yok oldurmuyorum be
Feminen böyle demen garipsiyorum böyle diyenleride
Mesrla ben kendimi seviyorum hayat enerjimde yüksek kavgacı biriside değilim ama genelde bana eril enerjşn ne kadar yüksek felan derler sende onlardan birisisin öyle içimi döktüm felan hahaha
bana göre öyle. ama eminim çoğu kızın beğeni algısına uyuyorsundur
Goruntu olarak esmer sevenlere uymam ams sohbet ettikten sonra begenmeyen olmuyor
pek de mütevazısın
Agzın iyi laf yapıyor ya onu kasdetttimmm
anladım takılıyorum ben de zaten
Nerde yasıyorsun
İstanbul
İyi güzel
Refleks değil tabi sıkıp bırakıyordur ozaman hareket eder
ama baya dört yöne de harekey ediyor. sıkıp bırakıyor mu hep
Cidden ilk defa mı gördün
ilk defa böyle hareket ettireni gördüm valla
İstemsiz değil, Kendisi oynatıyor , sinirler tarafından oynar. * uzun süre değil.
Refleks değil oynatılabiliyor
dokunmadan nasıl oluyor enteresan
Kaslar sayesinde tabi ki
çok havalı
Sizin de içinize boşalma sonrası içinizdeki spermi dışarı atışınız havalı
kendisi oynatabilir :D
istemli yani
hayır ama dokunmafan
evet dokunmadan oynatabilir
viyes topuzu gibi nasıl oluyor sklım almıyor sorry
yok burdan anlat
olmaz..
Karın kaslarını sıkıp gevşettikçe olur öyle...
Oynatıyorum bende hdhs
Bazen refleks olarak olur, isteyerek de oynatırız.
Kendini kasınca oynar
İstemli canıko
bunu yapabiliyoruz kolay
o kadar senedir izliyorum ilk kez denk geldim
şey müsait misin bir şey dicem de
kalp gibi atar işte kısaca 😅😂
Ay çen pipi mi gördün sjjd
evet
Yaa kıyamam nası uyucan şimdi
ilk izlediğimde pipiden tiksiniyordum kapatıp izliyodum yol katetmişim
Nası tiksimiyosunuz abi şaka mı djdj
Bi de kapatıyorsan pipiyi neden izliyorsun olay onu görmek değil mi djjd
direkt birleşme anına geçiyordum
İlginç kaç yaşındasınki meraktan soruyorum
21. ama o zaman 18’dim
şu an da görğnce ne hissediyoesjn yani ilk defa karşı cinsin organından tiksinen birini gördüm de
o zamanlar tiksiniyordum şimdi azaldı
Hmm anladım
Oynatabiliyorum ben de
Olabilir ya da ilaç etkisidir
Normali bu zaten
Isterse oynatır
Refleks değil dokunmadan da oynatabilir.
Bilmediğin daha neler var
Bilerek
İsteyerek oynatıyor
E azdıysa olur