Sevgilim devamlı instagramda başkalarını takip ediyor kaç kere uyarmama rağmen tamam dedi yine yaptı? Onunla birşeyler yaşadık ve midem bulanıyor yani kuruntu mu yapıyorum hamile miyim anlamadım napacağım kafayı yemek üzereyim içimden hiç gelmiyor ona yazmak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Böyle biri seni sadece süründürür o yüzden uzak dur hamile bile kalsan böyle biri senin çocuğuna sahip çıkmaz ki sahip çıkacak olan zaten sen varken başkasıyla ilgilenmez.. o yüzden işin başında uzaklaşmak lazım.. hamilelik mevzuu öyle basit değil her mide bulantısı hamilelik değildir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uyarmana rağmen bunu yapmaya devam ediyorsa karaktersizdir.. ilerde daha kötüye gider.. hamilelik mevzuuna gelince içine boşalma olduysa öyle bir risk var.
010 Yorumla
Soran1 yılNe tavsiye edersin bana? Cidden bunalımdayım ağlıyorum erkenden uyuyorum
Soran1 yılTecrübesizim boşalmadı ama bilemiyorum sırt ağrısı bel ağrısı her şey var
Soran1 yılErken test olmuyor diye biliyorum regl gecikmesinden sonra yapılıyor testler
Soran1 yıl3 hafta önce
Soran1 yılYa hamileysem peki ilk defa böyle belim sırtım ağrıyor nasıl atlatacağım süreci
Soran1 yılTek başıma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
1 yılkendını kullanılmıs hısedıyorsun demı ve ben bunla mı yaptım psikolojisi bu devırde babana bıle guvenme canım
12 Yorumla
Soran1 yılEvet ezan okunurken devamlı ağlıyorum çünkü sadece onunla oldu
- 1 yıl
evet bak kızım pısman oldugun seylerı yapmayacaksın
1 yılBende yaşadım öyle ilişki değil, sürekli birilerini ekliyordu tamam diyip devam ediyordu en sonda zaten aldattı bnde tekmeyi koydum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Evet kafanda büyütüyorsun hamile değilsin ama o kişi de eski sevgilin olmadı
00 YorumlaGözü dışarda knk bas tekmeyi
10 Yorumla
1 yılBoşverip kendi yoluna gitmen gerek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKnk me gibi bişiler yaşadınız da hamilesin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİçine boşaldı mı prezervatif kullanmadı mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe zaman oldu ilişki
10 Yorumla
1 yılSende aynısını yap
10 Yorumla
1 yılEvlen.
00 Yorumla
1 yılSor neden diye
02 Yorumla
Soran1 yılKaç kere söyledim bunları yapma diye
- 1 yıl
Tamam bir de neden ekliyon diye sor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim devamlı Instagramda başkalarını takip ediyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat