Cinsel Yaşam Vajina rengi nasıl açılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Benimki kara 😖 nasıl açacam doğal yöntemlerle Vajina rengi nasıl açılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kama-Sutra Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Buradan edineceğiniz absürt yöntemler ile vajinanızı boşuna tahriş etmeyin. Lazer tedavisi dışında seçenek yok. 2 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. koyu tonu kararma ile karıştırmayın. bu yaşta kararma olmaz 0 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok dert ediyorsun valla inan bana öyle daha çekici duruyor bu pembe şeysi falan boş 0 0 Yorumla
musty001 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Hipo dök. Olmadı tuzruhuna yatır. Rengi açılmazsa bile mikrobu ölür 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Doğal yöntemleri pek bilmiyorum ama ne kadar koyuluk var ona göre bi krem öberebilirim istersen 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. O açılmıyor duyduğum gözlemlediğim kadarıyla kalıyor öyle 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hiç önemli değil rengi ya zencilerin simsiyah ona göre seninki kar beyazı olur 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çamaşır suyu döksen ya da tinerle silsem açılmaz mı acaba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yapma ama bazı şeyleri yapmak için renginin zerre kadar önemi yok ki 0 0 Yorumla
_SertAdam_ Takip Et Xper 3 Yaş: 34 1 yıl Krem var eski sevgilim kullanıyordu ama kalıcı değil 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hangi krem Yorumla _SertAdam_ 1 yıl Bilmiyorum unuttum ismini ama öğrenirim Yorumla _SertAdam_ 1 yıl Bende kalacağı zaman kremi yanında getiriyordu 😂 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. İnternetten krem alabilirsin 0 0 Yorumla
Class69 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Limon yok mu evde 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Var Yorumla Class69 1 yıl Sur işte onu Yorumla Soran 1 yıl Yakmaz mı orayı Yorumla Class69 1 yıl Bak internetten tariflerine Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Açılmaz bacı 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kömür madeni gibi mi 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aşırı iğrenç 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. kara iyidir 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Jiletten mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Buradan edineceğiniz absürt yöntemler ile vajinanızı boşuna tahriş etmeyin. Lazer tedavisi dışında seçenek yok.
koyu tonu kararma ile karıştırmayın. bu yaşta kararma olmaz
Çok dert ediyorsun valla inan bana öyle daha çekici duruyor bu pembe şeysi falan boş
Hipo dök. Olmadı tuzruhuna yatır. Rengi açılmazsa bile mikrobu ölür
Doğal yöntemleri pek bilmiyorum ama ne kadar koyuluk var ona göre bi krem öberebilirim istersen
O açılmıyor duyduğum gözlemlediğim kadarıyla kalıyor öyle
Hiç önemli değil rengi ya zencilerin simsiyah ona göre seninki kar beyazı olur
Çamaşır suyu döksen ya da tinerle silsem açılmaz mı acaba
Yapma ama bazı şeyleri yapmak için renginin zerre kadar önemi yok ki
Krem var eski sevgilim kullanıyordu ama kalıcı değil
Hangi krem
Bilmiyorum unuttum ismini ama öğrenirim
Bende kalacağı zaman kremi yanında getiriyordu 😂
İnternetten krem alabilirsin
Pembesi bir başka oluyor aga
Limon suyu ile yıka
Lazerle beyazlatıyorlar.